Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

139.198 keer bekeken

Hulpgids: welke vibrator is de beste keuze voor jou?

18 mei 2021,

geschreven door

Je bent toe aan een nieuw speeltje en je overweegt een vibrator te kopen. Maar, wat is nou eigenlijk een goede vibrator voor jou? Dat is best een lastige vraag, aangezien er zo ontzettend veel soorten, modellen, kleuren en maten op de markt zijn. Het is logisch dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunnen wij jou helpen bij het kiezen van de beste vibrator!

In dit arikel lees je over:

Vaginale stimulators

Wanneer je op zoek bent naar een vaginale stimulator betekent het dat je op zoek bent naar een speeltje dat je in kunt brengen. Maar omdat er zo onwijs veel soorten zijn, kan het lastig zijn om te bepalen welke vibrator goed zijn werk doet. Bij voorkeur heeft een goede vibrator diepe trillingen, omdat er binnenin je vagina minder zenuwuiteinden zitten dan bijvoorbeeld in je clitoris. Diepe trillingen zorgen ervoor dat de vibraties goed je zenuwen bereiken en dat je dus veel voelt. En dat is natuurlijk wat je wilt!

De beste vaginale stimulators

Clitoris stimulators

70% van de vrouwen kan alleen klaarkomen door clitoris stimulatie. Als jij bij die groep hoort, is een opleg vibrator zeker een aanrader. Deze vibrators zijn speciaal gemaakt voor de clitoris en kun je dus ook vaak niet inbrengen. Je plaatst opleg vibrators naast of op je clitoris en de vibraties doen de rest. Sinds een aantal jaren zijn er ook luchtdruk vibrators op de markt. Deze speeltjes masseren je clitoris met luchtdrukgolven. Luchtdruk vibrators zijn niet voor niets zo populair geworden; voor veel vrouwen werken ze zeer goed!

De beste clitoris stimulators

Tarzan vibrators (klassieke vibrators)

Het kan zijn dat je niet genoeg hebt aan vaginale of clitoris stimulatie alleen. Dan bieden tarzan vibrators uitkomst. De tarzan vibrator is voorzien van een staaf die je in kunt brengen, maar ook een klein uitstulpsel voor je clitoris. Zo kun je genieten van dubbele stimulatie. Let op dat je niet een vibrator kiest met te veel mogelijkheden zoals rotaties of een stotende kop erbij. Dat kan ervoor zorgen dat je niet meer weet waar je op moet focussen. Houd het daarom liever simpel, totdat je behoeft krijgt aan meer. Dan kun je altijd nog voor een uitgebreider model gaan!

De beste tarzan vibrators

Luxe vibrators

Het oog wil ook wat. En dat is best logisch, want een mooie vibrator kan je een sexy en zelfverzekerd gevoel geven. Smaken verschillen natuurlijk, niet iedereen vindt hetzelfde mooi. Toch heb ik 4 vibrators uitgekozen die helemaal niet verkeerd zijn om naar te kijken! Let op: een mooi uitziende vibrator hoeft niet altijd een goede vibrator te zijn. Houd er rekening mee dat je misschien iets meer zult moeten betalen voor een mooie vibrator die het ook goed doet. Want fabrikanten hebben niet alleen gelet op een goede werking, maar ook op mooie materialen.

De beste luxe vibrators

Wand vibrators

De wand vibrator is een krachtige – en vaak grote – vibrator die ook te gebruiken is als massager voor het hele lichaam. Hij is erg geliefd vanwege zijn zeer diepe trillingen, kracht en multifunctionaliteit. Veel vrouwen zweren erbij. Houd er wel rekening mee dat een wand vibrator niet ingebracht kan worden en vaak zwaarder aanvoelt dan andere standaard vibrators. Toch claimen velen dat iedere vrouw er één in huis moet hebben.

De beste wand vibrators

Duo vibrators

Duo vibrators zijn speciaal ontworpen voor koppels. Je kunt een koppel vibrator samen gebruiken tijdens de seks. Zo zijn er modellen in de vorm van een klein klemmetje. Het ene deel wordt bij de vagina ingebracht, terwijl het andere deel tussen de schaamlippen en op de clitoris rust. De man kan alsnog de vagina penetreren waardoor ook hij de vibraties van het speeltje voelt. Het merk We-vibe kwam als eerste met het model waarna er veel remakes volgden van andere merken. Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet.

De beste duo vibrators

Anaal vibrators

Sommige vrouwen vinden anale stimulatie zeer prettig. Een anaal vibrator is dan zeker een aanrader, want trillingen van de anaal vibrator zorgen er namelijk ook voor dat de spieren in en rondom je anus ontspannen, waardoor een anaal vibrator ook heel geschikt is voor beginners. Zeker wanneer je hier net mee begint, is het aan te raden voor een dun model te gaan die makkelijk in te brengen is. Gebruik bij een anaal vibrator altijd glijmiddel. Je anus is niet zelfbevochtigend, wat bij een vagina wel het geval is.

De beste anaal vibrators

G-spot vibrators

De G-spot is een geribbeld plekje ongeveer 5 centimeter in je vagina aan je buikkant. Hoewel de G-spot voor veel onderzoekers nog steeds niet te verklaren of te bewijzen is, geloven velen dat de spot de achterkant van je clitoris moet zijn. Dit plekje is in ieder geval uiterst gevoelig en kan heel goed gestimuleerd worden met een G-spot vibrator. Een G-spot vibrator heeft altijd een gebogen top waardoor hij dit plekje stevig kan masseren. Alleen door stevige stimulatie is het mogelijk hem goed te voelen en er zelfs door klaar te komen!

De beste G-spot vibrators

Specifieker kiezen?

Wil jij de beste vibrator kiezen puur op basis van je eigen voorkeuren zoals functie, grootte en kracht? Lees dan eens dit artikel:

Heb jij nog een vraag? Of heb jij al ervaring met een bepaalde vibrator en wil je er eentje aanraden? Laat hieronder een reactie achter!

9 reacties

  1. Ik heb een satisfyer pro 2 besteld, dit is nog geen maand geleden, ik ben zeer tevreden van dit product maar hij is al kapot, dus als dit maar 1 maand mee gaat raad ik het niet aan om te kopen

    1. Hi Nikita,
      Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met de Satisfyer! Het is alleen niet de bedoeling dat de luchtdruk vibrator binnen één maand het loodje legt.
      Ik zou als ik jou was even contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen jou vast een passende oplossing bieden. 😉

    2. Mijn satisfyer gaat al ongeveer 5 maand mee en ik gebruik hem dagelijks. Ben eraan verslaafd. Vandaar dat ik er één in reserve heb gekocht. Reserve gebruik ik ook als het eerste nog aan het opladen is. Heb ook een reeks vervanghoedjes gekocht met verschillende diamters. Het is mijn beste speeltje onder de 15 die ik heb.

  2. Ik wil graag een toy aanschaffen om de klit er mee te stimuleren…. Wat kan ik dan het best e kopen? Een wand vibrator of echt zo’n clitorisstimulatie ding?

  3. Ik overweeg de Wevibe Nova te kopen, maar twijfel nog heel erg vanwege de hoge prijs! :O Is er iemand die deze heeft en mij wil vertellen of ie goed is? Alvast Dank!

    1. Hoi Liselotte,

      Voor de Wevibe Nova is onlangs een review geschreven door één van onze toytesters. Deze kun je vinden op de productpagina van de Nova. Even een klein stukje naar beneden scrollen en je komt hem tegen. Hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.057 keer bekeken

Geschreven door

Get ready for the Year of the PLAY! EasyToys verandert vanaf 1 mei in een echte PLAYground waar we jou alle tools geven om je seksleven nog interessanter, leuker en spannender te maken. Ga op zoek naar je eigen genot, behaal het hoogste niveau aan OO…
3.057 keer bekeken