Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.655 keer bekeken

No Panty Day – een dag zonder slipje

21 juni 2021,

geschreven door

Verander je ochtendroutine en laat je ondergoedla lekker dicht, 22 juni is het officieel No Panty Day! En dat houdt in dat jouw slipje lekker thuis mag blijven. Vier de ultieme vrijheid of verleid je partner met één van onderstaande scenario’s. 

Ultieme vrijheid

Wie kent het niet: vervelende randjes, naadjes of strikjes die de héle dag zorgen voor irritaties. En die kanten randjes aan de zij- of bovenkant van je onderbroek? Geweldig om te zien, verschrikkelijk om te dragen. Gelukkig is er eens per jaar de gelegenheid om al deze ongemakken overboord (of in de wasmand) te gooien. En dat dan ook nog eens in de zomerperiode… heerlijk. Ons advies: laat op een warme zomerdag je slip thuis en draag een heerlijk luchtig jurkje of rokje.

Stylish verantwoord

Niet alleen is het lekker om soms even geen strak zittend ondergoed te dragen. Nog een groot voordeel van deze dag is dat dat super strakke jurkje of rokje eindelijk uit de kast mag. Geen lelijke lijntjes of tekenende bandjes. Nee, gewoon een glad en strak geheel. Hoe dun die stof ook zal zijn, er zal werkelijk geen enkel lijntje zichtbaar zijn. Een voordeel voor jou en een voordeel voor de modepolitie.

Geen gedoe met lingerie

Zeker wanneer je graag jarretelsetjes draagt, biedt deze dag uitkomst. Ken je de frustratie, die string of slip die het moment verpest? Jij staat tegenover je partner in je jarretelsetje, helemaal klaar om te verleiden en hij of zij gaat hier volledig op in. Van het één komt het ander en uiteindelijk is daar het hoogtepunt.

“Hoe krijg je in hemelsnaam je ondergoed uit zonder eerst die bandjes los te maken?!”

Maar hoe krijg je in hemelsnaam je ondergoed uit zonder eerst die bandjes los te maken?! Heb je net een half uur die onmogelijke bandjes staan vast te maken om ze vervolgens alsnog los te trekken. En laten we eerlijk zijn dames, helemaal uit is ook geen optie. Je hebt niet zó je best gedaan om je nieuwe setje vervolgens op de grond te gooien. Ons advies? Laat je slipje of string lekker uit! Geweldig om te zien, verschrikkelijk efficiënt en het scheelt weer was.

no panty

Sexy single day

Niet alleen als je een relatie hebt, is no panty day een geschikt moment om te verleiden. Ook voor de sexy singles brengt deze dag veel voordelen mee. Allereerst hoef je je niet druk te maken om matchend ondergoed. Want die ellende van – net dat ene slipje dat perfect past bij die BH waar je borsten perfect in zitten – terwijl precies dat slipje weer in de was zit – is voorbij! Juist, laat dat slipje maar lekker drogen en ga voor de tint die bij elke BH past: huid! En dan hebben we het nog niet gehad over one night stands. Want hoe groot is de struggle wanneer je half dronken om 4 uur ’s nachts in het pikkedonker op zoek moet naar je slipje in een kamer waar je nog nooit eerder bent geweest? Nope, the walk of shame is officieel ten einde.

Verras je partner tijdens no panty day

Uiteraard is No Panty Day de perfecte gelegenheid om je partner te verassen. Geef je relatie een spannende boost en breng je partner een sexy surprise. Een geen smoesjes, wij hebben voor elke gelegenheid het perfecte scenario.

“Juist, laat dat slipje maar lekker drogen en ga voor de tint die bij elke BH past: huid!”

Tijdens een lange dag

Kun je niet meer wachten om je partner te zien? En wil je No Panty Day per se nú vieren?  Verras hem of haar bijvoorbeeld tijdens het thuiswerken!
Locatie: de werkplek van je partner
Benodigdheden: een strak pakje, en (nep)bril (€2,- bij de Hema) een haarklem en een klembord.
Tijd: 08:00 – 18:00
Outfit: een stijlvolle outfit met een sexy twist. Moet je standje netjes? Ga dan voor een panty met open kruis. Niemand zal weten wat voor ondeugend geheim er schuil gaat onder dat mantelpakje of kokerrokje.

Na een lange dag

Stel je voor, hij of zij komt thuis na een lange dag en treft jou vervolgens in een rokje of jurkje zonder iets eronder. Wedden dat al die zorgen en frustraties van de werkdag als sneeuw voor de zon verdwijnen?
Locatie: de keuken
Benodigdheden: een goed stuk vlees, een heerlijk ruikend gerecht en een ijskoud biertje
Tijd: 18:00 – 20:00
Outfit: deze momenten vragen om een sexy serveerstersoutfit of dienstmeisjes kostuum. Geen tijd meer om een sexy kostuum in te slaan? Ga dan voor een sexy jurkje met een schort en een paar hoge hakken.

Tijdens een eenzame dag

Helaas vieren nog steeds erg veel vrouwen speciale dagen zonder hun geliefde. Een verdrietige en eenzame gebeurtenis. Maar gelukkig is ook daar een oplossing voor gevonden: de webcam!
Locatie: elke gewenste plek met wifi en een stopcontact
Benodigdheden: een webcam, een schemerlampje of kaarsjes, een stoel en een kort rokje
Tijd: het internet is altijd open 😉
Outfit: kies voor comfort en verleiding. Draag bijvoorbeeld een sexy negligé of een lange babydoll.

Doe jij 22 juni ook mee met No Panty Day? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.170 keer bekeken

Geschreven door

Duurzaamheid en milieu- en klimaatbewust zijn: het zijn hot topics. En misschien denk je dat seks nog niets te maken heeft met sustainability, maar niets is minder waar! Met duurzame seks kan jij namelijk een steentje bijdragen aan een betere wereld….
2.170 keer bekeken