Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

21.231 keer bekeken

8 redenen om ochtendseks te hebben

21 januari 2021,

geschreven door

Eigenlijk is er altijd wel een goede reden te bedenken om seks te hebben, op welk tijdstip dan ook. Toch hebben de meeste koppels seks vlak voor het slapen gaan. Maar waarom gooien jij en je partner het roer niet eens een keer om? Ga voor een stevig potje seks in de ochtend! Wij zetten de allerbeste redenen om vandaag ochtendseks te hebben voor jou op een rijtje.

#1 Hij is er al klaar voor!

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen; hij is er ’s ochtends al helemaal klaar voor! We weten natuurlijk allemaal hoe hij wakker wordt ’s ochtends. Een enorme boner in de ochtend biedt de dames een ontzettend groot voordeel: je hoeft hem niet meer op te warmen 😉

“Een enorme boner in de ochtend biedt de dames een ontzettend groot voordeel.”

#2 Jullie hebben je kleren al uit.

Ten minste, als je naakt slaapt natuurlijk. Slaap je niet naakt, dan heb je nog steeds minder kleren aan dan midden op de dag. Dus hup! Uit die pyjamabroek en gaan.

ochtendseks redenen

#3 Goede workout

Een vrijpartij in de ochtend is de beste workout die je je maar kunt bedenken! Je maakt je spieren meteen wakker en doordat je actief bent in de ochtend verbrand je de rest van de dag ook meteen meer calorieën. Daarnaast kun je ’s avonds dat rondje hardlopen of die workout in de sportschool meteen skippen. Drie keer raden wat je met die vrije tijd ’s avonds kunt doen? Precies! Ronde twee!

“Doordat je actief bent in de ochtend verbrand je de rest van de dag ook meteen meer calorieën.”

#4 Het orgasme!

Wat is er nou een beter begin van de dag dan een heerlijk hoogtepunt op de vroege ochtend? Wedden dat jij de hele dag met een smile op je gezicht op je werk zit? Wie wil daarvoor nou niet de wekker een half uurtje eerder zetten?

#5 Skip dat kopje koffie maar

Het is algemeen bekend dat je meer energie krijgt van seks. Dus sla je standaard kopje koffie in de ochtend over en geniet van een heerlijke vrijpartij. Je hebt de rest van de dag geen bakkie meer nodig.

#6 De tweede ronde

Na ronde één in bed is het tijd voor ronde twee onder de douche. Je hebt seks gehad, je hebt misschien een beetje gezweet en bent over het algemeen een beetje vies. Jullie moeten beiden toch douchen voordat je naar werk gaat. Dus waarom zou je niet gaan voor ronde twee?

#7 Een lekker lang potje

Voor wie wel houdt van een lekker lang potje; de seks duurt ’s ochtends langer dan ’s avonds! Waarom? Hij heeft zijn energie en zijn geilheid natuurlijk de hele nacht opgespaard. Daarom zal hij het waarschijnlijk langer volhouden dan ’s avonds. Wat wil je nog meer?

Hij zal het waarschijnlijk langer volhouden dan ’s avonds.”

#8 Het is gezond!

Misschien wel de allerbelangrijkste reden: seks is gezond! Uit onderzoek blijkt dat ochtendseks ontzettend goed is voor het opbouwen van een immuunsysteem dat je beschermt tegen indringers en virussen van buitenaf. Seks in de ochtend verkleint de kans op een verkoudheid en griepje en geeft je ook nog eens sterkere nagels en haar.
Ben jij team ochtendseks of avondseks?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.012 keer bekeken

Geschreven door

Wist jij dat wij bij EasyToys maar liefst drie merken vegan condooms verkopen? En ook op het gebied van dierenleed vrij en vegan glijmiddel ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel laten wij je graag kennis maken met onze vegan seks topper…
1.012 keer bekeken