NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

sex onder de douche
74.672 keer bekeken

7 tips voor de beste sex onder de douche!

13 januari 2023,

geschreven door

Is er iets heerlijker dan een stomende sessie onder de douche? Nou ja, zolang je het niet zo gek maakt dat je uitglijdt natuurlijk. Laten we vandaag eens verkennen hoe we die momenten nog specialer kunnen maken. Wij delen 7 tips om seks onder de douche handiger, sexyer en plezieriger te maken!

Seks tips voor onder de douche

In films gaat het misschien smooth as butter, maar in werkelijkheid is sex onder de douche soms nog best onhandig. Misschien heb je niet zoveel bewegingsruimte. De vloer is al snel glibberig, en als je niet oppast kan het te heet worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus wees altijd voorzichtig! Zo laat je jouw doucheseks zo soepel en aangenaam mogelijk verlopen. En met de volgende handige tips heb je de douche-ervaring van je dromen 😉

Tip #1. Zorg voor een intieme sfeer

Om jullie lekker in de stemming te krijgen is het van belang om de juiste ambiance te creëren! Tegelijkertijd mag het in de slaapkamer best donker zijn, maar is dat in de badkamer niet heel praktisch. Vind je de lamp toch te fel en verpest dit de sfeer? Gebruik dan een lekker geurkaarsje of plaats een aantal waxinelichtjes in de badkamer. Zo kun je goed blijven zien wat er gebeurt en voorkom je een nare glijpartij.

Tip! Is het licht van je badkamer te fel? Gebruik dan een lekker geurkaarsje of plaats een aantal waxinelichtjes.

Je kunt natuurlijk ook een lekker muziekje opzetten, de badkamer aankleden met rozenblaadjes of wat wierook laten branden. Dat is pas een romantische manier om je partner te verrassen. Grote kans dat je inspanningen onder de douche worden beloond!

Ruim van tevoren de boel op!

Wat uiteraard ook bijdraagt aan het creëren van de juiste sfeer is hygiëne. Zorg dat je douchecabine schoon is en berg overbodige spulletjes op. Je wilt geen onnodige afleidingen en de ruimte die vrijkomt is ook mooi meegenomen. Een stinkend doucheputje of eentje vol met haar is natuurlijk niet bepaald opwindend. En een vieze schimmelplek op de muur al helemaal niet!

seks onder de douche

Tip #2. Voorspel onder de douche

Dames gaan voor

Een beter voorspel leidt vrijwel altijd tot betere seks en de douche geeft je genoeg nieuwe mogelijkheden om samen geleidelijk in de stemming te komen! Plaag je man bijvoorbeeld door eerst zelf onder de douche te stappen en hem nog even te laten wachten. Het uitkleden en jou naakt zien is voor hem al enorm opwindend.

“Het uitkleden en jou naakt zien is voor hem, ongeacht of het in de douche is of niet, al enorm opwindend.”

Laat hem afstand nemen en begin alvast met jezelf inzepen. Is de spanning lekker opgebouwd, dan laat je hem ook binnenkomen. Vervolgens kan hij jou voorzien van een sensuele massage. Neem de tijd om elkaars lichaam te verkennen en glijd langzaam maar zeker naar elkaars meest intieme plekjes. Hierna staan jullie te popelen om over te gaan op stomende shower sex!

Spelen met de douchekop

Hebben jullie een afneembare douchekop? Als zij de straal en temperatuur instelt, heb jij een leuk speeltje om haar extra mee te prikkelen! Tegelijkertijd kun je elkaar inzepen, strelen en masseren. Ga bijvoorbeeld eens dicht achter haar staan, zodat je ook haar nek kan kussen. Neem eventueel de douchekop over, zodat zij haar handen vrij heeft om ook met jou aan de slag te gaan.

“Laat haar de straal en de temperatuur instellen en je hebt een leuk speeltje om haar extra mee te prikkelen.”

En voor nog meer opwinding, ontdek de Womanizer Wave! Dit innovatieve speeltje combineert de luxe van een hoogwaardige douchekop met een clitorale stimulator op waterdruk. Met EcoSmart-technologie bespaart het water zonder in te leveren op plezier. Zo wordt douchen pas echt een feestje!

Tip #3. Orale seks onder de douche

Voordat je aan het echte werk begint, kan het ook lekker zijn om elkaar oraal te bevredigen. Schoon zijn jullie toch, en het stromende water zorgt voor een nieuwe, heerlijk soepele sensatie. Draai de douchekop wel een beetje richting de muur, zodat je comfortabel kan zitten, zonder dat er steeds water in je ogen komt.

Heb je een hogere rand in de douche, een krukje of voetensteuntje, dan kun je daar natuurlijk ook slim gebruik van maken! Als vrouw kun je hier bijvoorbeeld een been op leunen, zodat je partner zo jouw plekjes beter kan bereiken.

Tip #4. Geschikte standjes voor sex onder de douche

Het veranderen van standje onder de douche gaat misschien niet altijd zo soepeltjes als in bed. Je kunt de stemming er goed in houden en ongemakken voorkomen door het bij één of twee standjes te houden. Daarnaast speelt mee dat niet alle posities geschikt zijn om veilig onder de douche te beoefenen. Omdat je niet altijd te maken hebt met gelijke hoogtes en het dikwijls glad is onder de voeten, is het dus ook verstandig om niet gehaast te werk te gaan.

Staande doggy

Ditt rechtstaande standje lijkt veel op doggy style. Dit standje voer je niet uit op handen en knieën, maar gewoon staand. Zonder twijfel een van de meest geschikte standjes voor sex onder de douche. De vrouw gaat een beetje door haar knieën en houdt ze een beetje uit elkaar om goed in balans te blijven. De man kan daarbij ook haar heupen vasthouden, voor nog meer stabiliteit.

staande doggy

De staande kaars

Zijn jullie ongeveer even lang? Dan is het ook mogelijk om zonder te veel acrobatiek staand de liefde te bedrijven. Laat haar met haar rug tegen de muur van de douche rusten. Met een steuntje in de rug kun je rustig één van haar benen een beetje omhoog tillen. Op deze manier kunnen jullie oogcontact houden terwijl jullie met elkaar bezig zijn. Ook een stukje vertrouwen komt om de hoek kijken, omdat jij degene bent die haar omhoog houdt.

staande kaars

Tip #5. Neem een seksspeeltje mee

Als je het extra speciaal wilt maken in de badkamer zijn er ook verschillende seksspeeltjes te vinden die je mee kunt nemen onder de douche. Zeep je partner eens in met een vibrerende spons, of zet hem of haar vast met watervaste handboeien en beoefen een rollenspel onder de douche. Je kunt natuurlijk ook altijd je waterproof vibrator meenemen.

Tip #6. Glijmiddel voor sex onder de douche

Je zou denken dat al dat water haar vanonder ook voldoende nat maakt. Het tegenovergestelde is echter het geval. Het natuurlijke vocht van de vagina wordt in de meeste gevallen weggespoeld door het stromende water. Als het stroef aanvoelt is het raadzaam een beetje glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken. Dit glijmiddel is niet met water afspoelbaar en heeft een langdurige werking, zodat jullie er de hele sessie van kunnen genieten.

Tip! Let er wel op dat je geen glijmiddel op de grond laat vallen. De douchebak kan door een paar druppels al snel in een ijsbaan veranderen.

Tip #7. Handige badkamer accessoires

Willen jullie toch wel wat steviger staan? Dan is het raadzaam om op zoek te gaan naar een antislip-matje voor in je douchebak. Zo kunnen jullie je helemaal uitleven, zonder dat je uitglijdt. Met een voetensteuntje worden bepaalde standjes makkelijker uitvoerbaar, waardoor je ook met een lengteverschil prima de liefde kunt bedrijven. Voor het comfort kan het ook fijn zijn om de ondergrond van de douche te bedekken met een tweetal washandjes, om de knieën of andere lichaamsdelen op te laten rusten.

Tip! Met een anti-slip matje staan jullie altijd stevig op jullie plek en kan er weinig fout gaan tijdens jullie shower sex.

Heb jij nog een goede tip voor sex onder de douche? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

4 Responses

  1. Ik vind het spannend om tijdens het douchen over elkaar te plassen.
    Op zich voel je de warme urine niet echt als de douche aan staat maar ik word er wel geil van.

  2. Het is ook lekker om samen gekleed onder de douche te stappen. En elkaar rustig uit kleden. Lekker spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.681 keer bekeken

Geschreven door

De temperaturen stijgen en de kleren vliegen van het lichaam; de Summer of Love is hier! Naast een verhoogd geluksgevoel, ervaren we ook ieder een boost in seksdrive, en daar moeten we wat mee. Maar hoe maak je er dit jaar écht een hete zomer van? S…
2.681 keer bekeken