Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

5.846 keer bekeken

Train je vagina!

29 december 2015,

geschreven door

De kGoal, een slimme gadget die vrouwen moet helpen bij het trainen van hun bekkenbodemspieren. Het is de bedoeling dat het doen van bekkenbodemspieroefeningen, ook wel bekend als Kegeloefeningen, makkelijker en leuker wordt met behulp van deze gadget. Eigenlijk heeft de kGoal veel weg van een vibrator, maar kun je hiermee ook meteen je spieren trainen. En die oefeningen zorgen weer voor een fijner seksleven. Train je vagina dus met deze spannende oefeningen!

Train je vagina: bekkenbodemspieren

Bekkenbodemoefeningen zijn niet alleen belangrijk voor een fit lichaam en een goede gezondheid. Zo verbeteren ze ook de sensatie, kwaliteit van het orgasme en de algemene seksuele beleving.

Wat is de kGoal?

De kGoal is ’s werelds eerste smart Kegeltrainer. Het apparaatje meet de kracht die je zet met je bekkenbodemspieren en communiceert dit naar je smartphone of naar de kGoal zelf. Het is als een eigen sportschool, trainer en volgsysteem hebben aan je zijde, wanneer je maar wilt!

Hoe werkt de kGoal?

Het is heel simpel. De kGoal bestaat uit de kGoal zelf, en de kGoal app waarmee je al je “trainingen” bij kunt houden. Het grootste deel van de kGoal is een zacht kussen wat in de vagina geplaatst. Met de hendel kun je meer of minder lucht in de kGoal laten lopen voor het gewenste formaat. Hoe meer bewegingen je maakt met je bekkenbodemspieren, hoe meer vibraties de kGoal geeft als beloning. Stiekem is het dus een hele gezonde vibrator! De hendel van de kGoal blijft buiten de vagina en fungeert als knop, statuslampje en oplaadpunt.

Het andere deel van de kGoal is de bijbehorende app. Deze communiceert draadloos met de kGoal en houd alles precies bij. Hier vind je onder andere ook jouw trainingshistorie en stelt hij workouts voor. Heb je geen smartphone? Geen probleem! Veel kGoal functies zijn zonder de app te gebruiken. De kGoal is spatwaterdicht en dus gemakkelijk te reinigen. Ook wordt hij geleverd met een USB oplaadkabel. En het belangrijkste, de kGoal is volledig weekmakervrij!

kGoal bestellen

Helaas is de kGoal (nog) niet verkrijgbaar. Het project probeert voor 5 augustus 90.000 dollar op te halen op crowdfundingsite Kickstarter. Voor 124 dollar (ongeveer 90 euro) wordt de gadget geleverd buiten de VS, indien het project zijn doel haalt. Natuurlijk zijn er voor in de tussentijd wel andere speeltjes verkrijgbaar die de bekkenbodemspieren trainen. Voorbeelden hiervan zijn de bekend BenWa ballen en de vaginaballetjes.

2 reacties

 1. hallo beste easytoys.

  ik heb na het lezen van de blog over de kGoal even wat zoek werk gedaan op internet en ze zijn
  intussen dus wel verkrijgbaar.
  maar ik kwam ook een paar negatieve reviews tegen, en niet echt veel goeie dingen.
  de beloning in de vorm van trilling is natuurlijk wel pozitief maar er zijn er meerdere die dat doen.
  maar het is blijkbaar voor mensen met kleine of gespannen bekkenbodemspieren juist niet aan te raden de kegel oefeningen te doen.
  en door artsen die gespecialiseerd zijn op dit gebied word bij klachten ook verschil gemaakt in
  de verschillende oefeningen en de daar bij ge trainde spieren (spier).

  het lijkt mij dan ook raadzaam om u nog even wat meer te verdiepen in deze materie en dan te kijken of de tekst op de site niet aan gepast dient te worden.

  verder ben ik heel tevreden over de site en heb al vaak en veel zitten lezen.
  een heel groot plus punt vind ik dat heel duidelijk word beschreven hoe de vrouw en de man op verschillende manieren ervaren.
  de meeste vrouwen zullen dit al lang weten, maar ik vraag me af of dat voor de mannen ook op gaat.
  en voor de mannen die dat al wel weten zijn hier toch nog heel veel leuke en handige dingen te lezen en leren die hun sex leven en dat van hun partner nog veel fijner kan maken.

  groetjes patrick

  1. Hoi Patrick,

   Het is heel scherp opgemerkt dat deze informatie een tikje achterhaald is, bedankt voor het onder de aandacht brengen. In de wereld van seksspeeltjes gebeurt heel erg veel. Wij doen ons best om altijd alle nieuwste informatie te delen, maar dat lukt helaas niet altijd. We gaan zo snel mogelijk de informatie in dit artikelen updaten; zodat alle informatie wel weer up to date is. Gelukkig hebben we in de tussentijd ook al veel nieuwe artikelen geschreven waarin we meer vertellen over het trainen van de bekkenbodemspieren. Bijvoorbeeld dit artikel met oefeningen voor de bekkenbodemspieren. Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt, mocht je een concrete vraag hebben dan horen wij het natuurlijk graag. Bijvoorbeeld zoals je nu hebt gedaan in een reactie onder een blogartikel, of als direct bericht aan onze seksuoloog.

   Leuk om te horen dat je verder erg tevreden bent over EasyToys Magazine, dat horen we natuurlijk heel erg graag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.474 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij weleens een seksspel gespeeld? Nee?! Dan is het de hoogste tijd dat je hiermee aan de slag gaat. Het spelen van een seksspel kan je relatie een flinke boost geven. Maar bovenal is het spelen van seksspelletjes leuk en opwindend. Je neemt uitg…
16.474 keer bekeken