Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.914 keer bekeken

FIFI masturbators: altijd een fris gevoel!

22 augustus 2017,

geschreven door

Het idee van de doe-het-zelver met een dirty mind uitgevoerd in een zacht en eenvoudig jasje: hiiieeeerrr FIFI!

Hoe werkt FIFI?

Deze mastubator vraagt niet om ingewikkelde gebruiksaanwijzingen of lange schoonmaaksessies. Je rolt FIFI open, plaatst de sleeve in het midden en rolt de masturbator weer dicht. Door het klittenband kun je zelf bepalen hoe strak je de toy wilt hebben. Vouw na het rollen het uiteinde van de sleeve over de opening en FIFI is klaar voor elk kunstje.

Schoonmaken

Schoonmaken? Dat hoeft niet bij deze masturbator. Haal de sleeve eruit en gooi deze (net als een condoom) gewoon bij het afval. Er zijn wel meer hondjes die FIFI heten, dit merk bestaat dan ook uit 7 kleuren met 2 special editions. Naast rood, grijs, zwart, blauw en camouflage is FIFI ook verkrijgbaar in een strak leren jasje of een zacht vachtje. Bij elke masturbator ontvang je 5 sleeves, hierna kun je 10 of 20 sleeves kopen. De sleeves lijken op grote condooms (goed voor je ego) en de masturbator op een klein handdoekje. Ideaal voor op reis of in een huis met teveel nieuwsgierige mensen!

We zijn benieuwd hoe enthousiast jullie van deze masturbator worden. Lijk het jou wat? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

6 reacties

  1. zijn die nieuwe sleeves ook duur? want het lijkt me wel wat dat je het niet schoon hoef te maken dan maar als het heel duur is dan kun je beter condooms gebruiken of zo toch graag antwoord

    1. Je kunt de Fifi sleeves in onze webshop vinden. Je kunt een setje van 10 sleeves of een setje van 20 sleeves aanschaffen. De volledige prijs van 10 sleeves is €17,95 en van 20 sleeves €29,95. Let wel op: momenteel gelden er kortingen!

    1. Hoi Lynn,

      Wat leuk dat je een FIFI masturbator hebt gekocht. Wij zijn super benieuwd wat jullie ervan vonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als vrouw hebben we het allemaal wel eens gehoord: het advies om met een spiegel naar je vulva te kijken. Sommigen hebben het meteen tot in detail bestudeerd en anderen hebben het tot op de dag van vandaag nooit gedaan. Schaamte is helaas dan toch vaak de reden…
374 keer bekeken