Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

770 keer bekeken

Gezien in Paalstraat 69: #6 Wie oh wie, maak jij blij met massage olie?

3 juni 2023,

geschreven door

Massages zijn heerlijk! Ze kunnen ontspannend zijn, stijve spieren losmaken, óf erotisch en opwindend zijn… En over die laatste soort gaan wij het hebben in dit artikel! We leggen je ook graag uit hoe massage olie kan helpen bij een extra spannende massage.

Massage olie voor jouw erotische massage

Een massage zonder massage olie is gewoon niet compleet. Je hebt het misschien weleens ervaren. Zonder olie schuurt de huid van de masseur over jouw huid en dan kan vervelend of zelfs pijnlijk aanvoelen. Voor de ontvanger niet zo lekker en voor de gever ook niet echt aangenaam. Met een massage olie zorg jij ervoor dat alles lekker glibbert en glijdt en dat je optimaal kan genieten van de massage.

Het gebruik van massage olie is heel erg makkelijk. Het enige belangrijke om te weten is dat je de meeste massage olie niet kan gebruiken op de intieme zones! Dus gebruik daarvoor een speciaal glijmiddel en massage olie in één. Verder hoef je eigenlijk alleen maar je lievelingsgeur te kiezen en royaal te smeren!

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten massage olie, lees daarvoor het artikel hieronder.

Klik hier om echt alles over massage olie te lezen!

Lingam massage

Hier lees je alles over de lingam massage, een massage van de penis. Lingam is een Sankriet woord dat symbool staat voor het mannelijke geslachtsdeel. Het is een onderdeel van tantra massage en richt zich hierdoor vooral op het omzetten van seksuele energie in kracht en levensenergie. Een lingam massage heeft daarom niet als doel om je partner tot een hoogtepunt te brengen, maar om de energiestromen in het lichaam te verbeteren en seksuele energie te bevorderen.

Beste massage olie voor een Lingam massage

Yoni Massage

Yoni is een Sanskriet woord en betekent min of meer ‘vagina’, maar dan met een hele lading spiritualiteit eroverheen. Een yoni massage bestaat zeker niet uit alleen maar wat gefriemel aan haar vagina en het is veel meer dan gewoon vingeren. Er zit een ware gedachtegang achter. Zo zou je met deze massage haar zorgen, onzekerheden en angsten weg kunnen nemen, waardoor ze zich weer vrouwelijk en krachtig voelt. Het doel is niet om haar een orgasme te geven, het draait juist om de ervaring van de massage.

Beste massage olie voor een yoni massage

Gebruik voor een yoni massage NOOIT gewone massage olie maar altijd een glijmiddel en massage olie in een.

Body to body massage

Verwen je partner met een intieme body-to-body massage! Een heerlijke massage waarbij jullie lichamen over elkaar heen glijden – hoe opwindend wil je het hebben? Bij een body-to-body massage moet je wel wat voorbereiding treffen als je je slaapkamer netjes wil houden. Gelukkig leggen we het allemaal uit in dit artikel!

Beste massage olie voor een body to body massage

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedyserie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze vier video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Geef jij jouw vriend of vriendin weleens een massage? #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.165 keer bekeken

Geschreven door

Vandaag nemen we je mee in de geschiedenis van de seks toys en we kunnen alvast iets verklappen: het is behoorlijk interessant! Het eerste erotische object stamt namelijk al uit het jaar 33.000 voor Christus! Benieuwd wat olijfolie en dokters met ver…
1.165 keer bekeken