Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.610 keer bekeken

Sinterklaas cadeautjes voor de stoute lezers

24 december 2018,

geschreven door

Het maakt eigenlijk geen jute zak uit in welke mate je Sinterklaas viert, maar de donkere (feest)dagen vragen om nét wat extra viering. Haal de confetti in huis door het op een onschuldige manier te presenteren. Hoe dan? Door middel van Sinterklaas cadeautjes natuurlijk! Alle inspiratie voor de meest stoute 5 december vind je hier in dit artikel!

Inhoud van dit artikel:

Cadeaus voor hem

Laat de goedheiligman komen

Mannen, het is tijd om je te laten verwennen door Sinterklaas! De onderstaande cadeautjes voor pakjesavond zijn echt het neusje van de zalm. 

Sinterklaas weet wel wat hij lekker vindt…

Als je dacht dat alleen de dames ervan hielden om verwend te worden, dan heb je het mis. Ook de heren worden erg blij van een spannend cadeau tijdens pakjesavond. Het perfecte cadeau voor je vriend of man is daarom bij uitstek de Loveboxxx! De gevarieerde box bevat verschillende speeltjes die speciaal ontworpen zijn voor mannen die wel houden van wat spannends.

De Sint Toppers voor hem

Cadeaus voor haar

Goed gevuld is het halve werk

Tijdens de feestdagen, waaronder pakjesavond, moet je je laten verwennen! Alle cadeaus hieronder zijn van de bovenste plank. De inspiratie die jij nodig hebt voor een heerlijk avondje!

Sinterklaas weet wel wat zij graag wil…

Dames mogen wij even jullie aandacht? Even opgelet! Deze Box is een echte verwenbox voor jullie. Welke dame wordt er nu niet helemaal happy van een spannend speeltje, onder het genot van een glaasje wijn? Het perfecte cadeau voor je vrouw of vriendin is daarom bij uitstek deze Guilty Pleasure Box! En als klap op de vuurpijl tref je ook nog heerlijke chocolade in de doos. Welke vrouw droomt daar nou niet van?

De Sint Toppers voor haar

Lingerie om uit te pakken

Lingerie is ontzettend spannend en dan natuurlijk niet alleen voor de mannen. Ook vrouwen kunnen het wat warmer krijgen van sexy lingerie. Het is natuurlijk ook onwijs leuk om een tof setje te krijgen als vrouw! Je mag verrassen, je mag uitgepakt worden en bovenal mag je écht gezien worden in deze lingerie. Je kunt jezelf nog onweerstaanbaarder maken door bijvoorbeeld een heerlijke parfum op te spuiten.

Cadeaus voor jullie

Stimulatie voor twee

Een cockring is toch alleen voor mannen? Fout! Cockringen die vibreren zijn juist heel erg geschikt voor koppels. De trillingen zijn ook stimulerend voor de vrouw tijdens penetratie. Én de erectie houdt langer aan en zo kan je vriend of man langer penetreren! Als vrouw zijnde kom je zelfs makkelijker klaar door het gebruik van een penisring tijdens de seks. Een cockring is qua grote overigens een prima schoencadeau 😉

Genot voor twee met een duo vibrator

De naam ‘Duo’ verraad het eigenlijk al een beetje, maar de duo vibrators zijn sextoys speciaal voor koppels. Als je eens wat nieuws wilt proberen tijdens pakjesavond is een duo vibrator zeker aanrader! De meeste duo vibrators zijn voor in- en uitwendig gebruik. Dit houd in dat je gezamenlijk tot en grotere hoogte komt! In de meeste gevallen krijg je er een draadloze afstandsbediening of een smartphone app bij.

De Sint Toppers voor jullie

Is een sexy speeltje niets voor jullie? Of willen jullie nog meer uitpakken tijdens pakjesavond? Dan scoor je met een erotisch cadeaupakket, een erotisch spel, een vibrerend eitje of massage producten altijd goed!
 

Staat het perfecte cadeau niet in dit overzicht? Geen nood! Op onze website zijn nog meer dan genoeg artikelen om te ontdekken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Cadeaus voor Hem, Cadeaus voor Haar of onze Cadeaus voor Koppels!

Op welke manier ga jij je geliefde (of jezelf) verrassen op pakjesavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Voor alles is een eerste keer, zo ook voor sextoys. Wanneer je nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes, kan het enorme aanbod ervoor zorgen dat je niet meteen weet waar je moet beginnen of op moet letten. Door schade en schande wordt men wijzer, ma…
1.480 keer bekeken