Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.870 keer bekeken

24 dagen lang genieten met de Naughty & Nice adventskalender 2023!

30 september 2023,

geschreven door

Yes, hij is er weer! Geniet ook dit jaar weer 24 dagen lang van de enige echte Naughty & Nice adventskalender. Uiteraard is de kalender volledig vernieuwd, met een prachtig magenta design en een nieuwe inhoud om avond na avond van te genieten. Of je nou voor soloplezier gaat of samen met je partner op ontdekkingsreis gaat, deze kalender wil je echt niet missen!

✨Beyond the 5 senses

Maximaal genieten staat bij deze adventskalender voorop! We nodigen je daarom uit om het avontuur aan te gaan en je zintuigen te verwennen als nooit tevoren. Met elke dag een nieuwe uitdaging ontdek je nieuwe dingen, treed je buiten je comfortzone en leer je jouw genotsplekjes nog beter kennen. Durf jij alles even los te laten en open te staan voor nieuwe ervaringen? Met deze adventskalender ga je volledig op in het moment en stijg je boven jezelf uit.

✨Wat kun je verwachten?

Met de Naughty & Nice adventskalender haal je een geweldig cadeau voor jezelf en/of voor je partner in huis. Deze prachtig ontworpen kalender in magenta- en koperkleur zal je zeker niet weg willen stoppen onder je bed! 24 dagen lang kun je genieten van steeds weer een nieuwe, spannende verrassing. De kalender is volledig gevuld met 24 kwaliteitsproducten die je steeds weer opnieuw zult willen gebruiken.

Open elke dag een vakje en doe steeds nieuwe ontdekkingen in de slaapkamer. De kalender zet gegarandeerd al je zintuigen op scherp en tilt je naar een hoger niveau van genot!

✨Voor wie is de adventskalender?

De Naughty & Nice adventskalender is voor iedereen! Mannen, vrouwen, non-binair, singles, heteropartners, gay koppels, beginners, gevorderden; er is voor ieder wat wils. Zelfs als je de adventskalender in voorgaande jaren al een keer hebt geprobeerd, is de nieuwe kalender zeker de moeite waard! De inhoud is namelijk weer helemaal anders en zal je keer op keer weer verrassen.

Heb je weinig ervaring met toys of andere erotische producten en weet je niet zo goed hoe alles werkt? Geen zorgen! De kalender is inclusief handleidingen, zodat je altijd precies weet hoe je de items moet gebruiken.

adventskalender 2023

✨Wat zit erin?

Als je je graag laat verrassen en niet wil weten wat er in de kalender zit totdat je zelf de vakjes openmaakt, scroll hier dan even voorbij. Wil je wel graag weten waar je aan toe bent voordat je kalender in huis haalt? Check dan het lijstje hieronder:

  • 8 seksspeeltjes
  • 5 soft bondage items
  • 5 cosmetica & glijmiddel items
  • 3 accessoires & fun
  • 3 wellness & massage items

⭐Een extra tipje van de sluier

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Nou, goed dan. Maar onthoud: once you know, you know. Zeker weten? Oké, here we go… Dit zijn een aantal producten die in de adventskalender te vinden zijn: massageolie, seksstandjes dobbelstenen, een masturbator, tepelzuigers, dijbeenboeien, een mini wand massager, een buttplug, orgasme-gel en een verstelbare cockring.

Wil je écht, écht heel graag weten wat er precies allemaal in de kalender zit? Neem hier dan een kijkje. Maar let op: spoilers dus!

Heb jij de adventskalender al in huis gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

28.077 keer bekeken

Geschreven door

BDSM-beoefenaars kunnen vele verschillende producten gebruiken voor diverse rollenspellen, genres en doeleinden. Niet alle producten zijn geschikt voor iedere BDSM-er. In deze blog bespreek ik producten die misschien te heftig zijn voor de beginnende…
28.077 keer bekeken