Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

11.297 keer bekeken

5 hele spannende seks fantasieën voor de kerst!

22 december 2019,

geschreven door

De komende dagen staat alles in het teken van kerst! Die heerlijke tijd vol lichtjes, gezelligheid, eten, drinken, cadeaus, verplichte bezoekjes aan de schoonouders en nog meer eten. Wat is er nou leuker om dit af te wisselen met een erotische rendez-vous met je lover? Fantaseer jij al van een feestelijk wipje deze kerst? Wij hebben 5 seks fantasieën voor jou verzameld! Een spannend kerstfeest gewenst!

1. Een spannend rollenspel

Dit jaar ben jij naughty geweest… Santa komt jou dus straffen en misschien wel ontvoeren om mee te nemen naar de Noordpool! Je kan niet anders dan je volledig overgeven aan de macht van jouw Santa. In dit rollenspel kunnen jullie eindeloos gaan variëren! Voeg met een erotisch cadeaupakket wat BDSM toe in de slaapkamer en gebruik attributen om duidelijk te maken wie de Dominant is en wie volledig is ondergeschikt! Kerstavond was nog nooit zó kinky!

2. Zelf het cadeautje zijn

Wie houdt er nou niet van om toe te kijken hoe jouw partner een erotische striptease voor je opvoert? Dus ladies, trek je meest sexy lingeriesetje aan onder je chique kerstjurkje en verras je partner ermee na het kerstdiner in de slaapkamer! Wil je het dit jaar helemaal uniek maken? Kruip dan ’s ochtends sneaky uit bed en ga sexy onder de boom liggen. Dit jaar ben JIJ het cadeautje dat mag worden uitgepakt!

3. Speelplezier bij de schoonouders

Tijdens de feestdagen is het voor velen gebruikelijk om een bezoekje te brengen aan familie. En wil jij dat saaie etentje bij de schoonouders wat spannender maken? Laat haar dan een heerlijk vibrerend eitje inbrengen. Dit eitje kan op afstand worden bediend met een remote control. Jij kan het dus ook bedienen! Verras haar met waanzinnige vibraties tijdens het hoofdgerecht! Wedden dat jullie beiden extra genieten van dat etentje?

4. Seks op een ongebruikelijke plek

Wil je het diner bij de schoonouders nóg een tikkeltje spannender maken? Sneak dan richting de slaapkamer uit jouw vroegere kinderjaren. Zo heerlijk knus in een éénpersoonsbedje, weet je wel? Misschien hangen de posters van jouw tieneridool nog wel aan de muur. Lekker spannend om even een vluggertje te doen, tussen het diner en de koffie of kerstborrel door! Het zal vast niemand opvallen. Kunnen jullie gelijk die ‘locatie-om-te-proberen’ weer afvinken van de bucketlist!

5. Een erotisch dessert

Dat vele eten tijdens de feestdagen kan al gauw too much worden. Wéér een carpaccio en wéér die tiramisu… Je bent eigenlijk wel toe aan wat variatie aan het kerstmenu. Dus waarom bewaren jullie de chocolade niet voor in de slaapkamer? Verwen elkaar oraal met wat zoete glijmiddelen, of versier elkaar letterlijk met wat likbare bodypaint. Deze zoete verleiding is een ware toevoeging om de kerst dit jaar niet gauw meer te vergeten!


Wat is jouw ultieme seks fantasie? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.288 keer bekeken

Geschreven door

Welke dingen wil jij dolgraag eens meemaken in je leven? Bungee jumpen, op reis naar een ver land of beroemd worden misschien. Of wat dacht je van een triootje, seks op bijzondere plekken of experimenteren met anale seks? Wij zetten 100 sexy dingen o…
10.288 keer bekeken