FIFI masturbators: altijd een fris gevoel!

22 augustus 2017 door NaughtyNick

Het idee van de doe-het-zelver met een dirty mind uitgevoerd in een zacht en eenvoudig jasje: hiiieeeerrr FIFI!

Hoe werkt FIFI?

Deze mastubator vraagt niet om ingewikkelde gebruiksaanwijzingen of lange schoonmaaksessies. Je rolt FIFI open, plaatst de sleeve in het midden en rolt de masturbator weer dicht. Door het klittenband kun je zelf bepalen hoe strak je de toy wilt hebben. Vouw na het rollen het uiteinde van de sleeve over de opening en FIFI is klaar voor elk kunstje.

Schoonmaken

Schoonmaken? Dat hoeft niet bij deze masturbator. Haal de sleeve eruit en gooi deze (net als een condoom) gewoon bij het afval. Er zijn wel meer hondjes die FIFI heten, dit merk bestaat dan ook uit 7 kleuren met 2 special editions. Naast rood, grijs, zwart, blauw en camouflage is FIFI ook verkrijgbaar in een strak leren jasje of een zacht vachtje. Bij elke masturbator ontvang je 5 sleeves, hierna kun je 10 of 20 sleeves kopen. De sleeves lijken op grote condooms (goed voor je ego) en de masturbator op een klein handdoekje. Ideaal voor op reis of in een huis met teveel nieuwsgierige mensen!

We zijn benieuwd hoe enthousiast jullie van deze masturbator worden. Lijk het jou wat? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer »

Gerelateerde berichten

6 reacties op FIFI masturbators: altijd een fris gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2018 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid