Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

9.785 keer bekeken

6 tips voor de eerste keer seks met je nieuwe vlam

5 januari 2021,

geschreven door

De eerste keer seks met je nieuwe vlam is altijd spannend. Wat vindt de ander lekker en weet diegene wat jij fijn vindt in bed? Wordt het firework of een enorme afknapper? Genoeg reden om zenuwachtig te zijn, maar no worries! Wij delen met jou de beste tips voor de eerste keer seks met je nieuwe partner, zodat het gegarandeerd een succes wordt.

1. Kies het juiste moment

Het is belangrijk om het juiste moment te kiezen. Wanneer beide partners er klaar voor zijn, dichter tot elkaar willen komen en hun relatie naar een hoger niveau willen tillen is dat het juiste moment. Het moet niet zo zijn dat één van beide instemt omdat diegene bang is om de ander misschien wel te verliezen. Geef elkaar de ruimte om deze beslissing te maken en zet de ander niet onder druk. Wanneer jij en je partner er beide volledig achterstaan zal je zien dat je veel meer van elkaar en de seks zal genieten.

2. Talk dirty

Door sexting kun je al heel veel te weten komen over de seksuele fantasieën van je partner en jezelf semi voorbereiden. Probeer te achterhalen wat haar favoriete standje is, wat voor soort lingerie hij sexy vindt en wat een absolute no-go is voor je partner tussen de lakens. Zelf kun je natuurlijk ook perfect van deze gelegenheid gebruik maken om af en toe wat hintjes te geven over wat jij fijn vindt tijdens de seks. Op deze manier weet je al een beetje wat je te wachten staat en kun je hier op inspelen.

3. Wees zelfverzekerd

“Ziet hij mijn vetrolletjes?”, “Wat als ik tegenval?”, “Vindt ze hem wel groot genoeg?”. Probeer alle negatieve gedachtes achterwege te laten en wees zeker van jezelf. Wanneer jij je mooi voelt zal je dit ook uitstralen. Zelfverzekerdheid is de beste tool die je kunt hebben tijdens de seks!

4. Accepteer de ongemakken

Iedereen maakt fouten, ook tussen de lakens. Bij seks is de nodige synchroniciteit vereist, maar het is moeilijk om op elkaar afgestemd te zijn wanneer je nog nooit het bed met elkaar hebt gedeeld. Als gevolg hiervan is de kans groot dat er iets mis gaat of iets gênants gebeurt. Als dat gebeurt, raak dan niet in paniek en geef de ander niet de schuld. Soms is een simpele glimlach genoeg om de situatie minder ongemakkelijk te maken en te communiceren dat je klaar bent om verder te gaan. Daarnaast is er ook niks mis met een goede lachbui tijdens de seks!

5. Aarzel niet om tips te geven

Als je seksuele ervaring hebt, aarzel dan niet om je partner voorzichtig te adviseren over wat je fijn vindt tussen de lakens en wat niet. Als je iets niet leuk vindt, laat dit dan ook weten aan je partner of vertel subtiel hoe hij/zij het kan verbeteren.

6. Oefening baart kunst

Ben je niet klaar gekomen of was het totaal niet wat je ervan had verwacht? Laat je niet kisten door de eerste keer. Het is allemaal nieuw. Jullie kennen elkaars lichaam en voorkeuren nog niet zo goed. Je zult zien dat het met verloop van tijd stukken beter wordt en jullie veel beter op elkaar ingespeeld zijn. Oh, en seks draait niet alleen om een orgasme. Onthoud dat!

Wat is jouw beste tip om de eerste keer met je nieuwe vlam te laten slagen? Deel het met ons in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.656 keer bekeken

Geschreven door

De seksspeeltjes van Womanizer kan je eigenlijk helemaal geen vibrator meer noemen. De speeltjes vibreren niet, maar stimuleren door middel van luchtdrukgolven. Door de enorme populariteit zijn er inmiddels diverse modellen op de markt gebracht. De s…
5.656 keer bekeken