Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop April 2020

1 april 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

April belooft veel goeds, Waterman! Venus staat gunstig deze maand, waardoor jij een bijzonder liefdevolle periode tegemoet gaat. Je bent open en ontvankelijk en dat zal vooral te merken zijn binnen je relatie. Conflicten worden zonder moeite goed uitgesproken en je lijkt zelfs open te staan voor nieuwigheid in de slaapkamer. Voeg eens wat extra’s toe voor een vurig vlammetje! De single Waterman staat een rustige maand te wachten. Het is wat stil op de dating apps, maar niet getreurd! Deze maand is uitermate geschikt om wat meer te investeren in jezelf.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Jij gaat een energieke maand tegemoet, Vissen! Het is duidelijk dat jij de lente in je bol hebt, want je voelt je fit en vrolijk. Maak er vooral in je relatie gebruik van. Geef je partner wat meer complimenten, verras hem of haar met een spannende avond en wie weet dat dit het moment is om te experimenteren met een nieuw speeltje voor in de slaapkamer. Als single Vissen krijg je het er ook maar druk mee. Die leuke love interest van je begint zo stilletjes aan te bewegen naar een wat meer vaste relatie. Ben jij er al klaar voor om je te binden? Of heb je nog wat meer tijd voor jezelf nodig?

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Je voelt je wat onrustig, Ram. En je vindt het lastig om te peilen waar die onrust precies vandaan komt. Is het werk? Of is er toch wat spanning in je relatie? Neem deze maand de tijd om na te gaan waar jij nou écht gelukkig van wordt. Investeer in je relatie en sla daarbij vooral jouw seksleven niet over. Een beetje meer pit is misschien net dat extraatje dat jij én je partner nodig hadden. Single Rammen hebben in april een verhoogde kans om wat meer uit balans te zijn. Gevoelens van onzekerheid en jaloezie liggen op de loer. Zorg ervoor dat je niet buitenproportioneel reageert op anderen.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De temperaturen stijgen niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis! En dan met name in de slaapkamer. Jij en je partner lijken een nieuwe koers te varen in bed, waardoor je kennis maakt met een andere seksuele ‘ik’. Jullie gaan helemaal in elkaar op en dat is nou net de vibe die jullie nodig hadden om elkaar weer helemaal terug te vinden in de liefde. Keep it up! Single Stieren zullen een avontuurlijke maand tegemoet gaan. Hoewel die vaste relatie nog niet om de hoek lonkt, belooft april wél bijzonder flirterig te worden. En wie weet wat daar op de lange termijn uit zal komen…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

