Erotisch spel Ultiem Verlangen: de eerlijke mening van koppels!

3 september 2017 door KikkiKittens

Heel wat koppels zweren erbij: het bordspel Ultiem Verlangen is spannend, leuk om te spelen en vooral héél erg goed voor je seksleven. Maar is dat ook wel echt zo? Wij lieten twee jonge stellen het spel spelen waarna ze uitgebreid hun verhaal deden.

Wat houdt het spel Ultiem Verlangen in?

Ultiem Verlangen is een bordspel voor koppels waarbij erotische vragen en opdrachten elkaar afwisselen. Het spel bevat moeilijke en makkelijke kennisvragen over seksualiteit, maar ook spannende opdrachten die teder (blauw), intiem (oranje) en vurig (rood) van aard zijn. Maak kennis met de koppels die het spel speelden en lees wat ze ervan vonden!

Even voorstellen

Koppel 1: Britt en Jeroen (beiden 24 jaar) en koppel 2: Ruud en Sophie (26 en 24 jaar) waren de gelukkige stellen die Ultiem Verlangen aan een uitgebreide inspectie mochten onderwerpen. Britt en Jeroen hebben al 4 jaar een relatie, maar wonen nog niet samen. Ruud en Sophie hebben 5 jaar een relatie en wonen al meer dan 4 jaar samen. Wij vroegen de stellen naar hun ervaring met erotische spel.

ultiem verlangen jeroen brittultiem verlangen ruud sophie

“Wat verwachtten jullie van het spel voor jullie eraan begonnen?”

Jeroen: Ik was in het begin sceptisch. Ik kon me niet voorstellen dat ik door middel van een spel opgewonden kon raken.
Britt: Ik verwachtte voornamelijk spannende opdrachten om bij elkaar te doen.

Sophie: We waren heel erg benieuwd en we hoopten dat we vooral nieuwe dingen zouden leren. Dingen in bed waar we zelf misschien nog nooit aan gedacht hadden.
Ruud: Van wat ik vooraf gehoord had, leek het me een leuk en uitdagend spel.

“Je kunt het zelfs nog tussen je andere bordspellen leggen”

“Wat was de eerste indruk?”

Britt: Het ziet er mooi en professioneel uit.
Jeroen: Ja, het bordspel maakt je nieuwsgierig.

Ruud: Ik vind het spel wel heel erg kleurrijk. Wat mildere kleuren waren misschien wat volwassener geweest. Maar aan de andere kant lijkt het spel wel op een gewoon spel, waardoor je het zelfs nog tussen je andere bordspellen kunt leggen.
Sophie: De pionnetjes vond ik erg schattig en er waren een heleboel kaartjes! Daardoor blijft het leuk om het spel vaker te spelen.

ultiem verlangen spel

“Wat vonden jullie het leukst aan het spel?”

Britt: We vonden de opdrachten het leukst. Op deze manier konden we elkaar extra opgewonden maken. Ook hebben we veel inspiratie opgedaan. Hierdoor is het spannender geworden in bed.
Jeroen: Door de intieme vragen zijn we echt meer over elkaar te weten gekomen.

Sophie: Ik vond het leuk dat je langzaam naar de erotiek toewerkt. De eerste opdrachten waren mild, maar wel al spannend. Later ga je steeds erotischere opdrachten doen en daardoor voel je je al heel gauw op je gemak bij alles wat je moet doen. Ook was het leuk dat we dingen deden die we in die 5 jaar relatie nog nooit hadden gedaan, zoals een bilmassage bijvoorbeeld.
Ruud: Ik vond voornamelijk de oranje opdrachtkaarten leuk. Je doet dan al wel echt erotische dingen, maar je hebt nog geen seks. Door de oranje kaarten deden we dingen waar we zelf nooit op zouden komen.

“Een leuke opdracht was er één waarbij je alles van de vrouw mocht aanraken behalve haar vagina”

“Wat vonden jullie het minst leuk aan het spel?”

