Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

14.032 keer bekeken

Sexercise: 5 seksspeeltjes die je slanker maken!

17 januari 2024,

geschreven door

Sexercise – calorieën verbranden met seks – is een ideale manier om een beetje in vorm te komen. Ongemerkt verbruik je namelijk best wat energie wanneer je seks hebt of masturbeert. Of je nu wat gewicht wil verliezen of juist wat meer spieren wil kweken, het kan met seksspeeltjes! Dit zijn de 5 beste seksspeeltjes die jou gaan helpen je doel te bereiken. Sporten is nog nooit zo leuk geweest 😉

Sexercise 1: Dildo met zuignap

Goed voor: bovenbenen, billen en onderbuik
Geschikt voor: mannen en vrouwen

Een dildo met zuignap is een heel geschikt speeltje voor sexercise. Je plaatst de dildo gemakkelijk op een harde en vlakke ondergrond, waarna je op je knieën gaat zitten en jezelf over de dildo laat zakken. Met je bovenbenen duw jij je lichaam omhoog en omlaag. Dat zorgt ervoor dat voornamelijk de spieren in je bovenbenen aan het werk worden gezet. Maar ook de spieren daaromheen doen een beetje mee.

Deze sexercise is heel effectief, omdat de spieren in je bovenbenen groot zijn. Ze verbruiken dus ook meer energie dan veel andere spieren in je lichaam. Nog een voordeel is dat dildo’s met zuignap in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn. Je kunt dus zo klein of groot beginnen als je wil!

Sexercise 2: Seksschommel

Goed voor: armen, rug, billen en benen
Geschikt voor: mannen en vrouwen

Seksschommels zijn een geweldig hulpmiddel om standjes te proberen die normaal gesproken onmogelijk of vrij lastig uit te voeren zijn. Ze geven extra ondersteuning en zorgen ervoor dat je overal makkelijker bij kan. Dit betekent overigens niet dat ze weinig energie van je zullen vragen. Integendeel!

Seksschommels zijn ideaal voor sexercise. Je kunt veel verschillende posities uitproberen én je kunt een stuk langer doorgaan. Je creativiteit en uithoudingsvermogen worden dus flink op de proef gesteld. Seksschommels zijn daarom ook echte calorieverbranders.

Sexercise 3: Ben Wa ballen

Goed voor: bekkenbodemspieren
Geschikt voor: vrouwen

Met Ben Wa ballen of vagina balletjes kun je je bekkenbodemspieren trainen voor een strakkere vagina en intensere orgasmes. Je brengt de balletjes in de vagina in, waarna je je bekkenbodemspieren goed moet aanspannen om de balletjes op hun plek te houden.

Hoe kleiner en zwaarder de balletjes, hoe lastiger de oefening. Door elke dag 30 minuten Ben Wa balletjes te dragen, train je niet alleen je bekkenbodemspieren, maar ook de buikspieren eromheen!

Zodra je merkt dat de oefening te makkelijk wordt, kun je overstappen op kleinere balletjes. Sommige Ben Wa balletjes zijn hol en zijn voorzien van een extra balletje binnenin dat functioneert als tegengewicht. Dit zorgt ervoor dat als je beweegt, loopt of seks hebt, je de binnenballetjes voelt bewegen. Dit voelt niet alleen lekker, maar zorgt ook voor extra spiertraining.

Met vaginaballetjes train je een heel specifiek groepje spieren, namelijk de bekkenbodemspieren, maar deze sexercise is wel heel effectief om je genot (en die van je partner) in de slaapkamer te vergroten.

Tip! Wil je je voortgang bijhouden of wil je je training leuker maken met spelletjes en scores? Kies dan voor een Perifit toy en verbind jouw speeltje met je telefoon!

Sexercise 4: Fleshlight

Goed voor: armen
Geschikt voor: mannen

Een Fleshlight is waarschijnlijk het bekendste seksspeeltje voor mannen. Deze masturbator geeft niet alleen een geweldige stimulatie, maar is ook geschikt voor sexercise! Een Fleshlight heeft namelijk redelijk wat gewicht, waardoor je je armspieren flink aan het werk moet zetten. Ruim 700 gram voelt misschien niet zoveel als je het even vasthoudt, maar beweeg hem maar eens zo’n 10 minuten op en neer en je denkt er waarschijnlijk al wat anders over.

Er zijn veel verschillende Fleshlights verkrijgbaar met elk een andere binnenstructuur en opening. Zo kun je dus eentje uitzoeken die perfect bij jouw voorkeuren past. Ze zijn niet voor niks zo populair! Met een heerlijk zachte sleeve en een stevige behuizing voor een goede grip, beleef je keer op keer een geweldig hoogtepunt. Vergeet niet een aantal keer van arm te wisselen zodat je spieren evenredig getraind worden 😉

Sexercise 5: Seksuele fitheid app

Goed voor: orgasmes
Geschikt voor: mannen en vrouwen

Wist je dat je met een app info kunt verzamelen over je eigen orgasmes? Het kan met de Tech Ring en de Lioness Smart Vibrator! Deze twee toys gebruiken sensoren om data te verzamelen die je kunt aflezen op je telefoon. Dat is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel nuttig! Je kunt dan namelijk precies zien hoe je jouw orgasmes nog beter en intenser kunt maken.

De Tech Ring is een cockring die ervoor zorgt dat jouw erecties harder aanvoelen en langer aanhouden, en dat je kunt genieten van intensere en langdurige orgasmes. De Tech Ring is daarnaast ook voorzien van ingebouwde technologie die gedetailleerde info over jouw erecties bij kan houden. Je kunt de ring verbinden met je telefoon en de data aflezen en opslaan in de FirmTech app.

De Lioness Smart Vibrator is een rabbit vibrator die is voorzien van ingebouwde sensoren om je opwindingsniveaus te meten. Je kunt zelfs je orgasme-data inzien. Deze gegevens worden gevisualiseerd in de bijbehorende Lioness app, zelfs terwijl je bezig bent.

Weet jij nog andere sextoys die in dit lijstje thuis horen? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De one-night-stand is een populair begrip in erotiekland. Ook de BOB relatie is een term die steeds vaker de revue passeert. BOB staat voor Bed, Ontbijt, Buiten. Je slaapt met iemand, ontbijt samen en bonjourt hem of haar vervolgens de deur uit om di…
390 keer bekeken