Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.385 keer bekeken

7 Redenen waarom mannen NOOIT te vervangen zijn door een vibrator

29 maart 2018,

geschreven door

Vibrators, dildo’s en allerlei andere seksspeeltjes. De keuze is reuze voor de dames* en tegenwoordig hebben veel ladies wel een fijn speeltje in haar lade liggen. Je zou bijna denken dat ze geen vent meer nodig heeft. Niets is minder waar. Heren, jullie zijn niet te vervangen! Lees hier waarom.

* Dit artikel is evengoed van toepassing op homoseksuele koppels 🙂

Waarom de man niet wordt vervangen door een sex toy

Met zo’n vibrator heeft ze mij helemaal niet nodig!” Je hoort het mannen wel eens denken. Of zelfs zeggen. Die gedachte is natuurlijk niet helemaal gek. Zo zijn er vast genoeg dames (en heren!) die beweren dat ze zichzelf met een fijn speeltje beter kunnen bevredigen dan een man ooit heeft gedaan. Toch lijkt het mannelijk soort niet helemaal overbodig hoor!

1. De penis blijft een esthetisch wonder

Het mannelijk geslachtsdeel blijft een prachtig lichaamsdeel om te bewonderen. Hoewel dildo’s en vibrators vaak verschijnen in de vorm van de edele delen, tippen ze absoluut niet aan het uiterlijk van een real life penis. Logisch ook wel. Je zou een levensecht exemplaar toch zeker verkiezen boven een gefabriceerd product?

2. Een orgasme is niet alles

Een vibrator doet vaak wat het moet doen: de dame voorzien van een mindblowing hoogtepunt. Maar dat is het dan ook. Een vibrator kan een dame bijvoorbeeld niet intens zoenen, of versieren. Je kan als dame niet ongegeneerd flirten met een vibrator in de kroeg of spannende seks appjes naar toe sturen. Kortom: de man heeft meer te bieden!

3. Vrouwen worden ook niet vervangen door een masturbator

De masturbator is hot! Maar zeg nou zelf heren. Zouden jullie óóit liever een echte meid vervangen voor een silicone kunstvagina of door een fleshlight? Nee toch?

4. Seksspeeltjes zijn lang niet altijd goed

De variatie die je bij mannen (en hun piemels) ziet, zie je minder bij de klassieke dildo of vibrator. Een vibrator functioneert vaak op één bepaalde manier. En wat nou als die manier nou niet mega bevredigend is? Zonder twijfel dat een vrouw liever een echte vent heeft die haar op meerdere manieren kan verwennen.

5. Enkel penetratie van een speeltje is niet voldoende

Dit punt sluit een beetje aan op bovenstaande. De klassieke vibrator wordt vaginaal ingebracht en is daarmee bedoeld voor vaginale stimulatie. Maar de meeste vrouwen hebben écht stimulatie van de clitoris nodig om optimaal te genieten van seks.

Voor de dames: er zijn natuurlijk speeltjes die jou zowel vaginaal als clitoraal stimuleren, zoals de tarzan vibrator 😉

6. Een vibrator is altijd hard

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar dames vinden het waanzinnig om jouw harde erectie te zien. Een stijve piemel is eigenlijk een groot compliment en geeft de vrouw het gevoel dat ze sexy en opwindend is. Ook als ze jouw penis onder haar handen hard voelt worden, is dit een enorme turn-on. Een vibrator bezit deze kwaliteit niet.

7. Een man is veelzijdig

Oefening baart kunst, zegt men. Als man kan je veel leren uit ervaring. En dat maakt jou flexibel en veelzijdig, met op den duur een uitgebreid seksueel repertoire. Dat kan een vibrator niet van zichzelf zeggen.

Tip: het hoeft natuurlijk niet altijd een strijd te zijn tussen de man en de vibrator. Als koppel kunnen jullie ook best sámen een vibrator gebruiken in de slaapkamer!

Heren, hebben jullie wel eens moeten concurreren met een vibrator? En dames: waar gaat jullie voorkeur naar uit?

2 reacties

  1. Ik vind het als man super als mijn vriendin zich uitleeft met een dildo of massagestaaf. Als ik haar dan bezig zie trek ik me af zodat we alle 2 een heerlijk orgasme genieten.

  2. Heb toys in alle maten en vormen maar het lekkerste klaarkomen doe je toch op een lekker warm mannelijk lid. Een toy is leuk voor even maar kan niet zoenen, strelen, likken, spanken en last but not least heerlijke blowjob van mijn lekkere vent niet vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.061 keer bekeken

Geschreven door

Get ready for the Year of the PLAY! EasyToys verandert vanaf 1 mei in een echte PLAYground waar we jou alle tools geven om je seksleven nog interessanter, leuker en spannender te maken. Ga op zoek naar je eigen genot, behaal het hoogste niveau aan OO…
3.061 keer bekeken