NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.436 keer bekeken

Spirituele seks? Alle tips verzameld!

22 april 2018,

geschreven door

Ben jij spiritueel ingesteld en zou je dat graag willen toevoegen in de slaapkamer? Of wil je graag experimenteren met seksmeditatie, yoga en tantra seks? Dan kan dat! Er zijn verschillende manieren om te genieten van spirituele seks. Hier staan de beste tips verzameld. 

Spirituele seks blogs:

Wat is Tantra Seks en hoe begin ik ermee?

Op zoek naar meer spanning in de slaapkamer? Tantra seks is een manier om diepe gevoelens, intimiteit en energie terug te brengen in je seksleven. Vergeet vluggertjes, het overslaan van voorspel en het zo snel mogelijk tot een hoogtepunt willen komen. Met tantra seks beleef jij langzame seks waarbij liefde, energie en verbondenheid centraal staan. Maar waar moet je beginnen?

Lees hier de volledige blog: Wat is Tantra Seks en hoe begin ik ermee?

Yoga en seks – betere seks met deze 7 yogahoudingen!

Yoga en seks, een goede combi? Absoluut! In deze inspirerende blog vertel ik jou hoe yoga jouw seksleven een flinke boost kan geven én welke oefeningen jij thuis kan doen om seks tot ongekende hoogte te brengen. Pak je matje erbij, lees mee en namasté!

Lees hier de volledige blog: Yoga en seks – betere seks met deze 7 yogahoudingen!

Orgastische meditatie voor een fijn seksleven!

We kennen allemaal wel de vele voordelen van mediteren. Het vermindert stress, zorgt voor innerlijke rust: het levert een hoop helderheid op. Maar wist je dat meditatie zowaar jouw seksleven een enorme boost kan geven? Een hoofd zonder zorgen en onzekerheden kan namelijk behoorlijk gunstig zijn als jij je helemaal wil laten gaan in de slaapkamer. Beleef de seks nóg intenser met meditatie!

Lees hier de volledige blog: Orgastische meditatie voor een fijn seksleven!

Mediteren TIJDENS de seks doe je zó!

Je seksleven naar ongekende hoogtes brengen, wil jij dat ook!? Dan is mediteren misschien wel de sleutel. Niet alleen is mediteren goed om stressvolle gedachten te verbannen, het kan ook een verrijking zijn voor je seksleven. En hoe geweldig is het om mediteren én seks te combineren!? Mediteren tijdens de seks: zo doe je dat!

Lees hier de volledige blog: Mediteren TIJDENS de seks doe je zó!

Energy-gasme: zó kan jij klaarkomen zonder aanraking!

Je zou het misschien niet verwachten, maar wist je dat je kan klaarkomen zonder aanraking!? Ja, het bestaat echt en wordt ook wel een ‘energygasm’ genoemd. Met mentale training en een gecontroleerde ademhaling is het mogelijk om jezelf tot een heerlijk orgasme te laten komen zonder jezelf aan te raken.

Lees hier de volledige blog: Energy-gasme: zó kan jij klaarkomen zonder aanraking!

Een beter seksleven met mindfulness

Mindfulness is goed. Mindfulness is fijn. Hoewel het vaak wordt gelinkt met zaken als depressie, angst en emotionele onrust, kan het ook worden toegepast in ons seksleven. Met mindfullness ga je namelijk bewuster leven. Dus óók meer bewust ervaren hoe jouw seksleven is!

Lees hier de volledige blog: Een beter seksleven met mindfulness

Beleef een full body orgasme met chakra seks!

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam, die in een belangrijke rol spelen in de spirituele wereld. Door meditatie kan je deze energiepunten stimuleren en openen. Maar het orgasme kan dat ook! Een orgasme voelt immers als een enorme explosie van energie dat door het lichaam giert. Lees hier hoe je jouw chakra’s kan openen met een orgasme.

Lees hier de volledige blog: Beleef een full body orgasme met chakra seks!

Voeg jij een vleugje spiritualiteit toe aan jouw seksleven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.605 keer bekeken

Geschreven door

Met een vibrerende slip geniet je discreet van meest heerlijke stimulerende vibraties. De slips zijn voorzien van een compacte en ergonomisch gevormde vibrator die comfortabel gedragen kan worden. Vaak bevat het meegeleverde ondergoed een opbergvakje…
4.605 keer bekeken