Samen sextoys gebruiken? Alle tips & tricks uitgelicht!

12 januari 2020 door BettyBoop

Jullie seksleven hoeft niet in een sleur te zitten om er allerlei speeltjes bij te halen. Het is juist een enorme verrijking wanneer jij en je partner sextoys gaan gebruiken tussen de lakens! Want het is een gezamenlijke ontdekkingsreis vol nieuwsgierigheid. Let’s go!

Souldiva Macy Gray bracht zo’n vier jaar geleden het nummer B.O.B. (‘Battery Operated Boyfriend’) uit, een ode aan haar favoriete seksspeeltje: de vibrator. De tekst Bob past me als een handschoen en is altijd in voor liefde. Hij geeft me wat ik wil, is stabiel en kan moeiteloos een hele nacht door laat weinig tot de verbeelding over.

Het is voor menig partner een grote angst: ‘vervangen’ worden door een apparaat. Maar bijna niemand zal een vibrator of wat voor speeltje dan ook inruilen voor de warmte van, aanraking door en seksuele spanning tussen zijn of haar lover. Sterker nog, als koppel sextoys gebruiken zorgt vaak voor meer chemie en wel om deze 5 redenen!

1. Spelend en shoppend fantasieën delen

Wellicht denk je dat je alle voorkeuren en fantasieën van je partner kent. Maar realiseer je ook dat sommige mensen het best wel spannend vinden om hun diepste verlangens kenbaar te maken. Want we praten wel over hoe vaak we het doen (en met wie), maar op welke speeltjes we gebruiken rust nog enigszins een taboe.

Hoe begin je dan het gesprek dat je speeltjes wilt introduceren in de slaapkamer? Een manier om het gesprek te openen is door middel van het spelen van een erotisch spel. Het spel Ultiem Verlangen is een perfect spel om elkaar op seksueel vlak te (her-)ontdekken.

Aan de hand van sensueel getinte opdrachten en vragen ontdekken jij en je partner precies wat jullie fijn vinden. Het spel zorgt ervoor dat partners op een speelse en ongedwongen manier hun seksuele wensen en verlangens bespreekbaar maken en ze ook daadwerkelijk uitproberen. Spelenderwijs doorbreken jullie barrières en komen jullie dichter tot elkaar.

Andere erotische spellen om samen te ontdekken

Als jullie van elkaar weten waar je naar verlangt, dan kan de volgende stap zijn om samen online te shoppen naar geschikte speeltjes voor jullie beide. Want het cliché dat de voorpret al goed is voor het halve werk gaat bij de voorbereiding naar seksspeeltjes zeker op! Sextoys zijn dus een ideale manier om jullie seksleven te upgraden naar een nieuw niveau.

2. Elkaar ontdekken door middel van samen masturberen

Als jullie op één lijn zitten qua seksuele wensen en fantasieën, is dat een geweldige manier om meer over elkaars seksualiteit te ontdekken. Want met sextoys leer je je eigen lijf (nog) beter kennen. Maar de echte plus zit ‘em er in dat je partner nog beter wegwijs wordt over jouw hele lichaam (en jij dus ook over dat van hem of haar).

Een manier om elkaars hotspots echt te ontdekken, is om je eigen masturbatie-ervaring aan de hand van een seksspeeltje te introduceren aan je partner. Met andere woorden: door te masturberen voor de ogen van je partner met een sextoy. Een seksspeeltje kan een prima uitkomst zijn om gezamenlijk masturberen wat makkelijker te maken.

“Masturbeer met een seksspeeltje, terwijl je partner tegenover je zit en zichzelf ook bevredigt met een toy.”

Dit kan als solo-activiteit. Maar waar veel mensen zich ongeremd en vrij voelen bij zelfbevrediging, kan het voor velen erg spannend zijn om bekeken te worden tijdens het masturberen. Wees er daarom zeker van dat jullie gemakkelijk jezelf aanraken. Een andere opbouw is om eerst een seksspeeltje toe te voegen tijdens het vrijen. Op deze manier kunnen jullie toewerken naar het moment dat jullie zelf speeltjes gaan gebruiken in het bijzijn van de ander.

Sextoys om samen te masturberen

3. Geen vervanging, maar toevoeging

Nogmaals: seksspeeltjes zijn geen vervanging voor jou. Vooral mannen hebben de neiging om dat te denken wanneer ze erachter komen (really, is het echt zo’n grote verrassing?) dat hun partner wat mechanische hulp gebruikt. Ze trekken hun viriliteit in twijfel en denken dat bijvoorbeeld een vibrator een vrouw beter kan bevredigen dan zij zelf ooit hebben gedaan…

Het is echter geen competitie. En mocht je nog niet overtuigd zijn, denk er dan maar aan dat vrouwen het waanzinnig vinden om jouw harde erectie te zien. Een stijve piemel is namelijk een groot compliment en geeft de vrouw het gevoel dat ze sexy en opwindend is. En een vibrator bezit deze feature simpelweg niet. Bovendien, zou jij een echte vrouw vervangen voor een silicone kunstvagina?

Aan de andere kant maken ze je ook geen betere bedpartner. Het is vooral een spannende toevoeging tussen de lakens, dat voor nieuwe ervaringen zorgt die jullie twee dichter bij elkaar kan brengen.

4. Experimenteren met toys voor koppels

Naast solo-speeltjes zijn er ook speciale sextoys voor koppels. En of jullie nu gaan voor de koppel vibrator, de slaapkamer omtoveren tot een bondage speeltuin of spelen met vibrerende cockringen en eitjes met afstandsbediening, sextoys kan het voorspel verlengen, de opbouw intenser maken en het hoogtepunt nog explosiever laten eindigen.

Voortdurende ontdekkingsreis

Zie jullie ontdekkingsreis naar elkaars wensen, voorkeuren en fantasieën als een lange gang met verschillende deuren aan de linker- en rechterkant. Samen openen jullie een deur en komen jullie erachter of wat er achter die deur zit, wel bij jullie past. Jullie experimenteren er samen op los en naarmate jullie verder lopen, gaan jullie steeds iets verder in het onderzoek. Zo kan er achter een deur zomaar een BDSM-fantasie schuilen waarvan je niet eens wist dat je die had!

“Blijf nieuwsgierig. Blijf onderzoeken. Blijf experimenteren.”

5. Sometimes, they do what you can’t do

Heel eerlijk gezegd: soms kan een apparaat wél iets wat je partner niet kan. En dat is helemaal niet erg. Want voor zowel vrouwen als mannen is het soms verdomd lastig om door hun partner klaar te komen, hoe hard hij of zij ook z’n best doet.

Volgens het Kinsey Institute heeft 70 procent van de vrouwen clitorale stimulatie nodig om een orgasme te bereiken. Ook blijkt dat vrouwen die seksspeeltjes gebruiken, een meer dan gemiddeld seksuele bevrediging en orgasme hebben.

Door naar wat extra hulp van een seksspeeltje te grijpen, neem je niet alleen de druk van jezelf, maar ook die van je partner. Dat maakt de weg vrij voor minder stress en meer genieten. Experimenteer er samen maar flink op los met verschillende posities, vibraties en stijlen aan de hand van één of meerdere speeltjes in bed!

Tip! Als partner kan je natuurlijk ook zelf het speeltje bij je lief bedienen.

Welk sextoys gebruiken jij en je partner het liefst samen en waarom? Laat het ons weten!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid