De meest spannende sex apps voor koppels en singles!

1 april 2019 door BettyBoop

Liggen jullie beiden in bed meer met je smartphone te spelen dan met elkaar? Steeds vaker wordt de mobiel verkozen boven het seksleven. Maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten, want er zijn tegenwoordig meer dan genoeg sex apps die je seksleven een boost geven. Wij zetten voor jullie de 6 spannendste seks apps voor singles en koppels op een rijtje.

Spannende apps voor koppels

Spicer

spicer appSoms is het lastig om spannende ideeën of fantasieën te delen met partner. Aan de hand van de spannende app Spicer kunnen jij en je partner erotische ideeën ontdekken om jullie seksleven extra pit te geven! Via Spicer kan je gekoppeld worden met je partner. Vervolgens krijgen jullie ideeën en vragen voorgeschoteld, die jullie met ‘ja’,  ‘misschien’ of ‘nee’, kunnen beantwoorden. Beantwoorden jullie beiden het met ‘ja’, dan hebben jullie voor dit idee een match! Ook kan je zelf vragen en ideeën invoeren, kunnen jullie hete conversaties met elkaar voeren en worden erotische challenges aangeboden om aan te gaan!

vibrator app iphone

We-connect

we vibe we connectWe-Connect is een applicatie die speciaal ontwikkeld is om te gebruiken bij We-Vibe seksspeeltjes. De producten van We-Vibe kunnen gekoppeld worden aan de app via bluetooth. Je stuurt het speeltje dus aan met de app! Je kan ook samen met je partner seksueel genieten via We-connect. Zowel jij als je partner dienen de app geïnstalleerd te hebben op mobiel. Vervolgens kunnen jullie aan elkaar gekoppeld worden, terwijl de app ook jullie seksspeeltjes aanstuurt. Je partner kan jouw seksspeeltje aansturen, zélfs als hij aan de andere kant van de wereld zit!

vibrator app iphone vibrator app android

Gottman Card Decks

gottman card decksOok de app Gottman Card Decks wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Deze app biedt jou en je partner verschillende vragen, stellingen en ideeën om jullie seksleven of relatie verder te ontdekken of te verbeteren! De vragen en ideeën worden door middel van kaarten aangereikt. Je kan zelfs je favoriete kaarten bundelen door ze te voorzien van een ster. Een zeer handige tool dus voor als je op zoek bent naar inspiratie voor in de slaapkamer of in je relatie.

vibrator app iphone vibrator app android

Spannende apps voor singles

Pure – The hookup app

pure hookup appAls single is het lastig om op ieder moment gehoor te geven aan je seksuele lust. Toch is het fijn op het moment dat je zin hebt, ook daadwerkelijk seks kunt hebben. De app Pure is de ideale uitkomst voor die momenten waarop de nood erg hoog is. Je slingert een berichtje de app in waarin je aangeeft dat je op zoek bent naar een man of vrouw en waar je zou willen afspreken. Daarna worden enkele matches voorgesteld waarop je snel moet beslissen. Je verzoek blijft namelijk maar één uur zichtbaar waarna je foto en tagline volledig verdwijnen, zodat je privacy toch wat beschermd blijft.

vibrator app iphone vibrator app android

DOWN

down appEen opkomende sexy app is Down, een app waar je andere sexy mensen kan selecteren. Log in via Facebook en swipes door de andere gebruikers. Mensen die jij leuk, interessant of sexy vindt, kan je selecteren. Die ander krijgt daar een melding van en kan vervolgens jou beoordelen. Indien ze jou zien zitten, ontstaat er een match en kan je met elkaar chatten. Als er geen wederzijdse interesse is, blijf je anoniem voor elkaar. Hoewel je dus op foto wordt beoordeeld, kan je je overige persoonsgegevens anoniem houden, waaronder je naam. Je kan namelijk een onder een nickname deze spannende app gebruiken!
vibrator app iphone

Feeld

feeld appOorspronkelijk was de app Feeld gecreëerd om binnen een relatie een derde persoon te vinden voor trio’s. Nu is deze sex- en datingapp vooral bedoeld om het zoeken naar seksuele contacten te vergemakkelijken. Echter, Feeld staat open voor mensen van alle geslachten en seksualiteiten. Het gaat dus verder dan louter labels. Het idee hierachter is dat Feeld jou in stelt staat om jezelf en je seksuele verlangens en fantasieën te ontdekken, alsook die van een ander.
vibrator app iphone vibrator app android

Ken jij nog meer spannende apps die niet in dit lijstje mogen ontbreken? Of heb jij al ervaring met een van deze spannende apps?

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op De meest spannende sex apps voor koppels en singles!

  • Een app spel waar wij veel plezier mee hebben is “Truth or Dare” van NixGames.
    Verschillende spannende vragen en opdrachten voor koppels of meerdere.
    Je kunt kiezen uit 5 niveaus die steeds spannender worden.

  • Truth or Dare van NixGames. Daar hebben we al uren plezier mee en van gehad.
    Top is dat er een editor bij zit om je eigen vragen en opdrachten aan het spel toe te voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid