Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

16.552 keer bekeken

Penissleeves voor iedere vrijpartij

8 oktober 2019,

geschreven door

Als man zijnde, maar ook zeker als vrouw, heb je vast wel eens gehoord van een penissleeve. Mocht je er nou niet zo bekend mee zijn, of wil je er graag meer over weten, dan staan er in dit blog alle voordelen op een rijtje! Zo kun je penissleeves gebruiken met meerdere doeleinden in het achterhoofd.

Wat is een penissleeve?

Er zijn veel verschillende soorten penissleeves verkrijgbaar. Zo zijn er sleeves die zorgen voor een verlenging van de penis of voor een dikkere penis. Maar er zijn bijvoorbeeld ook vibrerende penissleeves, stimulerende penissleeves en penis kooien. Elke penissleeve kan tijdens de seks zorgen voor meer stimulatie voor zowel jou als je partner. Ook kan het bijdragen aan het uitstellen van je orgasme, waardoor je automatisch langer geniet en het orgasme intenser ervaart.

Een reguliere penissleeve lijkt aan de buitenkant misschien, een beetje veel, op een dildo, maar dat is het zeker niet. Een dildo is namelijk niet hol van binnen en niet bedoeld om een penis in te schuiven. Met een penissleeve is het de bedoeling dat de penis verlengd of verdikt wordt om extra centimeters en stimulatie toe te voegen aan de seks. In dit blog kom je erachter welke sleeves er allemaal zijn en wat ze precies voor nut hebben.

“Een penissleeve kan ook bijdragen aan het uitstellen van je orgasme én het intenser ervaren van het orgasme!”

Wat kun je precies met een penissleeve doen?

Dankzij een penissleeve kan zowel de dikte als de grootte van de penis toenemen. Dit is natuurlijk wel tijdelijk, want voor een blijvend effect zou je bijvoorbeeld naar een penispomp kunnen kijken. Ook bij het behouden van je erectie kan een penissleeve enorm goed van pas komen! Je zou eventueel een penissleeve kunnen combineren met een cockring of ballstretcher.

Penissleeves voor penisverlenging

Penissleeves zijn super handig voor onder andere het verlengen van je penis, want zo kun je zonder te veel ingewikkelde ingrepen snel genieten van een grotere penis. Zo zijn er eenvoudige sleeves met een gladde schacht die jouw penis alleen verlengen. Ook zijn er realistische sleeves verkrijgbaar met een grote, ronde eikel en gezwollen aderen.


Door een sleeve te kiezen met een ring om de testikels kan jij langer door en zijn je orgasmes heftiger. Wanneer jij graag je partner wilt verwennen kun je kiezen voor een sleeve met een stimulerende buitenzijde of binnenzijde, denk dan aan noppen, ribbels of vibraties!

Penissleeves voor masturbatie

Wil je graag in je eentje genieten van een penissleeve? Het maakt je masturbatiegame een stuk leuker! Kies bijvoorbeeld voor een mooie sleeve met een geribbelde binnenstructuur of een penissleeve met nopjes die de eikel iets extra stimuleren. Houd je meer van vibratie? Er zijn ook sleeves met een vibrerende bullet!

“Een penissleeve met binnenstructuur kan je masturbatie game een stuk leuker maken.”

Tijdens het masturberen voel je bij elke beweging de stimulatie van de sleeve wat kan zorgen voor ongekende orgasmes. De meeste sleeves zijn gemaakt van zacht, rekbaar materiaal en comfortabel om te dragen. Zorg bij het gebruik van een penissleeve altijd voor voldoende glijmiddel!

Peniskooien

Wil jij langer genieten van een erectie en tegelijkertijd je penis verstevigen? Dan is een peniskooi echt de oplossing! Door het gebruik van een peniskooi krijg je eenvoudig een hardere erectie doordat je de penis stevig inpakt. De ring en/of koker weerhoudt het bloed in je penis om weer terug te stromen en hierdoor blijft je penis hard. Ook het klaarkomen wordt door deze penissleeve uitgesteld, waardoor je het langer vol kunt houden. Er zijn ook peniskooien met vibratie bullets of eStim opties verkrijgbaar. Hiermee geef je jezelf en je partner een extra stimulatie tijdens het penetreren.

  • Geen producten gevonden

Er is een ruime keuze en variatie om je seksleven tot een groot succes te maken. Onderzoek lekker wat jij fijn vindt, experimenteer met je partner en ga voor intense orgasmes en ongekende hoogtes.
Ben jij al in bezit van een penissleeve? Of wil je er een aanschaffen? Laat het ons weten!

2 reacties

  1. Is het ook mogelijk om zelf een penis sleeve te maken? Niet dat mijn erectie veel groter moet worden, maar voor t speelse/geile effect en ook om zaadlozing uit te stellen, dus minder gevoelig maken. Beter n ander materiaal dan silicone?

    1. Hoi Eddos,
      Het is niet aan te raden om zelf een penissleeve te maken vanwege de hygiëne en veiligheid van zowel jou als je partner. Voor het uitstellen van een orgasme is een penissleeve met een opening of bandje die rond de ballen gaat de beste optie. Het materiaal maakt daarbij niet zoveel uit.
      Voor het uitstellen van de ejaculatie zou je eventueel ook orgasmevertragende condooms, orgasmevertragende crème of een cockring kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.290 keer bekeken

Geschreven door

Een Yoni Egg, ook wel Yoni ei of Love Egg genoemd is een prachtig vaginaal eitje gemaakt van edelsteen, dat je als vrouw in huis móet hebben als je volledige sexual wellness wil ervaren. Een yoni ei is een hulpmiddel om je bekkenbodemspieren te trai…
4.290 keer bekeken