Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.299 keer bekeken

Déze leugens worden tijdens de eerste date verteld!

20 november 2017,

geschreven door

Iedereen wil natuurlijk een goede eerste indruk maken tijdens de eerste date. En om dat te kunnen doen, blijken wij mensen niet te schromen voor een leugentje om bestwil! Lees hier welke leugens mannen én vrouwen wel eens vertellen om goed voor de dag te komen.

Leugens die vrouwen vertellen

1. Liefdesverdriet

Sommige vrouwen zijn nog helemaal upset van een recente liefdesbreuk, maar doen tijdens de eerste date met een potentieel nieuwe lover, alsof het ze niets meer doet. Sterker nog: ze doet alsof ze helemaal klaar is voor een nieuwe liefde!

2. #Fitgirl

We kunnen niet om de huidige trend heen: vrouwen voelen steeds meer de druk om er gespierd, doch sexy bij te lopen. Vrouwen die niet zo actief zijn, terwijl ze denken dat dat van ze wordt verwacht, liegen sneller over het aantal keren dat ze naar de sportschool gaan.

3. Beschikbaarheid

Vrouwen willen graag doen geloven dat ze vrij recent nog meerdere dates achter de rug hebben. Ook als dat niet zo is. En waarom? Omdat vrouwen heus wel weten dat mannen graag jagen. En vrouwen willen nou eenmaal gewenst zijn. Let’s play it hard to get!

4. Wanderlust

Reizen is helemaal hot. De meest geweldige reizen maken natuurlijk een goede indruk! Mogelijk dat ze dus dat tripje naar Schiermonnikoog een beetje aandikt en je in geuren en kleuren vertelt hoe haar reis naar Aruba was.

5. De afwezige ouder

Dit is eigenlijk niet echt een leugen, maar meer een feitje dat makkelijk wordt verzwegen. Ze zal namelijk niet zo gauw vertellen dat ze een kind heeft en dat de vader niet meer in the picture is.

6. Plan B

Ja. Vrouwen spreken met hun bestie af dat ze ‘in geval van nood‘ bellen of appen met een noodsituatie. Tijdens jullie date. En eigenlijk alleen maar om er tussenuit te knijpen. Hoewel het konijn van haar beste vriendin heus op dat moment op sterven kan liggen, is de kans dus ook aanwezig Nijntje nog vrolijk aan een worteltje knaagt.

7. Zelfverzekerd

Vrouwen geven niet graag toe dat ze mega onzeker zijn. Kijk er dan ook niet raar van op dat ze zegt: “Ja, ik voel me lekker zelfverzekerd en ben tevreden met mezelf”. En zeg nou zelf, mannen. Je hebt toch ook geen zin in een dame tegenover je die al haar mankementjes opdreunt?

8. De concurrent

Ook dit zal ze verzwijgen. Mocht ze naast jou een mogelijk andere kandidaat op het oog hebben, dan zal ze dat niet met je bespreken. Ze zal het alleen vertellen wanneer ze hem nog steeds ziet én jou ook graag wil blijven zien.

9. Menukeuze

Ze zou kunnen zeggen dat ze niet zo’n trek heeft. Is ze dan misschien ‘één van de velen’ die nooit eet? Ze is óf gewoon heel zenuwachtig, óf ze heeft van tevoren al wat gegeten om die zenuwen onder controle te krijgen 😉

10. Verboden subject

Heftige dingen die ze (recentelijk) heeft meegemaakt, probeert ze te allen tijde te vermijden. Ze kan er zelfs een draai aan geven en doen alsof het allemaal no big deal is.

Leugens die mannen vertellen

1. De concurrent

Ja. Er zijn mannen die naast jou nog andere lijntjes hebben uitgehengeld. En mannen doen daar vaak wat vaagjes over. We willen wel benadrukken dat niet alle mannen dit doen 😉

2. It’s all about the money

We liegen er niet over: vrouwen vinden over het algemeen mannen met geld aantrekkelijk. Evolutionair gezien is dat ook wel te begrijpen. Mannen wéten dit! Dus weet hij ook hoe hij indruk op jou kan maken. Maar kijk er niet raar van op dat zijn salaris uiteindelijk minder hoog is dan dat hij deed geloven.

3. #Fitboy

Vrouwen vinden sixpacks leuk. En dat weet hij. Zijn fitness gewoonten dikt hij dus graag aan. Fitness is zijn ware religie! Hij vertelt dat hij dagelijks in the gym is. In feite is hij er maar één keer per week. Een beetje zoals alleen op zondag naar de kerk 😉

4. Zijn laatste break-up

Misschien ging hij vreemd, of was hij juist degene met een gebroken hart. Hij zal in ieder geval zijn laatste break-up mooier maken dan dat het was.

5. Zijn verleden

Een verslaving, vreemdgaan bij zijn ex, you name it. Dingen uit zijn verleden die niet zo florissant zijn, zal hij niet aan jou verklappen. Niet tijdens de eerste date, en misschien zelfs later ook niet. Mocht je er toch naar vragen, dan zal hij er over liegen, totdat hij denkt dat je hem leuk genoeg vindt om niet bij hem weg te gaan.

6. Work, work, work

Hij zal heus niet vertellen dat hij een dokter is, terwijl hij eigenlijk conciërge is. Nee, hij zal wel die saaie baan een beetje op-pimpen om interessanter te lijken voor jou. Vergelijk het met een vogel die trots met zijn mooie veren rond paradeert.

7. Eigen huis en tuin

Mannen schamen zich lichtelijk voor het feit dat ze nog bij paps en mams wonen of samen met huisgenoten. Als dit inderdaad zo is, probeert hij dit zo nodig te verzwijgen. Mocht je er toch naar vragen, maakt hij er al gauw een verhaal van “dat het slechts iets tijdelijks is”.

8. Bromance

Kijk er niet van op dat hij stoere vrienden verhalen gaat ophangen. Vrouwen lijken hier namelijk vaak van onder de indruk te zijn. En trouwens, mannen brengen soms liever tijd door met hun homies dan met jou. Maar dat zeggen ze natuurlijk niet!

9. Player for life?

Hoewel er genoeg monogame mannetjes rondlopen, zullen de players onder ons echt niet tijdens dat romantisch eerste dineetje vertellen wat voor play-verleden zij achter de kiezen hebben. En hij wil natuurlijk niet dat jij op hem afknapt of hem veroordeelt.

10. Zijn ware intenties

Ja ladies, ook dit kunnen we niet ontkennen. Sommige mannen zijn niet op zoek naar een vaste relatie, wanneer ze met jou gaan daten. Grof gezegd zal zijn jacht op jou ten einde zijn wanneer jullie het bed met elkaar hebben gedeeld. En dit gaat hij natúúrlijk niet vooraf verkondigen.

Heb jij wel eens een leugentje om bestwil verteld om indruk te maken? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

5 reacties

  1. Ooit gedate met een chick die echt over van alles loog..
    Ze loog over haar opleiding, hobby’s, ze had klaarblijkelijk een vriend waar ik later achter kwam
    echt bizar was dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.787 keer bekeken

Geschreven door

Natuurlijk laat je haar elke dag merken dat je gek op haar bent, maar op Valentijnsdag mag je daar best nog een schepje bovenop doen! Maar wat willen vrouwen nou eigenlijk voor Valentijnsdag? Het is soms al lastig genoeg om te achterhalen wat ze übe…
2.787 keer bekeken