Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.299 keer bekeken

5 Tips voor fijne seks met een nieuwe partner

22 december 2015,

geschreven door

Iedereen kent het wel. Je hebt een nieuwe man of vrouw ontmoet. Jullie zijn aan het daten en alles is leuk. Er komt een moment dat je letterlijk uit de kleren moet en je je kwetsbaar op gaat stellen tegenover je nieuwe partner. Jullie vinden elkaar leuk en kunnen natuurlijk niet wachten om het bed met elkaar te delen en eindelijk is het moment daar! Lees daarom in deze blog dé 5 tips voor fijne seks met een nieuwe partner!

Met de volgende vijf tips maak je die vrijpartij met je nieuwe lover net wat aangenamer:

1. Bouw de seks met een nieuwe partner rustig op

Zorg dat je al wat vooronderzoek hebt gedaan: het klinkt misschien heel logisch maar de meeste mensen schijnen deze stap nogal eens te vergeten. Loop niet meteen te hard van stapel na een aantal dates maar zorg dat je de spanning langzaam opbouwt. Natuurlijk zijn de uitgebreide gepassioneerde zoenen al geweest. Maar tussen een goede zoen en een uitgebreide vrijpartij zit natuurlijk ook een stap. Verken je partner op een voor jou prettige manier en voeg steeds een stapje toe. Frunnik en friemel aan elkaar, ontdek elkaars erogene zones zonder meteen intiem te worden en laat langzaamaan wat meer van jezelf zien. Een beetje spanning opbouwen zorgt ervoor dat het verlangen naar elkaar toeneemt.

2. Verwacht niet te veel

Het is een enorme valkuil waar twee nieuwe partners regelmatig intrappen: de verwachtingen. Zeker als jullie net verliefd zijn, heb je de neiging om elkaar te idealiseren en jullie liefde te romantiseren. Maar houd in je achterhoofd dat jullie elkaar nog niet zo goed kennen en jullie nog niet weten wat de ander fijn of leuk vindt. Verwacht daarom niet van een nieuwe partner dat hij je meteen weet te bevredigen en verwacht ook geen vonken en vuurwerk tussen de lakens meteen. Als je je verwachtingen laag houdt, is vrijen met een nieuwe partner leuker. Bovendien hebben jullie de tijd nodig om aan elkaar te wennen.

3. Neem de tijd voor elkaar

Deze tip klinkt misschien logisch, maar het wordt nogal eens vergeten door stelletjes. Of je nu al langer een relatie hebt met elkaar of elkaar juist net hebt leren kennen. Het is belangrijk om de tijd voor elkaar te nemen. Zoek uit wat je nieuwe partner fijn vindt en wees niet bang om dit aan je nieuwe vlam te vragen. Ontdek elkaars lichaam en sla ook zeker het voorspel niet over.  Investeer bijvoorbeeld in een goede massage-olie en masseer je partner uitgebreid. Zo heb je hem of haar ook meteen in een ontspannen modus en heb je snel door wat hij of zij lekker vindt!

4. Stel je nieuwe vlam op zijn of haar gemak

Laat hem of haar zeker niet schrikken door tijdens jullie eerste vrijpartij meteen je bijzondere voorkeuren kenbaar te maken. Natuurlijk is het prima dat jij van SM houdt en er over fantaseert om je partner te teasen met een zweep of kietelaar. Maar je schrikt hem of haar wel af als je dat meteen tijdens de eerste keer seks kenbaar maakt. Stel je nieuwe partner daarom op zijn of haar gemak. Doe het de eerste keer rustig aan en geniet van rustige standjes zoals de missionaris.

5. Last but not least: doe het veilig!

Het is een open deur maar het gebeurt natuurlijk niet altijd. Doe het veilig! Je kent je nieuwe vlam natuurlijk nog maar net. En hoe leuk of lief iemand soms ook kan zijn of lijken, het betekent niet dat iemand geen SOA’s met zich meebrengt. Vrij zeker het eerste jaar dat jullie met elkaar gaan veilig! Gebruik een condoom of een ander soort anticonceptiemiddel en doe een SOA-test voordat jullie zonder condoom verder gaan.

We hopen dat bovenstaande tips je op weg hebben geholpen! Is alles soepeltjes verlopen? We horen het graag in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.877 keer bekeken

Geschreven door

Tijdens een zonnige lentedag is één spannende blik genoeg om alle seksuele alarmbellen in je lijf te doen rinkelen. Je hart slaat op tilt en gedachten dwalen af. In de winter daarentegen kan het zomaar zijn dat je seksuele voelsprieten minder goed …
11.877 keer bekeken