Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

29.715 keer bekeken

Hete zwangerschap seks: orgasmische standjes voor als je zwanger bent

15 oktober 2017,

geschreven door

Veel vrouwen weten niet dat je tijdens de zwangerschap heerlijke seks kunt hebben. De angst dat de baby beschadigd zou kunnen raken, is overal nog volop aanwezig bij zwangere vrouwen. Jammer! Want seks tijdens normale zwangerschap (zonder complicaties) is niet schadelijk voor het kindje en kan er juist voor zorgen dat je meer geniet omdat je vagina extra gevoelig is. Wij hebben 5 opwindende zwangerschap standjes uitgezocht die gegarandeerd zorgen voor een heleboel plezier in bed.

1. Het oventje

Het oventje

Als je het niet al te prettig vindt om veel op je rug te liggen is dit seksstandje een heel goed alternatief op het missionaris standje! Je hebt het romantische oogcontact van de missionaris, maar je ligt stukken comfortabeler omdat je op je zij ligt. Je kunt wat kussens onder je bil en onderrug schuiven voor extra comfort. Je partner gaat bij dit standje ook op zijn zij liggen met zijn gezicht naar je toe. Als je al een flinke buik hebt, kunnen jullie beiden iets naar achteren leunen. Door zijn heupen te bewegen, kan hij makkelijk in en uit je gaan.

2. De zoete inval

De zoete inval

Je zult ongetwijfeld merken dat als je zwanger bent de doggystyle het vaakst om de hoek komt kijken. Puur omdat het makkelijker is met je almaar groeiende buik. Maar wie zegt dat je dit standje altijd in de slaapkamer moet doen? Maak de doggystyle iets spannender door hem in de woonkamer te doen. Jij kunt met beide knieën op de bank leunen terwijl je partner achter je bij je naar binnen gaat. Stimuleer eventueel je clitoris met zijn/jouw vingers of een bullet vibrator. Je bent immers extra gevoelig en daar kun je met dit standje dankbaar gebruik van maken!

3. De Pregnant Spoon

De knuffelaar

Lepeltje-lepeltje is een uitstekend standje omdat je buik niet in de weg zal zitten in deze positie. Het standje is bovendien heel intiem, want je kunt – ondanks je buik – toch dicht tegen elkaar liggen. Na afloop liggen jullie al in de perfecte positie om nog even heerlijk na te knuffelen! Je kunt het standje opwindender maken door je bovenbenen tegen elkaar te duwen waardoor je vagina nauwer wordt (erg lekker voor de aanstaande papa). Ook is het bij lepeltje-lepeltje heel goed mogelijk je clitoris te stimuleren met een clitoris vibrator of je handen.

4. De wolkenklimmer

De wolkenklimmer

Is missionaris niet meer mogelijk door je grote buik? Geen paniek, dit standje lijkt erop, maar maakt het penetreren een stuk makkelijker en comfortabeler. Leg een berg kussens aan de rand van het bed en leun erop of ertegen aan. Spreid je benen en laat je partner toe. Hij kan staan of knielen. Het leuke aan dit standje is dat elk tempo heel goed mogelijk is! Maar de positie heeft nog een voordeel. Omdat je schaamlippen gespreid zijn, kun je uitstekend bij je clitoris. Je geliefde kan je eventueel een handje helpen door met zijn duim over je genotsknopje te strelen.

5. De Pregnant Doggy

De tedere tempel

Een zwangerschap kan de meest heftige gevoelens in je naar boven brengen. Je ontwikkelt immers moedergevoelens en er gebeurt van alles met je lichaam. Omarm je natuurlijke driften daarom met dit standje. Laat je partner op zijn knieën zitten terwijl hij iets naar achteren leunt. Jij gaat – eveneens op je knieën – voor hem zitten en ook jij leunt naar achteren zodat je als het ware op zijn schoot zit. Leun eventueel op je handen voor meer steun. Het leuke aan dit standje is dat jij het ritme mag bepalen voor de verandering!


Heb jij de standjes geprobeerd? Welke was jouw favoriet? Laat ons in een reactie hieronder weten waarom!

2 reacties

  1. Het probleem is helaas niet dat ik niet wil, maar mijn man durft niet meer! Ik ga hem dit laten lezen, hopelijk durft ‘ie me dan wel weer aan te raken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.507 keer bekeken

Geschreven door

We kunnen er niet meer om heen. Na de reeks erotische boeken, volgt nu ook DE film van 2015. Fifty Shades of Grey is hot en dat is te merken. We zien Jamie Dornan, a.k.a. mister Grey en Dakota Johnson in de rol van Anastacia Steele, steeds vaker…
3.507 keer bekeken