Mei Masturbatie Challenge week 3: Opwinding

15 mei 2023 door JuicyJoy

We staan op hoogspanning, want het is alweer de derde week van de Mei Masturbatie Challenge. Hopelijk zijn jullie opgewarmd na de tweede week en klaar om over te gaan naar het iets zwaardere werk. Opwindend, toch? En dat is ook precies waar we het over gaan hebben: opwinding! Wat windt jou op en hoe kan je zorgen dat jouw orgasme nog lekkerder wordt?

Het belang van opwinding

Als jouw verlangen naar seks toeneemt en jij je hier op focust, komt je brein in actie om jouw lichaam klaar te stomen voor een hete sessie. Je hartslag gaat omhoog, je gaat sneller ademhalen en je bloedtoevoer wordt opgevoerd, waardoor de penis stijf en de vagina vochtig wordt. Ook andere organen kunnen zwellen, zoals de schaamlippen en de borsten. Jouw hele lichaam maakt zich klaar voor seks!

En dan wil je natuurlijk opgewonden blijven, zodat jij naar een hoogtepunt toe kan werken. Maar eigenlijk willen we dat zo lang mogelijk uitstellen en het orgasme éxtra intens maken. Deze week staat daarom ook in het teken van de opwindingsfase. 🔥

Challenge #4 Edging: we stellen je orgasme nog even uit

edgingEn met even bedoelen we dan… een tijdje. Niet meteen denken: ‘hè, nou dat wil ik dus écht niet!’ want dat is jouw instant gratification monkey in je brein. Maar wij willen niet dat jij zo snel mogelijk voor die dopamine-fix gaat. Dus snoer de mond van het breinaapje met een ballgag en laten we aan de slag gaan!

Wat is edging?

Edging is simpelweg stimulatie tot je bijna je orgasme hebt bereikt en dan te stoppen voordat je daadwerkelijk klaarkomt. Je neemt een korte pauze en dan begin je opnieuw met stimuleren tot je weer die edge hebt bereikt. Het kan er voor zorgen dat je langer seksueel opgewonden bent en dus langer kunt genieten van die opbouwende spanning.

Maar dat is niet alles! Edging kan de intensiteit van je orgasme aanzienlijk versterken en nóg bevredigender maken. Ook als je vaak vroegtijdig klaarkomt, kan edging helpen om je sekssessie een stuk langer te laten duren. Je leert je lichaam beter kennen, je kunt meer controle krijgen over je orgasmes en deze kunnen een stuk heftiger zijn.

Hoe ga je te werk?

Ten eerste is het helemaal niet erg als je nog niet bekend bent met jouw point of no return. Dit is het punt dat je je orgasme niet meer kunt stoppen en je eigenlijk dus al over the edge bent. De volgende keer als je masturbeert of seks hebt, focus dan op de opbouwende spanning. Op een gegeven moment weet je dat je bijna komt en dat is het punt waar je stopt bij edging. En dan kom je bij dit stappenplan:

  1. Stimuleer met je handen of een speeltje tot je bijna je orgasme hebt bereikt
  2. Stop met de stimulatie, of verander het tempo of de intensiteit om niet klaar te komen
  3. Neem een korte pauze zonder of met minimale stimulatie
  4. Bouw langzaam tempo en/of intensiteit weer op
  5. Blijf stap één tot vier herhalen tot je klaar wilt komen

Stimulatie kan natuurlijk met de hand, maar toys kunnen de ervaring nog beter maken! Een cockring is bijvoorbeeld een ring die om de penis – en soms ook ballen – geschoven wordt. Doordat de ring vrij strak zit, kan er wel bloed naar de penis toe gepompt worden, maar stroomt het niet – of minder snel – terug. Dit zorgt voor een hardere erectie die langer aanhoudt.

Of gebruik een vibrator met verschillende vibratiestanden waar je de intensiteit mee op kunt bouwen. Bouw op tot de hoogste stand tot je bijna komt en zet de vibrator dan uit of terug naar de laagste stand om het proces weer van begin af aan op te starten.

Challenge #5 Kreunen: oh, het klinkt zo goed!

kreunenJe hebt het misschien al eens bij je partner gedaan of doet dat al met verve, maar in je eentje kun je jezelf ook laten horen hoe lekker jij het vindt. Wist je dat dit ook je masturbatiesessie een stuk intenser kan maken? Kreunen en ademhaling leveren veel meer op dan je denkt.

Waarom kreunen we tijdens seks?

Hiervoor gaan we terug in de tijd, de oertijd om exact te zijn! Kreunen is iets dierlijks, een oerinstinct, dat diep in ons DNA geworteld is. Als we genot ervaren, verliezen we de controle over ons lichaam. Stel je hebt al een hele tijd trek en dan kun je eindelijk de eerste hap van je favoriete maaltijd nemen… dat is toch té goddelijk om stil voor te blijven? Maar ook tijdens seksueel genot. Je hebt soms geen controle over de geluiden die je maakt. Het betekent over het algemeen dat je partner (of jijzelf!) iets goed doet.

Kreunen tijdens je masturbatiesessie

Dit voelt misschien raar als je normaal gesproken alleen bij je partner kreunt of misschien wel een stille genieter bent. Jezelf toestaan om te kreunen kan je meer vrijheid geven om je genot te uiten en hierdoor jezelf meer op te winden. Het kan je zelfs helpen om je orgasme te bereiken! Dus wees niet al te bewust bezig om die oerkreet in te houden en laat het allemaal over je heen komen.

Challenge #6 Stimulatie in het openbaar: stiekem = spannend

openbare stimulatieWil je de opwinding hoog op laten lopen, maar in stilte genieten? Je klusjes hoef je niet te laten liggen met deze challenge, want je kunt het tijdens je dagelijkse bezigheden doen. Als jij de randjes op wil zoeken, dan is masturbatie in het openbaar wel de edge die je zoekt.

Hoe, wat en waar?

Nou, niet midden op straat natuurlijk. Niet waar ze het kunnen zien. Hoewel je een pashokje in kunt duiken voor een korte, spannende sessie zijn er meerdere manieren om jezelf te stimuleren op openbare plekken. Door gebruik te maken van een vibrerende slipvibrerend eitje of een vibrerende buttplug kan jij in het openbaar stiekem genieten. Dit zijn discrete toys die je met een app of afstandsbediening op gelimiteerde afstand kunt bedienen, dus niemand hoeft erachter te komen dat jij in je jaszak de vibratiestand verandert.

Waarom is stiekem zó spannend?

In het openbaar seks hebben of masturberen brengt spannende risico’s met zich mee. Je doet iets wat eigenlijk verboden is en er bestaat een kans dat je betrapt wordt. Dit doet zeker wel iets met ons lichaam! De adrenalinekick die je kunt krijgen komt dichtbij het effect dat opwinding op je lichaam heeft, zoals een verhoogde hartslag en spierspanning. Jouw seksuele ervaring en opwinding kan een heel andere dimensie krijgen.

Welke challenge(s) kies jij deze week?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid