8 redenen om ochtendseks te hebben

10 mei 2018 door AmazingAnn   2.709

Eigenlijk is er altijd wel een goede reden te bedenken om seks te hebben. Op welk tijdstip dan ook. Er zijn zoveel redenen om het ’s avonds te doen. Want je ligt nou eenmaal al naast elkaar, je hebt een vast ritme om elkaar te verleiden en je weet wat de ander lekker vindt. Maar waarom gooien jij en je partner het roer niet eens een keer om? Ga voor een stevig potje seks in de ochtend! Wij zetten de allerbeste redenen om vandaag ochtendseks te hebben voor jou op een rijtje.

1. Hij is er al klaar voor!

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen; hij is er ’s ochtends al helemaal klaar voor! We weten natuurlijk allemaal hoe hij wakker wordt ’s ochtends. Een enorme boner in de ochtend biedt de dames een ontzettend groot voordeel: je hoeft hem niet meer op te warmen 😉

2. Jullie hebben je kleren al uit.

Ten minste, als je naakt slaapt natuurlijk. Slaap je niet naakt, dan heb je nog steeds minder kleren aan dan midden op de dag. Dus hup! Uit die pyjamabroek en gaan.

ochtendseks redenen

3. Goede workout

Een vrijpartij in de ochtend is de beste workout die je je maar kunt bedenken! Je maakt je spieren meteen wakker en doordat je actief bent in de ochtend verbrand je de rest van de dag ook meteen meer calorieën. Daarnaast kun je ’s avonds dat rondje hardlopen of die workout in de sportschool meteen skippen. Drie keer raden wat je met die vrije tijd ’s avonds kunt doen? Precies! Ronde twee!

4. Het orgasme!

Wat is er nou een beter begin van de dag, dan een heerlijk hoogtepunt op de vroege ochtend. Wedden dat jij de hele dag met een smile op je gezicht op je werk zit? Wie wil daarvoor nou niet de wekker een half uurtje eerder zetten?

5. Skip dat kopje koffie maar

Het is algemeen bekend dat je meer energie krijgt van seks. Dus sla je standaard kopje koffie in de ochtend over en geniet van een heerlijke vrijpartij. Je hebt de rest van de dag geen bakkie meer nodig.

6. De tweede ronde

Na ronde een in bed is het tijd voor ronde twee onder de douche. Je hebt seks gehad, je hebt misschien een beetje gezweet en bent over het algemeen een beetje vies. Jullie moeten beiden toch douchen voordat je naar werk gaat. Dus waarom zou je niet gaan voor ronde twee?

7. Een lekker lang potje

Voor wie wel houdt van een lekker lang potje. De seks duurt ’s ochtends langer dan ’s avonds! Waarom? Hij heeft zijn energie en zijn geilheid natuurlijk de hele nacht opgespaard. Daarom zal hij het waarschijnlijk langer volhouden dan ’s avonds. Wat wil je nog meer?

8. Het is gezond!

Misschien wel de allerbelangrijkste reden: seks is gezond! Uit onderzoek blijkt dat ochtendseks ontzettend goed is voor het opbouwen van een immuunsysteem dat je beschermt tegen indringers en virussen van buitenaf. Seks in de ochtend verkleint de kans op een verkoudheid en griepje en geeft je ook nog eens sterkere nagels en haar.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid