It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.816 keer bekeken

Een jaar samen? Dit is hoe je het kunt vieren!

9 februari 2020,

geschreven door

Liefde is het mooiste wat er is, toch? Een jaar samenzijn is dan natuurlijk iets wat je moet vieren! Om je van inspiratie te voorzien hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet om jullie eerste jaar samen sexy mee mee af te sluiten!

Een seksspeeltje voor jullie beiden!

Doorbreek jullie vaste slaapkamergewoontes en doe eens gek op deze speciale dag! Zo af en toe nieuwe dingen uitproberen gaat de sleur in jullie relatie tegen en garandeert je dat er er volgend jaar ook weer wat te vieren valt 😉 Een seksspeeltje wat jullie beiden kunnen gebruiken is natuurlijk perfect om jullie eerste jaar samen in stijl mee af te sluiten. Er zijn verschillende sextoys voor koppels verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een vibrerende cockring, die haar clitoris stimuleert tijdens de penetratie en jouw erectie langer in stand houdt.

Duo vibrator

Een koppel vibrator is een ander leuk speeltje om samen te gebruiken. Deze flexibele speeltjes klem je in en om de vagina (een gedeelte breng je in en het andere gedeelte komt op de clitoris te liggen) en stimuleert gelijktijdig haar clitoris en G-spot. Wanneer de man penetreert zijn de vibraties daarnaast ook voor hem voelbaar!

Een onvergetelijke nacht

Voor dit speciale moment mag je natuurlijk best een beetje uitpakken in de slaapkamer. Een manier om dit te doen is door extra aandacht aan jullie voorspel te schenken. Dit kan je doen door middel van een heerlijke erotische massage olie en de toevoeging van een blinddoek. Wanneer je partner een blinddoek draagt komt jouw massage extra intens bij hem of haar binnen.

Wanneer je niet zeker weet of je massage olie ook geschikt is voor de genitaliën, is het goed om een 2-in-1 massage olie in huis te halen. Dit is een massage olie die ook rondom de geslachtsdelen kan worden gebruikt en tevens als glijmiddel fungeert.

“Wanneer je niet zeker weet of je massage olie geschikt is voor de genitaliën, is het goed om een 2-in-1 massage olie in huis te halen.”

Experimenteer met een nieuw seksstandje

Het introduceren van een nieuw seksstandje kan natuurlijk ook een speciale avond opleveren. Onze rubriek ‘standje van de week’ en ons standjes overzicht kunnen je helpen het juiste seksstandje voor jullie avond te vinden! Een leuke aanvulling op veel seksstandjes is een positieriem. Positieriemen kunnen hierbij een hele leuke en spannende aanvulling zijn. Deze hulpstukken kunnen sommige standjes net even wat makkelijker maken om uit te voeren. In sommige gevallen zorgt het er ook voor dat de man dieper kan penetreren.

Een weekendje weg

Samen een weekendje weg is natuurlijk altijd een goed idee. Misschien staat er al een tijdje een bepaalde plek op jullie verlanglijstje of is er een plek waar jullie samen leuke herinneringen aan hebben (bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben). Een huisje vlakbij een strand of bos werkt de romantiek natuurlijk in de hand. Vergeet niet een mini vibrator of een vibrerend eitje in de handbage te stoppen, om het tijdens jullie weekendje weg extra spannend te maken 😉

1 jaar samen

Maak een (erotische) maaltijd!

Ben jij een held in de keuken? Maak dan een heerlijke maaltijd voor je geliefde! Wanneer je na het eten de slaapkamer op wilt zoeken, is het ook mogelijk om een lustopwekkende maaltijd te bereiden. Lustopwekkend eten wordt ook wel afrodisiaca genoemd en werkt libido verhogend. Een lustopwekkende maaltijd die ook nog eens met liefde is bereid, zet zoden aan de dijk!

Bezoek een festival of concert

Is je partner fan van een bepaalde artiest en is er een concert rondom jullie jubileum? Maak je partner dan blij met twee concert- of festivalkaartjes! Een concert of festival levert gegarandeerd mooie herinneringen op en zal je partner nog tijden bijblijven. Voorafgaand aan jullie concertbezoek kan je misschien samen een leuk restaurant opzoeken.

Tip! Bezoek eens een erotisch feest of een erotische beurs!

Wat heb jullie gedaan om jullie eerste jaar samen te vieren? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De missionaris is niet voor niets een klassieker. Het is één van de meest comfortabele standjes ooit, maar weinig variatie tussen de lakens kan ook gaan zorgen voor verveling en we weten allemaal dat verveling een echte moodkiller is. Wanneer je…
38.674 keer bekeken
1.960 keer bekeken

Geschreven door

Sinterklaasavond ligt op de loer! Weet jij al wat voor cadeautjes je aan je partner gaat schenken? En wat staat er eigenlijk bovenaan jouw stoute wensenlijstje? Om je op weg te helpen, zetten we de meest sexy cadeautips voor je op een rij. Sexy Sinte…
1.960 keer bekeken