Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.018 keer bekeken

Check je seksuele fitheid met FirmTech & Lioness!

14 oktober 2023,

geschreven door

Seksspeeltjes die je kunt bedienen met een app zijn altijd handig en leuk! Maar je zou er zoveel meer uit kunnen halen dan alleen je eigen vibratiepatronen creëren. En dat vonden de merken FirmTech en Lioness ook. Zij ontwikkelden namelijk sex toys die data bijhouden over jouw opwinding en orgasmes!

FirmTech ontwikkelde de Tech Ring en de Performance Ring, twee cockringen met een innovatief design. De Tech Ring is voorzien van nieuwe technologie die alle info rondom jouw erecties kan registreren en bij kan houden. Lioness produceerde een rabbitvibrator met ingebouwde sensoren waarmee jouw opwinding en orgasmes kunnen worden gemeten.

Deze info die je uit deze speeltjes kan halen is niet alleen leuk om te weten van jezelf, maar kan ook heel nuttig zijn! Je kunt namelijk precies zien hoe je jouw orgasmes nog beter en intenser kunt maken en, misschien nog wel belangrijker, je kunt informatie zien over je eigen lichamelijke gezondheid. Hoe het allemaal precies werkt? Dat lees je hieronder!

FirmTech

Tech Ring & Performance Ring

Verbeter je erecties én hou je gezondheid in de gaten met met FirmTech! Of je nou kiest voor de Tech Ring of de Performance Ring, beide cockringen zorgen ervoor dat jouw erecties harder aanvoelen en langer aanhouden, en dat je kunt genieten van intensere en langdurige orgasmes.

Ze hebben beiden hetzelfde design en dezelfde features, maar de Tech Ring is daarnaast ook voorzien van ingebouwde technologie die data over jouw erecties bij kan houden. Je kunt de ring verbinden met je telefoon en de data aflezen en opslaan in de FirmTech app.

Hoog draagcomfort

De FirmTech ring is gemaakt van heerlijk zacht elastomeer, wat prettig aanvoelt op de huid. Het schuurt niet, knijpt niet af en blijft goed op z’n plek zitten.

Hij is voorzien van een zeer praktische lus-sluiting. Hierdoor kun je de ring makkelijk en snel omdoen én verwijderen wanneer je maar wilt. Wel zo prettig dus. Ook kun je de ring, in tegenstelling tot andere cockringen, uren achter elkaar dragen zonder problemen.

Hoe en wanneer doe je de FirmTech ring om?

De FirmTech ring kun je op elk moment omdoen. Het maakt daarbij niet uit of je al een erectie hebt of je penis nog slap is. Wanneer je hem omdoet en hoe lang je hem draagt, hangt volledig af van jouw eigen voorkeur en wat het beste werkt voor jou!

De ring heeft een uniek design, waardoor het erg eenvoudig is om de ring om te doen. Doe de lus om je ballen (zijwaarts) en haak daarna de lus in de haak aan de voorkant van de penis. Hierdoor kan hij niet verschuiven. De ring verwijderen gaat net zo makkelijk, want je hoeft alleen de lus van het haakje te halen en de ring is los. Je kunt de FirmTech voor langere tijd dragen, maar draag hem niet langer dan 12 uren achter elkaar.

FirmTech Ring

De ring is zeer rekbaar en daardoor geschikt voor alle penisgroottes. Is de ring te groot of hou je van een wat strakkere pasvorm? Draai de lus dan één keer voordat je hem vastmaakt aan het haakje. Dit maakt de ring wat strakker.

Wat maakt de FirmTech ring uniek?

Cockringen in het algemeen knijpen de bloedstroom in jouw penis af, waardoor ze snel oncomfortabel zitten en je ze nooit langer dan 30 minuten kan dragen om schade te voorkomen.

De FirmTech ring knijpt jouw penis niet af en oefent in plaats daarvan constante zachte druk uit op de plasbuis. Dit geeft niet alleen een intens gevoel tijdens het orgasme, ook zorgt dit ervoor dat orgasmes langer duren, soms wel minutenlang! Daarnaast ebt het effect van het orgasme, of de afterglow, minder snel weg, zodat je langer in het moment kan blijven.

Hou je erectiedata bij met de FirmTech app

Je kunt de FirmTech Tech Ring verbinden met je telefoon door middel van de FirmTech app. Voor het beste resultaat draag je de cockring niet alleen tijdens de seks, maar ook ’s nachts. De app houdt jouw nachtelijke erecties en de hardheid van je penis bij, waaruit veel kan worden afgelezen over de gezondheid van je bloedvaten.

Als je nachtelijke erecties of de hardheid van je penis op reguliere basis afneemt, is dit namelijk een indicatie dat er iets mis kan zijn. Zie je iets geks? Vraag je dokter ernaar! Hierdoor kun je problemen zoals diabetes, een hoge bloeddruk en andere bloed- en vaatziekten voorkomen door er op tijd bij te zijn. Op deze manier draagt de Tech Ring dus niet alleen bij aan je seksuele gezondheid, maar ook je lichamelijke gezondheid.

Lioness

Lioness Smart Vibrator 2.0

De Lioness Smart Vibrator is gemaakt voor vrouwen, door vrouwen. Aanvankelijk is de technologie van deze siliconen toy vergelijkbaar met die van FirmTech; de Smart Vibrator is voorzien van ingebouwde sensoren om je opwindingsniveaus te meten.

Maar het speeltje onderscheidt zich onder meer van de Tech en Performance Ring door ook orgasme-data te laten zien. Deze gegevens worden gevisualiseerd in de bijbehorende Lioness app, zelfs terwijl je bezig bent.

Hoe werkt het?

Vanuit de basis gebruik je de Smart Vibrator zoals elke andere rabbit vibrator. Zorg voor een glijmiddel op waterbasis en breng dit aan op de toy en/of je vagina. Ga er lekker voor zitten en gebruik de knopjes om een vibratiestandje te vinden dat je prettig vindt.

Op de achtergrond trackt de Lioness je bekkenbodemcontracties, zoals vaginale en/of anale spieren die samentrekken en ontspannen. Tijdens een orgasme hebben de bekkenbodemspieren doorgaans een ritmisch bewegingspatroon.

Aan de hand van precisiesensoren en geavanceerde AI wordt deze data vervolgens in de app in beeld gebracht. Hoe jouw hete sessie verliep zie je terug in de vorm van een grafiek.

Lioness vibrator appMeten = weten

Houd gemakkelijk bij welke sessie trager op gang kwam of juist in no-time tot een heerlijk orgasme leidde. Door de verschillende sessies met elkaar te vergelijken, leer je jouw lichaam nog beter kennen.

Ook factoren als stemming, stress, alcohol en diverse partners kunnen jouw opwinding en orgasmes beïnvloeden. Experimenteer en ontdek voor jezelf

Last but not least…

In de app kun je ook de vibratiestanden afstellen op jouw voorkeur. Of juist de controle uit handen geven – ideaal voor wanneer je partner even niet in de buurt is!

De Lioness is verkrijgbaar in violet purple en granite grey. Waar wacht je nog op? Sla je slag en verbeter je seksleven met een Lioness Smart Vibrator.

Welke smart toy zou jij graag in je nachtkastje willen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

41.506 keer bekeken

Geschreven door

Op het internet is er genoeg te vinden over sextoys die gericht zijn op hetero’s, maar dat is best zonde! Want er zijn ook zoveel leuke toys verkrijgbaar voor de LGBTQIA+ community. Daar gaan wij natuurlijk wat verandering in brengen. Speciaal voor j…
41.506 keer bekeken