Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Innovatieve Wingman Condooms

21 december 2015,

geschreven door

Wingman Condooms zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van seks-liefhebbers! Je hoort steeds vaker de commercials op de radio en je ziet steeds vaker advertenties voorbij komen. De meeste mensen zijn laaiend enthousiast over de Wingman en dat is niet voor niets! Dit baanbrekend condoom is net even iets anders dan de meeste standaard condooms. Hij is namelijk makkelijk en sneller om te doen en ook nog eens ultra dun, zodat je lekker veel voelt.

Hoe gebruik je de Wingman?

Het grootste voordeel van de Wingman is dat je hem makkelijker om kunt doen dan een standaard condoom van een ander merk. De condoom beschikt namelijk over twee rode ‘vleugeltjes’ waarmee je het condoom makkelijker af kunt rollen. Je kunt hem zelfs omdoen met een hand, zoals je in de instructie video kunt zien. Het condoom kruipt niet snel omhoog en omdat hij sneller om is te doen dan een ander condoom hoef je de seks niet lang te onderbreken.

Waar komen Wingman Condooms vandaan?

Wingman Condooms zijn ontworpen vanuit het idee dat er innovatieve condooms op de markt nodig waren. Waarom? Omdat er veel mensen zijn die condooms echt als een onderbreking van de vrijpartij zien en er daarnaast ook nog eens weinig plezier aan beleven omdat ze minder voelen. De Wingman zorgt, zoals eerder gezegd, voor een kortere onderbreking, maar hij is ook nog eens van extra dun materiaal zodat jij en je sekspartner altijd net iets meer zullen voelen dan met een standaard condoom. De condoom is gemaakt omdat je met elkaar bezig wilt zijn, en niet met het condoom.

  • Geen producten gevonden

Naar welk soort condoom gaat jouw voorkeur uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.181 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen die het wel eens heeft meegemaakt weet hoe veel pijn vreemdgaan veroorzaakt. Maar toch gaan heel erg veel mensen nog steeds vreemd. Ze zeggen altijd ‘eerlijkheid duurt het langst’, maar soms is eerlijkheid ook het meest pijnlijk. Wat is dan …
6.181 keer bekeken