Britt: De makkelijk en moeilijke kennisvragen, dat is toch minder persoonlijk. De weetjes uit de kennisvragen zijn op zich wel leuk om te weten, maar niet per se opwindend.
Jeroen: Ik deel hierbij mijn mening met Britt. Naarmate het spel vorderde, werden de kennisvragen vervelender. Het doodde de sfeer en de spanning een beetje. De kennisvragen zijn wel leuk, maar moeten eigenlijk alleen aan het begin van spel worden getrokken in combinatie met de intieme vragen.

Sophie: Die kennisvragen waren 9 van de 10 keer te moeilijk. Het waren best wel hele theoretische vragen. Dan stond er een moeilijk woord en moest je zeggen wat je dacht dat het betekende. Ook waren er vragen zoals: ‘Hoeveel procent van de nederlandse bevolking heeft wel eens aan anale seks gedaan?’ Op zich leuk om te weten, maar niet heel spannend. Ook waren er niet genoeg opdrachtenvakjes. Ruud kreeg bijna alleen maar kennisvragen en heel weinig opdrachten, terwijl die het leukst zijn.
Ruud: Inderdaad de kennisvragen waren het minst leuk en van de opdrachtenkaartjes de blauwe kaartjes, omdat die vaak minder uitdagend waren. Ik zou het spel hebben ontworpen met minder kennisvragen en minder blauwe vragen.

“Noem een aantal vragen of opdrachten die jullie leuk vonden”

Jeroen: ‘Zorg er samen voor dat jij opgewonden raakt en vrij met haar zodanig dat jij steeds heel kort in haar zit en vervolgens weer uit haar gaat. Plaag haar een beetje door afwisselend met je eikel over haar clitoris te bewegen waarna je weer kort in haar gaat.’
Britt: Of die opdracht waarbij de man alles van de vrouw mag aanraken, behalve haar vagina.

Ruud: ‘Laat je penetreren door je vriend, maar je mag je vagina of zijn penis niet aanraken.’ Ook vond ik de massage-opdrachten heel leuk, omdat ze fijn en intiem waren.
Sophie: ‘Teken de penis van je vriend uit je hoofd en vergelijk je schets met zijn erectie. Komt het overeen? Je mag er 2 centimeter naast zitten.’ Dat soort vragen vond ik leuk, omdat het ook wel een beetje spannend is of het klopt. Dat soort dingen doe je normaal niet namelijk. Ook vond ik het leuk dat hij een voorwerp dat leek op een penis moest deepthroaten om te ervaren hoe dat voor een vrouw is. We hebben hard gelachen.

ultiem verlangen bordspel

“Noem een aantal vragen of opdrachten die jullie minder leuk vonden”

Britt: Vragen als ‘Waar of niet waar? Het maagdenvlies is vlies dat de opening van de vagina afsluit.’
Jeroen: Of ‘Kan een penis breken?’ Niet echt iets waar je tijdens het vrijen aan wilt denken.

Sophie: ‘Lik en zuig aan zijn tenen voor 30 seconden’. Ik heb geweigerd die opdracht te doen, want hoeveel ik ook van mijn vriend houd, dat vind ik gewoon echt heel vies. Ook de opdracht ‘je moet een pornofilm inspreken, kreun en hijg overtuigend’, vond ik minder. Dat vond ik gênant om te doen, het was eerder lachwekkend dan erotisch.
Ruud: Voor mij was dat ook op de voeten sabbelen van mijn partner.

“Ik vond het spannend dat Britt op den duur alleen maar meer genot wilde. Ze kon zichzelf niet inhouden”

“Wat was voor jullie het meest erotische moment?”

Britt: Ik vond het erotisch dat in een bepaalde positie moest staan en dat hij me overal mocht aanraken om me op te winden.
Jeroen: Ik vond het spannend dat Britt op den duur alleen maar meer genot wilde. Ze kon zichzelf niet inhouden. Dat gebeurde bijvoorbeeld wanneer de tijd was verstreken om een bepaalde opdracht uit te voeren. Ze wilde heel graag dat ik doorging en probeerde me vals te laten spelen en te verleiden.

Ruud: Het moment dat we voor een opdracht tegenover elkaar moesten staan en elkaar moesten opwinden zonder te penetreren of aan te raken. We konden ons na die opdracht niet inhouden. Het is zo opwindend dat je elkaar zo graag wilt dat je voor je gevoel wel verder ‘moet’ gaan.

“Ik voelde me na het spel sexy en heel close met Ruud”

“Hebben jullie het spel uitgespeeld?”

Jeroen: Nee, want we waren te opgewonden geraakt en het hebben het spel links laten liggen om intiem met elkaar te zijn.

Ruud: Ja, sterker nog, we hebben het direct daarna nog een keer gespeeld. Ik denk door toeval hadden we het hele spel hele milde opdrachten en veel kennisvragen waardoor we aan het eind van het spel nauwelijks verder waren gekomen dan een beetje voorspel. Je blijft dan met een onbevredigd gevoel achter. Daarom hebben we besloten het spel nog een keer te spelen, maar dan alleen met de erotische opdrachten.
Sophie: De blauwe voorspelopdrachten hebben we eruit gehaald. Dan wordt het al wat lastiger om het einde te halen, want toen ging het er een stuk erotischer aan toe. Ook daarna hebben we het toch uitgespeeld omdat we te graag wilden weten wie er zou winnen.

spel ultiem verlangen

“Hebben jullie een orgasme gehad?”

Jeroen: Tijdens het spel niet, maar daarna wel.

Ruud: We hebben allebei een orgasme gehad, maar dat komt ook omdat we tijdens het spel ons niet altijd aan de tijd hielden. Dan kreeg je voor een opdracht 3 minuten en dan gingen we gewoon door als de tijd eigenlijk al om was.

“Zouden jullie het spel nog een keer spelen?”

Britt: Ja, omdat het spannend is om nieuwe dingen te proberen en er genoeg aandacht wordt besteed aan het voorspel.
Jeroen: Ja, hoewel ik in het begin sceptisch was, heeft het spel mij wel op veel ideeën gebracht. Daarnaast is het extra spannend om mijn vriendin ongeduldig te zien.

Sophie: Ja absoluut. Het spel laat je allemaal dingen doen die je niet eerder gedaan hebt en dat is heel leuk. Ik voelde me na het spel sexy en heel close met Ruud. Als er een beetje een sleur in ons seksleven komt of we willen gewoon een avond iets uitgebreider seks hebben, zou ik het spel er zeker weer bijpakken.
Ruud: Ja, ik vond het ook een leuk en uitdagend spel, maar de volgende keer halen we wel de blauwe opdrachten eruit om het spel meteen spannender te maken.

“Het spel heeft ons heel goed gedaan en ik denk dat het ook voor andere mensen heel leuk kan zijn om op deze manier energie in je seksleven te steken”

“Zouden jullie het spel aanraden aan anderen?”

Britt: Ja, vooral omdat het een leuke speelse manier is om nieuwe dingen uit te proberen en omdat het een fijne manier is om tijd en aandacht aan elkaar te besteden.
Jeroen: Daarnaast brengt het spel je op nieuwe ideeën die je later ook kunt toepassen.

Ruud: Ja. Het heeft ons wel heel goed gedaan en ik denk dat het ook voor andere mensen heel leuk kan zijn om op deze manier meer tijd en energie in je seksleven te steken.
Sophie: Vooral voor mensen die misschien niet zo open zijn over wat ze willen of fijn vinden, kan dit denk ik een manier zijn om er toch samen mee bezig te zijn.

“Beoordeel het spel Ultiem Verlangen”

Jeroen & Britt

Uiterlijk

Gebruiksvriendelijk

Vermaak

Opwinding

Prijs/Kwaliteitverhouding

EINDCIJFER
9

Ruud & Sophie

Uiterlijk

Gebruiksvriendelijk

Vermaak

Opwinding

Prijs/Kwaliteitverhouding

EINDCIJFER
8

Wat vond jij van Ultiem Verlangen?

Geef ook jouw mening in een reactie hieronder of schrijf een review op de productpagina van Ultiem Verlangen!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch spel Ultiem Verlangen: de eerlijke mening van koppels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2018 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid