Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.540 keer bekeken

De EasyToys Super Sexy Bucketlist voor jouw meest zwoele zomer ooit

27 juni 2022,

geschreven door

Maak je klaar voor je meest sexy zomer ooit. Met de EasyToys sexy bucketlist haal jij het beste uit deze zomer. Het is natuurlijk het leukst als je jouw persoonlijke lijst opstelt, maar voor wat inspiratie hebben wij ook een lijstje gemaakt.

Jouw zomer, jouw keuzes

Deze zomer is van jou! Jij mag schaamteloos en zonder schuld lekker doen wat jij wil, tenminste, als het aan ons ligt dan. Heb je een monogame relatie? Duik dan niet ineens met jan en alleman het bed in omdat wij dit zeggen, hè?

Daarnaast is deze lijst bedoeld als inspiratie. Het betekent dus niet dat jij suf, saai of vanille bent als jij niks van deze lijst wil doen. De zomer gaat om genieten. Om er het beste uit te halen is het leuk als je een lijstje maakt met dingen die je graag zou willen doen. Dan heb je echt een doel en zo kan het zijn dat je eindelijk de dingen doet die je eigenlijk al heel lang wil.

“Deze zomer doe jij eindelijk wat jij stiekem al heel lang wil doen.”

Sexy summer bucketlist

#1 Seks op een spannende (buiten)locatie

Seks op een spannende locatie mag niet ontbreken in deze lijst. Vandaar ook dat hij op nummer 1 staat. Heel veel mensen vinden het idee van betrapt worden tijdens de seks heel opwindend, dus seks in het openbaar gebeurt regelmatig!  Het idee van betrapt worden en daadwerkelijk begluurd worden door pottenkijkers zijn wel twee verschillende dingen. De meeste mensen willen natuurlijk niet écht betrapt worden wanneer zij met de broek op hun enkels even lekker tekeer gaan.

Let daarom wel goed op de locatie die je kiest. Kies bijvoorbeeld een balkon, waar mensen je misschien kunnen zien, maar waar je onderlichaam verstopt is achter de balustrade. Of draag kleding die over je billen valt zodat je niet helemaal exposed bent wanneer iemand je betrapt.

#2 Bodypaint gebruiken

Laat je hele lichaam beschilderen door je partner of scharrel. Heb je een tuin met veel privacy? Doe het dan lekker in de zon. Of doe het ’s avonds bij kaarslicht. De zachte, vloeiende bewegingen van het kwastje over je lichaam en de focus van je partner zullen je gegarandeerd opwinden.

Het zal je misschien verbazen, maar tijdens het bodypainten kunnen jullie hele fijne gesprekken hebben. De enige afleiding die er is, is jouw of je partners lichaam. Jullie hebben dus volledige aandacht voor elkaar, lichamelijk én mentaal. Combineer het bodypainten met een sexy vragenspel en leer elkaar nog intiemer kennen. Bekijk voor wat bodypaint inspiratie deze video.

#3 Masturberen in de zon

Er is een stofje dat ook wel het gelukshormoon wordt genoemd. Officieel heet het endorfine. Endorfine wordt door je lichaam aangemaakt tijdens sporten, lekker eten, lachen, mediteren en seks. En laat het nou zo zijn dat de aanmaak van endorfine wordt gestimuleerd door de zon! Niet zo gek dus dat je je zo ontzettend vrolijk voelt als je geniet van lekker eten op een zonnig terras. Combineer seks of masturberen met de warme stralen van de zon en jouw endorfine schiet omhoog!

Wist je dat de aanmaak van endorfine ook wordt gestimuleerd door pijn? Zou dat verklaren waarom we tijdens de seks vaak kunnen genieten van een pets op onze billen, tepelklemmen of andere handelingen die een beetje pijn doen? ‘Pijn is fijn’ is dus niet zomaar een gezegde, het is echt waar!

“Pijn is fijn, echt waar.”

#4 Skeeleren op een (eerste) date

Lekker actief zijn in de zon is op zichzelf al een fijne bezigheid. Met een (eerste) date samen op skeelers mooie, rustige plekjes ontdekken is écht iets wat je eens moet proberen. Verlaat de drukte van de stad en verken kleine dorpsweggetjes. Met skeeleren gebruik je spieren die je niet altijd zo gebruikt, dus het is ook nog eens een goede workout waarmee je je billen en benen traint. En het leuke is dat je elkaars handen vast kan houden tijdens het skeeleren. Misschien is het zelfs wel noodzakelijk als jullie nog niet zo ervaren zijn. Zo heb je een excuus om lekker veel aan elkaar te zitten.

Misschien vraag je je af waarom skeeleren sexy is? Nou, op zichzelf is dat het niet, maar door samen plezier te hebben maak je een diepe connectie met elkaar. En die diepe connectie is wél heel sexy!

“Samen op skeelers mooie, rustige plekjes ontdekken is écht iets wat je eens moet proberen.”

