Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.766 keer bekeken

Sextoy kopen? Dit zijn de 10 beste sextoys voor vrouwen!

22 maart 2021,

geschreven door

Op zoek naar een nieuw seksspeeltje of jouw eerste sextoy? In onze top 10 sextoys voor vrouwen zit zeker een sextoy die past bij jou. Wij hebben een groot en divers aanbod aan sexytoys voor haar, hem en koppels. Kies uit een van de top 10 sextoys voor vrouwen en kom tot ongekende, intense hoogtepunten. Gebruik jouw seksspeeltje tijdens het voorspel of verleid jouw partner door hem of haar op te winden…

De 10 beste sextoys voor haar

1. Satisfyer Pro 2 – De beste toy van 2020

De Satisfyer Pro 2 was afgelopen jaar veruit onze meest populaire toy uit de collectie. De vibrator is voorzien van een zacht siliconen mondje die de clitoris zachtjes naar binnen zuigt en deze stimuleert met heerlijke luchtdrukgolven. Dit type vibrator wordt ook wel een luchtdruk vibrator genoemd en is een perfect speeltje voor vrouwen die doorgaans moeite hebben om tot een hoogtepunt te komen. Het siliconen kapje is afneembaar en maak je na gebruik eenvoudig schoon met een beetje lauwwarm water en een toycleaner.

Wist je dat… veel vrouwen zeer snel hun orgasme bereiken met een luchtdrukstimulator?

2. MyMagicWand

De MyMagicWand is een klassieker onder de wand vibrators en nog steeds niet overtroffen! Deze grote wand vibrator is voorzien van een extra krachtige motor die 6 diepe vibratiestanden kan produceren. De MyMagicWand is een grote wand vibrator die met zijn stevige siliconen kop zowel kan worden ingezet voor massages van het lichaam of voor intiem plezier. Dankzij het lange handvat kan je uitstekend druk uitoefenen en kom je overal goed bij. Een ander voordeel van de MyMagicWand is dat er veel verschillende opzetstukken voor verkrijgbaar zijn. Zo tover jij je massagestaaf om in een ander seksspeeltje naar wens! Wil jij een gewone massage of liever eentje met een happy end?

Tip: Voor optimaal comfort tijdens massages adviseren wij glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

3. Tate G-Spot Vibrator

De Tate G-spot vibrator van het merk Good Vibes Only doet precies waar hij voor gemaakt is. Dankzij het gebogen design weet het speeltje met gemak jouw G-spot te vinden. Het handvat ligt prettig in de hand en zorgt ervoor dat je goed druk kunt zetten. Het materiaal van de vibrator voelt daarnaast heerlijk zacht aan en laat zich eenvoudig reinigen. De G-spot vibrator beschikt over 10 intense vibratiestanden en is volledig waterdicht. Dit betekent dat je het speeltje ook kunt meenemen onder de douche of met je mee in bad.

4. Senzi Vibrator

Met het smalle uiteinde van de Senzi vibrator kan je jouw favoriete plekjes met uiterste precisie stimuleren. Deze elegante vibrator is voorzien van 12 verschillende vibratiestanden die je gemakkelijk bedient met de knop op het handvat. De vibrator wordt geleverd met een luxe opbergkoker waar je de toy veilig en discreet in kunt opbergen. Ondanks de stevige vibraties, hoor je het speeltje helemaal niet. De toy maakt bijna geen geluid en kan dankzij het gekozen materiaal ook veilig in bad of onder de douche worden gebruikt.

5. We-Vibe Tango

De We Vibe Tango produceert afgezien van zijn compacte formaat behoorlijk krachtige vibraties. Het is niet voor niets onze meest krachtige mini vibrator. De vibrator kan worden ingezet voor externe stimulatie van het hele lichaam. Met het kleine drukknopje aan de onderkant van het speeltje kan je schakelen tussen 8 vibratiestanden en patronen. De vlakke top van het speeltje is geschikt voor gerichte stimulatie van je favoriete plekjes. Gebruik de zijkant van de vibrator om de vibraties over een groter oppervlak te verdelen. De vibrator is geschikt voor solo-plezier, maar kan net zo goed gebruikt worden tijdens het voorspel met je partner.

6. Rosy Gold – Nouveau Mini Massager

Is een klassieke wand vibrator iets te groot naar jouw smaak? Met de Rosy Gold Mini Massager haal je een wand vibrator in huis die je ook gemakkelijk met je mee kunt nemen. Deze multifunctionele vibrator heeft een flexibele en zachte ronde kop die eenvoudig meebeweegt met de contouren van je lichaam. Door zijn compacte formaat past het speeltje gemakkelijk in één hand, waardoor je hem bijvoorbeeld ook uitstekend tijdens de seks kunt gebruiken. Met behulp van de meegeleverde USB-kabel laad je het speeltje na gebruik eenvoudig weer op. De Rosy Gold Mini Massager en is oplaadbaar met een USB-kabel.

“Door zijn compacte formaat past het speeltje gemakkelijk in één hand, waardoor je hem bijvoorbeeld ook uitstekend tijdens de seks kunt gebruiken.”

7. The Rose G-Spot Vibrator

The Rose G-spot Vibrator komt uit de elegante Bloom collectie. De vibrator maakt gebruik van een unieke swipe technologie, wat het nog makkelijker maakt om het speeltje naar jouw eigen voorkeur in te stellen. Kies je favoriete patroon uit met de knop op het handvat en beweeg met je vingers over de slider om de intensiteit te laten toenemen. The Rose wordt daarnaast geleverd met leuke extra’s, zoals een satijnen oogmasker en een prachtige toy bag om het speeltje in op te bergen.

8. Lily Vibrator – Perfect als eerste vibrator

Ben jij op zoek naar een geschikte vibrator om mee te beginnen? De Lily is een schattige, roze tarzan vibrator die perfect is als eerste vibrator. De vibrator is gemaakt van zijdezacht en flexibel materiaal en beschikt over 10 vibratiestanden. De tarzan heeft een gedeelte wat je dient in te brengen en de G-spot stimuleert en een deel wat tijdens het inbrengen de clitoris stimuleert. De relatief lage aanschafsprijs, goede kwaliteit en het aantal mogelijkheden wat je hebt met dit speeltje, maken dit een onmisbare vibrator voor elke beginner op het gebied van seksspeeltjes.

9. Base – Wand Vibrator

De Base Wand Vibrator van het merk PVM20, is de meest kleurrijke wand vibrator uit ons assortiment. De schacht van deze multifunctionele toy is gemaakt van zijdezacht siliconen en de flexibele kop zorgt dat het speeltje goed meebeweegt met de contouren van het lichaam. Stimuleer je favoriete intieme plekjes of gebruik de vibrator voor een ontspannende massage van het lichaam. De bijzondere kleurencombinatie van de PMV20 Base laat de toy opvallen in elk nachtkastje!

10. Easy Choice Kegel Training Set

Train je bekkenbodemspieren met vaginaballetjes en geniet van een strakkere vagina, intensere orgasmes en meer stimulatie. Deze mooie set bevat 3 vaginaballetjes en een flesje waterbasis glijmiddel. Dit maakt de de kegel set ook een uitstekend cadeau voor je partner of een vriendin! Breng één van de balletjes naar binnen en probeer deze zo lang mogelijk binnen te houden. Dit wil alleen wanneer je de bekkenbodemspieren aanspant. Door de balletjes vaker te dragen, zullen de bekkenbodemspieren steeds sterker worden.
Wat vind jij de beste toys? Deel jouw favoriete speeltje met ons hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

29.573 keer bekeken

Geschreven door

Als het aankomt op seksspeeltjes komen mannen er al lang niet meer bekaaid vanaf. Het aanbod in masturbatie speeltjes is inmiddels enorm, waardoor het best even kan duren voordat je een beetje zicht hebt op wat er allemaal voor handen is. Omdat elke …
29.573 keer bekeken
727 keer bekeken

Geschreven door

Glijmiddel waar je high van wordt? Niet helemaal! Het cannabis glijmiddel van Floria staat garant voor een “blije vagina”. Ook voor een onvergetelijk hoogtepunt. Het glijmiddel met cannabisolie geeft een lustopwekkend effect voor vrouwen. Het extra …
727 keer bekeken