April is wel eens beter begonnen. Het lijkt wel alsof al je goede bedoelingen lijken niet aan te komen bij je partner. Je voelt je hierdoor niet altijd gewaardeerd, wat voor de nodige frustratie kan zorgen. Probeer je gevoelens niet op te kroppen en communiceer duidelijk naar je partner hoe jij je voelt. Wanneer je de boodschap weet over te brengen, zonder je partner daarbij met een schuldgevoel op te zadelen, zal er gedurende de maand meer ruimte ontstaan voor romantiek en intimiteit.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Je hebt de lentekriebels behoorlijk te pakken en je libido is hoger dan ooit. Voorkom dat jij je partner hier constant mee lastig valt, maar laat hem of haar ook een keer het initiatief nemen. Probeer het daarom op andere manieren gezellig te maken. Verras je geliefde met een lekkere maaltijd of stel voor om een leuk bordspel te spelen. Die seks komt vanzelf wel! En wanneer jullie tussen de lakens belanden, kan je natuurlijk extra uitpakken met een uitgebreid voorspel of nieuw seksstandje. De single Kreeft heeft deze maand geen zin in iets serieus en gaat liever op zoek naar een leuke friends-with-benefits relatie.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw geniet deze maand meer van romantiek dan van uitgebreide vrijpartijen. Je zoekt je partner vaker op voor een knuffel of een zoen en hebt de drang om regelmatig je liefde uit te spreken. Je partner zal dit in het begin niet erg vinden, maar mist soms wel een beetje die vurige Leeuw waar hij of zij zo van houdt. Daarnaast kan die constante neiging naar klef te doen, je partner juist afstandelijker maken. Probeer je daarom een beetje in te houden, Leeuw! De single Leeuw heeft zijn hoofd er niet helemaal bij en komt daardoor niet verder dan wat oppervlakkig contact op dating apps. Volgende maand heb je waarschijnlijk meer succes!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je hebt wel eens beter in je vel gezeten, Maagd. Je voelt je vaak een beetje leeg en neerslachtig in de eerste dagen van april. Probeer toch dingen te blijven ondernemen, ook al heb je daar in eerste instantie misschien geen zin in. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling of doe iets waar je normaal gesproken veel plezier en ontspanning uithaalt. Blijf ook communiceren met je partner, zodat hij of zij weet wat er speelt en zich niet afgewezen of genegeerd voelt. Halverwege de maand komt je energieniveau weer op peil en komt seks ook weer vaker op het menu!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Deze periode zonder contact met de buitenwereld valt je zwaar en dit merkt je naaste omgeving. Je partner is momenteel de enige persoon waar je op terug kunt vallen en dit zorgt voor enorm veel spanning in huis. Zowel relationeel als seksueel voelt de Weegschaal zich opperbest, maar je mist toch iets. Kies voor een sfeer waar jij je prettig in voelt, relativeer je gedachten en kom dichter tot elkaar! Dit is de maand waarin de Weegschaal zichzelf meer leert kennen dan ooit tevoren. Het zal je zeker tackelen, maar hier kom je gedurende maand heel sterk uit.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De maand april heeft goed met je voor Schorpioen! Waar je wellicht droomt van een sterke relatie, zal dit in april zeker goed komen. Er ligt een potentiële partner op de loer, maar laat dit geen valkuil worden. De liefde kan naar je bol stijgen en dit komt je andere relaties niet ten goede. Hetzelfde geldt voor de Schorpioen wie al in een relatie verkeert. Laat je niet afleiden en stel de juiste prioriteiten deze maand.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Zeg, Boogschutter… April is de maand waarin jij vrijwel al je vrije tijd zal besteden aan je ontdekkingstocht. Je leert jezelf graag nieuwe dingen aan en hieronder vallen ook uitdagende standjes. Dit komt mooi van pas in de slaapkamer en houd je seksleven zeker interessant, ook voor je bedpartner(s). Daarnaast spelen nieuwe seksspeeltjes hier ook een rol in en ben je niet bang om je collectie uit te breiden. Uitdagend, spanning en bovenal seksueel genot is deze maand belangrijker dan ooit voor jou. Neem het ervan en en wees niet bang om een grote stap te zetten.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Een partner zie jij deze maand niet zitten. Het enige waar jij je deze maand druk om maakt is of jij wel genoeg aandacht hebt voor jezelf. Denk hierbij aan alles wat jij als Steenbok fijn vindt om te doen. Op het seksuele vlak heb je veel meer zin in zelfbevrediging dan normaal! Toch zal je eventuele partner je meerdere keer per week stimuleren om toch het bed in te duiken met hem of haar. Daarnaast zie jij op het persoonlijke vlak kansen om jezelf te herontdekken en een beter mens te worden voor je naasten en de wereld. Er is niet wat op dit moment mis kan gaan en een bedreiging kan vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.558 keer bekeken

Geschreven door

Vakantie! Of je nou met je lover of met je beste vriend gaat, die lange autorit kan vreselijk saai zijn. Daarom hebben wij wat tips voor je verzameld om een saaie autorit wat spannender te maken. In dit artikel lees jij de lekkerste standjes voor in …
7.558 keer bekeken
7.701 keer bekeken

Geschreven door

Het is hartje zomer! Overal om ons heen vliegen de kleren van het lijf en iedereens seksdrive stijgt net zo snel als de temperatuur. Wat voor avonturen staan jou te wachten in juli? De sterren zullen het zeggen… Ontdek jouw sekshoroscoop voor juli …
7.701 keer bekeken