NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

sex standjes diepe penetratie
317.648 keer bekeken

10 sexstandjes voor diepe penetratie!

13 september 2021,

geschreven door

Sommige vrouwen hebben diepe penetratie nodig om tot een orgasme te komen, andere vrouwen vinden het misschien net iets te heftig. Sexstandjes voor diepe penetratie kunnen echter erg handig zijn wanneer de penis van je partner aan de kleine kant is, of als je moeite hebt om een orgasme te krijgen van alleen penetratie. Diep penetreren kan erg lekker zijn wanneer jullie een rustiger tempo hanteren en het helpt hem bij het stimuleren van de G-spot. Met de volgende 10 seks standjes maken jullie de seks net even wat intenser!

1. Flat Doggy

flat doggy
Bij dit standje gaat de vrouw op haar buik liggen. Haar gezicht wijst naar beneden. De man kruipt erachter en kan zichzelf met beide armen ondersteunen. Wanneer ze haar benen iets uit elkaar houdt, is het voor hem eenvoudiger om te penetreren en wordt ook haar G-spot gestimuleerd.

Extra tip! Ze kan haar heupen iets liften, bijvoorbeeld door een kussen onder haar heupen te leggen, voor extra stimulatie voor beide partners.

2. De lapdance

lapdance
Deze positie maakt het mogelijk om elkaar aan te kijken, waardoor het een heel intiem standje is. De man kan het beste op een stoel plaatsnemen of op het randje van het bed. De vrouw gaat vervolgens op zijn schoot zitten en slaat beide armen en benen om hem heen. Zij bepaalt het tempo door zich met haar benen af te zetten. De man kan de vrouw verder ondersteunen door haar kont vast te pakken en deze omhoog en omlaag te liften. In deze positie kan hij ook eenvoudig andere erogene zones stimuleren, bijvoorbeeld de nek en borsten.

3. De lotus

lotus
De man gaat voor dit standje in kleermakerszit zitten. De vrouw neemt vervolgens plaatst op zijn schoot, met haar gezicht naar haar partner gericht. Met haar benen om de man heen beweegt ze vervolgens naar voren en achteren. Doordat ze haar benen om de man heen heeft, wordt het mogelijk om diep te penetreren. Ook bij dit standje kunnen jullie elkaar in de ogen kijken en kunnen ook andere erogene zones gelijktijdig gestimuleerd worden.

4. Missionaris

missionaris
Het missionarisstandje is niet voor niets een klassieker! Jullie hebben veel oogcontact en het is makkelijk om elkaar te zoenen. De man ligt boven op de vrouw, met zijn gezicht naar die van haar gericht, terwijl zij op haar rug ligt. Om nog dieper te gaan, kan de man ook op zijn knieën gaan zitten. De vrouw trekt haar benen dan hoger op en klemt deze om het achterwerk van de man heen. Doordat zijn schaambeen op deze manier tegen haar clitoris aandrukt, wordt het sex standje extra intens!

5. De drilboor

drillboor
Dit is misschien niet het meest makkelijke seksstandje om te doen, maar wel een leuke voor de afwisseling! Zij ligt op haar rug, met haar enkels aan beide kanten van haar hoofd. De man hangt boven haar en squat als het ware op en neer. Doordat bij haar het bloed naar haar hoofd zal stromen, voelt het standje nog wat intenser aan.

6. De kruiwagen


Heeft de man een beetje kracht in zijn armen? Dan is dit zeker een leuk (en intensief) standje om samen uit te proberen. De vrouw steunt op beide armen, terwijl de man haar benen omhoog tilt. De benen van de vrouw houdt hij naast zijn lichaam. Op deze manier kan hij behoorlijk diep naar binnen. Mocht het te inspannend voor hem worden, dan kan hij ook plaatsnemen op een stoel of de rand van het bed. De vrouw kan dan ook met haar knieën op de rand van het bed steunen.

7. De krakeling

de krakeling
Bij de krakeling gaat de vrouw op haar zij liggen. De man schuift over haar onderste been heen, terwijl zij haar andere been om zijn lichaam klemt. Jullie zijn op deze manier, net als een krakeling, in elkaar verweven en kunnen elkaar tijdens de penetratie blijven aankijken. Hij kan diep penetreren, terwijl haar G-spot alle aandacht krijgt.

8. Lepeltje-lepeltje

lepeltje lepeltje
Na een aantal inspannende sex standjes is het tijd voor een standje waarbij minder inspanning vereist is. Bij dit standje liggen jullie beiden lepeltje-lepeltje tegen elkaar aan. Voor de vrouw is het gemakkelijk om in deze positie meer diepte voor de man te creëren. Nog een voordeel: haar G-spot wordt bij dit standje ook nog eens stevig gestimuleerd!

9. Doggystyle

doggystyle

Doggystyle is één van de betere seksposities als je voor diepe penetratie wilt gaan. De vrouw gaat op handen en knieën zitten terwijl de man achter haar plaatsneemt. Zij kan haar rug een beetje buigen om het nog intenser voor hem te maken. Hierdoor komen haar heupen hoger te liggen en krijgt hij een nog betere hoek om te penetreren. In doggystyle positie kan hij tijdens de penetratie ook haar clitoris en tepels stimuleren met zijn handen .

10. Cowgirl

cowgirl
Bij dit standje ligt hij onderop en leunt de vrouw met haar achterwerk op zijn bovenbenen. Zij duwt zich met haar handen van zijn borstkas af, om zich vervolgens weer te laten landen. Doordat haar benen om het lichaam van de man vallen, kan hij diep naar binnen gaan. Met zijn handen kan hij het lichaam van zijn partner ondersteunen. De vrouw bepaalt bij dit standje hoe diep er gepenetreerd wordt. Voor de man een heerlijk uitzicht en zij kan zich van haar dominante kant laten zien!

Welk standje gaan jullie vanavond uitproberen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

8 Responses

 1. Inderdaad goeie tip met kussen om kussens onder m’n buik te leggen! Hierdoor echt maximaal diepe penetratie. Heerlijk. Bedankt namens ons beiden

 2. Je kan ook diep als je vrouw op haar ruug licht en jij
  Op je buik met je hoofd naar haar voeten en je benen naast haar dijen
  Licht
  En je handen onder haar billen
  Ze kan dan met je ballen en je sterretje spelen
  Waar door je samen heel lekker klaar kan komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.983 keer bekeken

Geschreven door

Heb je dit jaar niet zoveel zin in een suf paasontbijt, paaseieren zoeken met je nichtje en gezellig doen bij je schoonouders aan de keukentafel? Daar kunnen we ons best iets bij voorstellen en daarom hebben wij een sexy paasmenu voor je samengesteld…
1.983 keer bekeken