#5 Skinny dippen

Misschien een beetje cliché, maar zo ontzettend leuk! Skinny dippen is opwindend omdat je naakt bent, bevrijdend en ook weer spannend omdat het niet overal mag en omdat je niet weet wie je kan zien. Dan heb je dus drie elementen die je een fijn gevoel geven; opwinding, bevrijding én spanning. Combineer dit met je partner of date en geluk gegarandeerd! Wedden dat je met een enorme grijns op je gezicht het water verlaat?

Skinny dippen kan natuurlijk in elk seizoen, maar niet iedereen heeft de discipline en tolerantie van Wim ‘The Iceman’ Hof In de zomer is het water net wat aangenamer en zo kan je er samen ook wat langer in blijven liggen om elkaar te knuffelen en zoenen.

#6 Een ijsblokje gebruiken tijdens de seks

Temperature Play is het experimenteren met koude en warme sensaties tijdens de sex. In de winter is het heel fijn om extra op te warmen met warme massageolie en speciaal kaarsvet. Maar in de zomer willen we afkoelen, toch?

Gebruik gekoelde toys of een ijsblokje tijdens de seks! Een simpel ijsblokje zal jou kippenvel geven op de juiste manier. Laat het over je tepels glijden, streel het langs je hals en je liezen… Verwen al je erogene zones met het koude blokje en geniet van de sensatie van het smeltende ijs op jouw warme huid. Héél sexy voor solo seks en net zo sexy om te gebruiken tijdens seks met een partner.

#7 Seks in een hotelkamer of tent

Ga voor luxe, dompel jezelf onder in glitter and glamour voor één nachtje. Boek een luxe hotelkamer, loop de hele dag rond in badjassen met een fles prosecco en aardbeien in chocola. Doe even of je een rijke filmster bent en geniet van de luxe en elkaar. Zo heb je seks in een andere omgeving, maar wel met privacy en het comfort van een fijne boxspring.

Ben jij niet zo’n luxepoes en krijg jij het eerder warm van de natuur? Boek dan een nachtje op een camping in een mooi natuurgebied. Neem je tentje mee, gezellige lichtjes aan en geniet van een avond onder de sterren!

“Boek een luxe hotelkamer, loop de hele dag rond in badjassen met een fles prosecco en aardbeien in chocola.”

#8 Zelfliefde

Geef jezelf wat extra liefde deze zomer en plan een dagje in voor jou alleen. Maak bijvoorbeeld een grote wandeling of een reis. Als jij een activiteit in je eentje doet, heb je veel tijd om na te denken en te reflecteren. Bedenk vooral hoe trots je op jezelf mag zijn voor waar je op dit moment in je leven staat. Luister naar je favoriete muziek of podcast, neem een boekje mee waarin je kan opschrijven waar je trots op bent en verwen jezelf. Koop iets moois, doe iets geks. Geniet van het leven en van je lijf

#9 Geef jezelf (mini) make-over

Change is good. En een mini make-over zorgt ervoor dat je jezelf meer gaat waarderen. Een ander model in je haar, een ander kleurtje of een paar subtiele highlights, nieuwe kleding items… Maak het zo groot of klein als je zelf wil, maar doe iets waardoor jij jezelf nog meer waardeert en waarmee jij je zelfvertrouwen een boost geeft. Nieuwe lingerie of een mooi horloge kan ook! Laat je baard staan, probeer een nieuwe make-up look… neem een piercing of een tatoeage… de mogelijkheden zijn eindeloos!

#10 Op stap met een vibrerend eitje in

Deze lijst zou niet compleet zijn als we het niet zouden hebben over een vibrerend eitje. Grote kans dat jij dit al eens gedaan hebt en zo niet: waar wacht je nog op? Breng een vibrerend eitje in, geef de afstandsbediening aan je partner en ga samen op stap. Een leuke wandeling, een terrasje, een middagje shoppen… En laat je verrassen door de trillingen van het eitje. Zorg dat jullie niet al te lang van huis zijn, want het zal moeilijk zijn om elkaar niet de kleren van het lijf te scheuren na al dat sexy geplaag.

Deel jouw persoonlijke sexy bucketlist in een reactie, wij zijn héél benieuwd!

1 reactie

  1. Mijn meest geile zwoele zomeravond is als mijn vrouw in de tuin zit met een kort rokje aan en een bh lekker drankje erbij muziek aan veel kijken naar haar en me flink opgeilen op haar dan haar langzaam op geile met woorden en aanrakingen enz tot dat ze me vraagt om haar te neuken omdat ze een nat kutje van mij kreeg dan laat ik haar eerst een half uur aan mijn harde paal zuigen terwijl ik lekker lig te genieten van haar daarna is ze aan de beurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

89.284 keer bekeken

Geschreven door

Leren squirten en daadwerkelijk ejaculeren is al een hele opgave, maar met het gebruik van toys zou je dit kunnen vergemakkelijken. Het draait allemaal om de druk die je uitoefent op je G-spot. Zodra je dit onder de knie hebt, gaat het eigenlijk bijn…
89.284 keer bekeken