Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.479 keer bekeken

De spannendste kerstcadeaus voor een onvergetelijke kerst!

14 december 2018,

geschreven door

Zo stilletjes aan naderen we de donkere dagen van december. En dat betekent dat kerst eraan komt! Een tijd van warmte, lekker eten, drinken, gezelligheid en samenkomen met je dierbaren. Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau om deze kerst nét even wat spannender en sexy te maken? Lees dan hier onze tips!

Inhoud van dit artikel

Kerstcadeaus voor haar

Een luxe speeltje

Een vrouw houdt er van om verwend te worden. Verras haar dit jaar eens extra met een spannend seksspeeltje, zodat zij zichzelf ook eens kan verwennen (of voor extra genot tijdens jullie spannende momentjes in de slaapkamer). Wil je het echt goed aanpakken? Kies dan voor mega populaire Satisfyer Pro 2 Next Generation, een luxe toy die de clitoris op unieke wijze stimuleert door middel van pulserende luchtdrukgolven. Reken maar dat zij binnen no time een ongekend hoogtepunt bereikt met dit pareltje.

Wist je dat… een luchtdrukvibrator zelfs vrouwen kan laten klaarkomen die daar normaal moeite mee hebben?

Wil je het nog een tintje spannender maken? Kies dan voor een vibrerend eitje mét afstandsbediening. Het vibrerende eitje van Teazers heeft een heel luxe uitstraling, die vast wel een perfect plekje onder de boom weet te vinden. Het eitje kan je natuurlijk door haar zelf laten bedienen, maar jij kan haar ook verrassen, teasen en pleasen door de controle over te nemen. Wie van jullie is in charge?

De beste seksspeeltjes voor haar

Andere spannende kerstcadeaus voor haar

Is jouw vrouwtje niet zo van de erotische speeltjes, maar wil je haar toch een spannend cadeau geven? Dan kan je haar ongetwijfeld verblijden met een heerlijk ruikende en verleidende feromonen parfum. Of verwen haar eens met een sensuele massage of versier haar letterlijk met heerlijke bodypaint.

Kerstcadeaus voor hem

Verras hem met een speeltje

Niet alleen de dames houden er van om verwend te worden. Ook de heren worden blij van een spannend cadeautje onder de boom. Zo hebben heren genoeg gevoelige plekjes die gericht gestimuleerd kunnen worden. Het perineum is het gevoelige stukje tussen de anus en het scrotum. De We-vibe Verge is een speciaal ontworpen, druppelvormige penisring, die gericht het perineum kunnen stimuleren. Reken maar dat hij zal genieten van een ongekende sensatie!

Wist je dat… een penisring zorgt voor een hardere en langdurige erectie?

Niet alleen het perineum is de moeite waard om aandacht aan te schenken. De prostaat is eveneens een bekende, zeer gevoelige erogene zone. Deze ligt op ongeveer 5 cm diepte en voelt iets verhard aan, ter grootte van een walnoot. De makkelijkste manier om de prostaat te verwennen, is door middel van een prostaat stimulator. Dit anale seksspeeltje heeft een bijzonder design, waarbij de prostaat gericht geprikkeld wordt! Twijfel niet en laat hem kennis maken met een uniek en intens orgasme door prostaatstimulatie!

Andere spannende kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeaus voor jullie

Speeltjes voor dubbel genot

Naast speeltjes voor hem of voor haar, kunnen jullie natuurlijk ook kiezen voor een speeltje speciaal voor jullie beiden! Een koppel vibrator kan de uitkomst bieden voor een intense ervaring voor jullie beiden.. Dit speeltje bestaat uit een inwendig en uitwendig deel. Het smalle gedeelte kan vaginaal worden ingebracht, terwijl het andere uiteinde op de clitoris rust. Het inwendige deel is smal genoeg, waardoor de man ruimte heeft om de vagina te penetreren. Zo kan ook hij meegenieten van de heerlijke vibraties.

De beste duo-vibrators

Alles voor een erotische massage

Wat is er intiemer dan een heerlijke sensuele massage? Verwen elkaar tijdens de feestdagen eens extra met een intieme massage. Jullie kunnen natuurlijk voor een classic massage olie gaan, maar wat dachten jullie van likbare massage gel? Of van een massage kaars? Laat de kaars even branden, blaas deze vervolgens uit en wat houdt je over? Heerlijk ruikende massage olie met een aangename temperatuur. Hét perfecte cadeau voor een romantisch avondje samen!

Speel een erotisch spel

De donkere dagen zijn natuurlijk erg geschikt om lekker warm bij de open haard te zitten. Wat is er dan leuker om samen een erotisch spel te spelen? Het spel Ultiem Verlangen is een spannend en verrijkend spel. Dit spel zorgt ervoor dat jullie elkaar op erotisch gebied nóg beter zullen leren kennen. Aan de hand van vragen en opdrachten bouwen jullie gedurende het spel de spanning op. Reken maar dat jullie dan eindigen in de slaapkamer!

Geweldige cadeaupakketten

Sexy lingerie

Spannende lingerie is onmisbaar tijdens de feestdagen! En een sexy setje is niet alleen ontzettend leuk om te krijgen als vrouw. Want dames, waarom kopen jullie zelf niet eens een uitdagend setje, zodat jij je geliefde daarmee kan verrassen? Dit jaar ben jíj het cadeautje dat uitgepakt mag worden! Verschijn tijdens het kerstdiner in een chique jurkje, en draag daaronder die sexy bh en spannende slip met jarretelsetje! Je zult je partner hier zéker mee verrassen.

  • Geen producten gevonden

Is het jou gelukt een spannend cadeau te vinden? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In aanloop naar Valentijnsdag bereiden wij samen met jou een gehele maaltijd voor, die in het teken staat van afrodisiaca, oftewel lustopwekkers. Vandaag staat de lustopwekker asperge centraal en verwerken wij deze in dit veganistische voorgerecht. …
806 keer bekeken