Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

53 keer bekeken

EasyToys X Dance4Life – samen taboes doorbreken

6 maart 2021,

geschreven door

Goed nieuws: EasyToys is een samenwerking aangegaan met Dance4Life, een Nederlandse organisatie die zich inzet voor de seksuele gezondheid onder jongeren. Een match made in heaven! Samen willen de partijen elkaar ondersteunen bij het wegnemen van taboes rondom seksualiteit en jongeren helpen bij een fijn en veilig seksleven.

20.000 condooms

EasyToys steunt de organisatie met een sponsorbijdrage en een donatie van maar liefst 20.000 condooms. Beide partijen vinden dat iedereen op zijn of haar eigen manier moet kunnen genieten van seks en hebben als missie om taboes rondom seks te doorbreken. “We zijn erg blij met de samenwerking met een partner als EasyToys die net als Dance4Life als missie heeft seksuele gezondheid te verbeteren. Wij hopen samen het onderwerp seks te normaliseren en taboes te doorbreken. Hiermee willen wij jongeren inspireren hun wensen en grenzen aan te geven, gezonde relaties op te bouwen en wanneer ze eraan toe zijn, te genieten van veilige seks”, aldus Merlyn Ooms, hoofd fondsenwerving van Dance4Life.

Over Dance4Life

Aan de hand van internationale lesprogramma’s en voorlichtingscampagnes in Nederland wil Dance4Life aandacht vragen voor het grootste gezondheidsrisico onder jongeren: onveilige seks. De gevolgen van onveilige seks hebben wereldwijd een grote impact op de levens van jongeren, ook in Nederland. Het unieke aan Dance4Life is dat zij jongeren centraal stellen in hun werk. Door dans, muziek en influencers in te zetten willen zij seksualiteit uit de taboesfeer halen. Omdat jongeren vaak liever praten met leeftijdsgenoten, traint de organisatie bewust wereldwijd jonge mensen om jongvolwassenen zo effectief mogelijk te bereiken.

“De gevolgen van onveilige seks hebben wereldwijd een grote impact op de levens van jongeren, ook in Nederland.”

Schaamteloos

Hoe was de eerste keer seks? En hoe oud was je toen je begon met masturberen? Ben jij benieuwd hoe Dance4Life ambassadeur en actrice Anouk Maas antwoord geeft op deze taboedoorbrekende vragen? Kijk dan snel naar Schaamteloos!


Heb jij vroeger goede seksuele voorlichting gekregen? Deel het met ons in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.636 keer bekeken

Geschreven door

Wat is vreemdgaan? Hier heeft iedereen natuurlijk een andere mening over. De een vindt het pas echt vreemdgaan al het gaat over fysieke handelingen, terwijl de ander flirten misschien al not done vindt? Maar wist jij dat experts 4 manieren van vreemd…
4.636 keer bekeken