Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.369 keer bekeken

Maak deze Halloween éxtra spannend met EasyToys

19 oktober 2020,

geschreven door

Het is oktober en dat betekent een éxtra spannende maand. Eind van deze maand is het namelijk Halloween en EasyToys laat dit niet zomaar voorbij gaan. We laten je schreeuwen, beven, trillen op je benen en misschien zelfs wel huilen. Niet van angst, maar van genot!  Het is tijd voor nieuwe trucjes in de slaapkamer om jezelf te verwennen zoals nooit tevoren. Lees snel verder hoe wij jouw Halloween éxtra spannend maken dit jaar.

Trick & Treat

EasyToys verandert in een haunted spookhuis en jij kan een kijkje nemen.  Laat jezelf gaan op de speelzolder, houd een verkleedfeestje in de dress-up room en get down and dirty in de freaky BDSM kelder.

Halloween

Play

De speeltuin is geopend! Het leven is al serieus genoeg, dus jij mag jezelf echt wel even laten gaan van tijd tot tijd. Lekker spelen en ontdekken, alleen of met een partner. Doe lekker wat jij zelf wil. Zeker deze maand is niks te gek. Kies een van onderstaande toys om jezelf te laten trillen op je benen…

Zwarte prostaat stimulator

Deze prostaat stimulator heeft wel wat weg van een heksenhoed dus hij is helemaal in thema. Naast dat hij er lekker spooky uitziet is hij ook nog eens heel erg fijn om te gebruiken. Deze zeer flexibele anale vibrator heeft een unieke vorm. De gedraaide schacht met diepe ribbels en de gebogen top weten zo jouw gevoelige plekjes perfect te bereiken. Je kan hem dragen in de slaapkamer, maar wees eens stout en draag hem bijvoorbeeld naar je werk of de supermarkt.

Stotende en verwarmende Rabbit vibrator

Je moet niet spelen met vuur, maar je mag wel spelen met deze vurige Rabbit vibrator. Deze sexy, rode vibrator doet namelijk veel meer dan alleen trillen. Want naast roteren en stoten heeft hij ook een verwarmende functie. Oeh la, la. Een hete avond is met deze toy gegarandeerd.

“Niet spelen met vuur, wél spelen met deze hete vibrator.”

Mad rabbit vibrator

Een toy die in dit freaky lijstje niet kon ontbreken is de Mad Rabbit vibrator. Dit speeltje maakt jouw helemaal gek met de dubbele stimulatie. Het zwarte schattige, maar sexy ontwerp maakt het een fijn speeltje voor iedereen die niet al te wild wil doen, maar wel houdt van een beetje gek.

lingerie

Dress up

Je hebt helemaal geen excuus nodig om uit te pakken met sexy, pikante of uitdagende lingerie, want je kan het altijd aantrekken. Maar in deze tijd van het jaar kan je wel nét een stapje verder gaan zonder dat het voelt als too much. Want Halloween is tenslotte een tijd voor verkleedpartijtjes! Naast supersexy lingerie kan je dus ook uitpakken met rollenspel lingerie.

Visnet catsuit met rozenmotief

Zeg hallo tegen sexy lingerie 2.0. Met een sexy catsuit breng jij een opwindende, beestachtig vibe naar je slaapkamer. Het voordeel van deze catsuits is dat ze vaak een openkruis hebben, dat betekent dat je hem aan kan houden tijdens de seks. Look amazing, feel amazing. Een catsuit is ook heel erg geschikt om te dragen onder je kleding, subtiel kan je je partner dan gedurende de dag een deel van het pakje showen.

“Door de opening kan je dit pakje tijdens de seks aanhouden.”

Sexy dienstmeisje kostuum

Een zeer bekende, maar altijd werkende manier om je seksleven wat extra leven in te blazen is natuurlijk… het rollenspel! De sexy French maid doet het áltijd goed en dit kostuum kun je mooi combineren met sexy lingerie om het nog spannender te maken.

Babydoll set

Oeh la la, de naam babydoll klinkt schattig, maar met dit pakje ben jij alles behalve! In deze outfit ben jij ontzettend sexy en haast onweerstaanbaar voor jouw partner. Rood is de kleur van passie, van liefde en van vuur. Wedden dat jij met deze look zorgt voor vuurwerk in de slaapkamer.

“In een babydoll ben jij alles behalve schattig!”

Wetlook heren ondergoed

Als jij denkt dat sexy lingerie alleen voor vrouwen is, dan heb je het mooi fout. Want ook voor de heren is er ontzettend veel sexy lingerie te vinden. En wat dacht je van sexy kostuums? Wetlook heeft tegelijkertijd een stoere én een ultra sexy uitstraling. Durf jij het aan?

Kinky

Get Naughty

Oh, de wondere wereld van BSDM. Sommige mensen schrikken hier een beetje van maar dat is totaal niet nodig. Jij kan namelijk zelf bepalen hoe ver en hoe kinky jij wil gaan. Hou jij van een beetje spanken, blinddoeken en plagen? Dan kan de wereld van BDSM best voor jou weggelegd zijn!

Secret Pleasure Chest – Red Dragon

Deze BDSM starterset is er in verschillende sexy kleuren en bestaat uit acht delen. Deze cadeauset is ideaal voor koppels die nog niet zo ervaren zijn in deze wereld maar wel erg nieuwsgierig. Met deze set kunnen jullie direct aan de slag om uit te zoeken wat jullie leuk en opwindend vinden. Gaan jullie voor het touw, de blinddoek, of zijn de boeien meer jullie ding?

Siliconen halsband met tepelklemmen

Deze halsband met tepelklemmen is perfect voor stellen die zin hebben in een ruige avond. De siliconen halsband voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen, maar de tepelklemmen daarentegen… Deze kan je verstellen om zelf de druk te bepalen. Comfortabel is misschien wat anders, maar opwindend is het zeker! Omdat de tepelklemmen vast zitten met een metalen ketting is deze set ontzettend kinky.

Leren paddle

Met deze uitdagende, zwarte leren paddle van EasyToys Fetish Collection geef jij je partner een flinke tik op de billen als hij of zij stout is geweest. Als je hard genoeg slaat, dan laat de paddle zelfs een woord achter op de huid van je partner. Je kan kiezen uit de woorden XOXO, Bitch en Slut. Zo kan jij even laten zien wie de baas is…

“Geef je partner een flike tik op de billen met deze leren paddle.”

Rubberen peniskooi

Het dragen van een peniskooi kan zowel binnen- als buitenshuis erg opwindend zijn. Maar vaak zijn ze gemaakt van metaal wat het lastig maakt om ze discreet te dragen in het openbaar. Ze maken geluid tegen de rits van je broek en ze zijn vaak erg zichtbaar. Máár met deze peniskooi van rubber heb je daar geen last van! Het rubber is zacht en rekbaar en daarom niet zichtbaar onder je kleding. Extra voordeel: de binnenkant is voorzien van noppen en ribbels die je eikel stimuleren én de kooi heeft een gaatje aan de voorkant waardoor je gewoon kan plassen terwijl je de peniskooi draagt.

Hoe vier jij Halloween?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.723 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag lichten wij in deze rubriek een specifieke fetisj uit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel een fetisj voor iemand. Deze week bespreken we Pubefilie. Benieuwd wat d…
1.723 keer bekeken