Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

10.941 keer bekeken

Gebruik vandaag eens je billen voor betere seks!

12 februari 2021,

geschreven door

We zijn allemaal gek op billen! Ze zijn leuk om naar te kijken, fijn om op te zitten én om af en toe eens van billenkoek te voorzien. Helaas worden billen toch vaak vergeten tijdens de seks óf niet optimaal benut. Wij hebben uiteraard de beste tips voor jou op een rijtje gezet om meer derrière aan je seksleven toe te voegen. Tijd om met je bips van de bank te komen dus!

#1 Squeeze that ass!

Zowel mannen als vrouwen kunnen een goede squeeze in hun billen op zijn tijd wel waarderen. Grote kans dat je dit in je voorspel-repertoire zit. Maar ook tijdens de seks is het opwindend en prettig om de billen te kneden of zacht te knijpen. Probeer je vingers te spreiden, zodat je een goede handvol met bil hebt. Probeer je vingertoppen tussen de bilnaad te plaatsen, richting de anus. Dit is namelijk een heel erg gevoelig gebied, zowel voor mannen als vrouwen.

Billen lenen zich ook erg goed voor een massage. Streel de billen van je partner met je handen, vingers en nagels. Ook hier geldt dat de bilnaad erg gevoelig is, neem deze dus zeker mee in je massage.

#2 Spreiden

Het kan erg opwindend zijn om de billen van je partner te spreiden. Zowel voor jou als voor je partner. Ook kan het erg prettig voelen om de billen juist tegen elkaar aan te drukken. Dit heeft alles te maken met de vele zenuwuiteinden die zich in de bilnaad en anus bevinden. Ga met je partner op ontdekkingsreis, om uit te vinden wat jullie prettig vinden. Dat proces alleen al zou voor een aantal spannende avondjes moeten zorgen.

#3 Vergeet de bilnaad niet!

Gaan we het nu al wéér over de bilnaad hebben? Ja, inderdaad! We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, de bilspleet is ontzettend gevoelig. Niet raar dus, dat ‘crack sex’ een ding is. Bij crack sex plaatst de man zijn penis tussen de billen van zijn partner. Een beetje zoals een hotdog in een broodje. Door vervolgens te bewegen ontstaat er frictie, wat prettig aanvoelt. De penis penetreert bij deze seks níét de anus, maar schuift hier slechts langs. Mocht je interesse hebben in anale seks, maar dit nog wat spannend vinden, dan zou dit een mooie eerste stap kunnen zijn.

“Bij crack sex plaatst de man zijn penis tussen de billen van zijn partner. Een beetje zoals een hotdog in een broodje.”

#4 Spelen met de billen

Er is zó veel wat je met billen kan doen. Je kan ze strelen, prikken, kussen, likken, bijten of knijpen. Dit kan tijdens voorspel, orale seks, anale seks of penetratie seks. Maar ook na de seks verdienen de billen van je partner een flinke dosis liefde. Laat je hand rusten op de billen van je partner, of gebruik ze als lekker zacht kussentje.

#5 Spank, Spank, Spank

Een subtiele pets op de billen kan door menigeen gewaardeerd worden en kan dus een hele leuke toevoeging op jouw seksleven zijn. Er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten:

Begin niet uit het niets met meppen. Een harde klap op een koude kont is zelden fijn. Bouw op, voor je tot spanking over gaat. Bijvoorbeeld door een massage te geven. Vervolgens is het belangrijk dat je de juiste plek raakt. De sweet spot voor een goede tik is het gedeelte van de billen wat het dikste is. Zorg er voor dat je geen ringen, armbanden of andere sieraden draagt die verwondingen kunnen veroorzaken.

Probeer ook zeker eens de spank & squeeze. Hierbij laat je na het slaan je hand op de bil van je partner rusten, om deze bil vervolgens een goede squeeze te geven. Probeer ook hier de toppen van je vingers naar de bilnaad te verplaatsen voor extra genot.


Ben jij fan van het spelen met billen tijdens seks? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.647 keer bekeken

Geschreven door

De temperaturen stijgen en de kleren vliegen van het lichaam; de Summer of Love is hier! Naast een verhoogd geluksgevoel, ervaren we ook ieder een boost in seksdrive, en daar moeten we wat mee. Maar hoe maak je er dit jaar écht een hete zomer van? S…
2.647 keer bekeken