door NaughtyNick

De beste sexy voornemens voor 2021!

28 december 2020 door NaughtyNick

We kunnen ons goed voorstellen dat je heel blij bent dat 2020 straks is afgelopen. Veel leuke dingen gingen helaas niet door vanwege het coronavirus. Na een hectisch jaar mogen we gelukkig wel weer aan voornemens voor volgend jaar denken. Bijna iedereen heeft wel wat goede voornemens om van 2021 een knallend jaar te maken. Maar heb je ook goede voornemens wat betreft je liefdesleven gemaakt? De volgende tips kunnen jou helpen om van 2021 een super sexy jaar te maken!

In 2021 wil ik graag:

Meer seks!

Meer seks, dat wil toch iedereen? Er zijn echter meerdere factoren die je zin in seks kunnen remmen. Door drukte, een ongezonde levensstijl, vermoeidheid of andere negatieve gevoelens kan het voorkomen dat je libido (of die van je partner) op een wat lager pitje komt te staan. Ook kan het voorkomen dat jij wel regelmatig seks wilt, maar je partner de boot afhoudt.

“Door drukte, een ongezonde levensstijl, vermoeidheid of andere negatieve gevoelens kan het voorkomen dat je libido (of die van je partner) op een wat lager pitje komt te staan.”

Wat je kunt doen

De eerste stap die je kunt zetten, is het er met je partner over hebben. Het is heel normaal om aan te geven dat je graag meer intiem met je partner wilt staan. Door samen te kijken welke factoren van invloed zijn op jullie seksleven komt niet alleen het probleem op tafel te liggen, maar gaan jullie ook nadenken over een oplossing. Daarnaast krijg je van seks uiteindelijk ook weer meer zin in in een vrijpartij. De dopamine die vrijkomt tijdens een orgasme, werkt verslavend. De geluksstofjes die worden aangemaakt in het brein willen we vaker ervaren.

Zijn jullie al een tijdje bij elkaar? Dan kan sleur ook een oorzaak zijn voor de dip in jullie seksleven. Het is normaal dat jullie relatie niet meer zo spannend en nieuw is als de eerste maanden waarschijnlijk het geval was. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om jullie relatie weer wat spannender te maken.

Probeer bijvoorbeeld eens:

Experimenteren met BDSM

Om je relatie spannend te houden, is het goed om af en toe nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen. Je bent zeker niet de enige die fantaseert over een spannend rollenspel of het introduceren van een zweepje of bondage in de slaapkamer. Het is goed om eerst kennis te nemen van de verschillende disciplines van BDSM, alvorens je bepaalt welk terrein je zou willen verkennen.

BDSM is de afkorting voor de Bondage en Discipline (BD), Dominance en submission (DS) en sadomasochisme (SM).

 • Bondage heeft betrekking op het ontnemen van de bewegingsvrijheid. Denk bijvoorbeeld aan handboeien, bondage touwen en bondage harnassen.
 • Bij Discipline draait het voornamelijk om het opleggen van regels en het toepassen van straffen wanneer deze regels worden overtreden. Dit kan bijvoorbeeld met een zweepje, tepelklemmen of een pinwheel.
 • Dominance en submission heeft betrekking op de machtsverhouding binnen BDSM. Deze kan tot uiting worden gebracht door middel van bondage, het ontnemen van iemands zicht met een oogmasker of door iemand passend te straffen.
 • Sadomasochisme heeft te maken met het genot door het pijnigen van iemand of gepijnigd worden.

Moeite om het te introduceren?

Het hebben van een fantasie is heel normaal en zeker niet iets waarvoor jij je hoeft te schamen. Onthoud dat de meeste mensen juist openstaan om nieuwe dingen te proberen. De kans is groot dat je partner zelf ook wensen en fantasieën heeft die hij of zij nog niet eerder heeft uitgesproken. Maak het daarom gewoon bespreekbaar! Het gekste wat kan gebeuren is dat de ander het niks vindt en er niets mee wil doen. Wanneer jij je helemaal laat gaan tijdens de seks, zal je partner dit ook fantastisch vinden!

“Iedereen heeft wel bepaalde fantasieën op seksueel gebied. De kans is groot dat je partner zelf ook wensen en fantasieën heeft die hij of zij nog niet eerder heeft uitgesproken.”

Vind je dit toch nog heel spannend? Een leuke en speelse manier om achter elkaars fantasieën te komen is door samen een erotisch spel te spelen. Deze spellen bevatten vaak verschillende sexy opdrachten om samen met je partner uit te voeren en vragen om achter elkaars wensen en fantasieën op seksueel gebied te komen.

Afvallen met seks

Afvallen staat op menig persoon zijn lijstje als het op goede voornemens aankomt. Op 1 januari is het daarom vaak drukker dan ooit in de sportschool. Maar je hebt die sportschool helemaal niet nodig! Met seks kan je minstens zoveel calorieën verbranden als met een stevige work-out in de sportschool.

Met het missionaris standje kan je als 50 tot 150 calorieën per half uur verbranden. Doggystyle is alweer een stuk inspannender en kan je helpen tussen de 163 en 250 calorieën te verbranden. En doen jullie het staand, dan wordt dat nog meer!

“Doggystyle is alweer een stuk inspannender en kan je helpen tussen de 163 en 250 calorieën te verbranden.”

Daarnaast zijn er ook seksspeeltjes verkrijgbaar, zoals sex schommels en zuignap dildo’s, waarmee je de nodige calorieën kunt verbranden.

Afvallen met seks wordt ook wel sexercise genoemd en kan meer voordelen hebben dan alleen gewichtsverlies. Het trainen van de bekkenbodemspieren, door middel van kegeloefeningen, kan voor zowel mannen en vrouwen een manier zijn om hun seksleven te verbeteren. Als vrouw train je er de spieren van de vagina mee, waardoor je deze beter kunt aanspannen en ontspannen. Mannen kunnen met het trainen van hun bekkenbodemspieren meer controle uitoefenen op hun orgasme. Ook kan het ook voordelen hebben voor hun erectie.

Wist je dat… Er een masturbatie challenge bestaat, waarmee je tegen je partner strijdt om de meeste punten en tegelijk ook calorieën kunt verbranden?

Wil je meer lezen over het trainen van de bekkenbodemspieren? We hebben een blog speciaal voor mannen en eentje voor vrouwen!

Nieuwe seksstandjes uitproberen

Een goede manier om alles leuk en spannend in de slaapkamer te houden, is om de zoveel tijd een nieuw seksstandje uitproberen. Verandering van spijs doet eten, immers. Door voldoende te variëren met seksstandjes, blijf je de sleur voor en doen jullie het straks misschien wel vaker dan ooit!

facesittingWeet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan eens onze seksstandjes verzamelblog. Hier vind je een overzicht van alle blogs die met seksstandjes te maken hebben. Zo vind je hier o.a. de leukste standjes voor in de auto, standjes voor mensen met een maatje meer, standjes met seksspeeltjes, enzovoort! Ook kan je onze rubriek ‘het standje van de week’ in de gaten houden. Hier vind je elke zondag een nieuw standje om samen met je partner uit te proberen!

Experimenteren met sextoys

Een andere manier om het spannend te houden in de slaapkamer, is door om de zoveel tijd eens een nieuwe seksspeeltje te introduceren. Wanneer je geen zin hebt om alle blogs door te moeten spitten, hebben we gelukkig ook twee video’s waar je de leukste speeltjes voor vrouwen en mannen in terugvindt.

Wat is jouw goede voornemen voor 2021? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op De beste sexy voornemens voor 2021!

 • Sinds begin november is mijn relatie m’n subje op de klippen gelopen na iets meer dan 7 jaar..
  Spijtig, maar ik heb enkele oude Fetlife contacten een berichtje gestuurd om te weten te komen of ze nog interesse hadden als bijna 8 jaar geleden…
  En met die persoon waar het in het verleden ook zo goed mee klikte hebben we afgesproken onze verlangens naar elkaar toe, onze bdsm-minded verlangens.. Ons van niks aan te trekken, en de eerste dates gewoon als bdsm-sexdates te laten plaatsvinden tussen ons..
  Ik ben een jongere gast van 33 en weet van mezelf dat ik enorm aangetrokken ben tot een rijpere milf.. Ik 33, zij 49… En we gaan gewoon doen waar we ein3, drang en nood aan hebben om te doen. We zijn beide switch, maar zij is meer onderdanig ingesteld en ik meer dominant..

  Ik verlang nu al naar m’n eerste Femdom experience beleven en ervaren begin volgend jaar..

  😍💋💋

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid