Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.648 keer bekeken

Womanizer Wave shower head De beste douchekop die je ooít hebt gezien!

7 juni 2023,

geschreven door

Spring in het diepe met de nieuwe innovatieve toy van Womanizer: een genotsdouchekop. Ja, dat lees je goed! Jij kunt sexy feestjes onder de douche houden zonder dat deze in het water lopen. Nieuwsgierig naar al dit potentiële waterpret? Lees dan snel dit artikel!

Wat is de Womanizer Wave?

Is jouw douchekop eigenlijk net niks? Womanizer weet zich hier absoluut raad mee, want hun nieuwe innovatieve toy is dé ultieme genotsdouche. Samen met de expertise van hansgrohe (ja, de badkamerspecialisten!) en het genot van Womanizer hebben ze de Womanizer Wave gecreëerd. Je kunt niet alleen douchen met deze douchekop, maar het werkt ook als clitorale stimulator op waterdruk.

Wist je dat… 76% van de gebruikers een orgasme heeft ervaren met de Womanizer Wave douchekop?

Wil je een lange sessie? Je hoeft je niet druk te maken om waterverspilling. Met de EcoSmart-technologie gebruikt de Wave douchekop 60% minder water dan conventionele douchekoppen, zonder dat deze minder gaat presteren. Dus het enige waar je je druk om hoeft te maken is hoe hoog je de waterdruk zet

Hoe gebruik je de Womanizer Wave?

De Womanizer Wave is heel eenvoudig te gebruiken. Je installeert de Wave door deze aan te sluiten op je doucheslang. De douchekop heeft drie verschillende instellingen: PowderRain voor een luxe douche, PleasureWind voor een sensuele massage en PleasureJet voor krachtige pulsaties, dus dat neemt al een boel keuzestress weg. Je kunt de Womanizer Wave met één hand vasthouden en bedienen met de schuifregelaar. Het enige wat je daarna nog maar hoeft te doen is heerlijk genieten!

  • Unieke 2-in-1 functie
  • Ergonomische vorm
  • Waterbesparing
  • Intuïtieve bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Materiaal: ABS
  • Stimulatie: Clitoris, huid

 

womanizer

Genieten met de douchekop

Het warme water, de zorgen die van je afglijden… douchen is een ideaal moment om even lekker te ontspannen. En velen voegen hun masturbatiesessie aan dat self-care momentje toe! Weet je nog niet zo goed hoe je de Womanizer Wave je beste maatje in de badkamer kunt maken? Wij hebben een aantal tips!

  1. Begin rustig. Zet de waterstraal niet direct bovenop de clitoris, maar experimenteer met afstand en de richting van de straal. Begin bijvoorbeeld bij je onderbuik en binnenbenen, en laat de straal daarna over je schaamlippen gaan tot je opgewonden genoeg bent om de straal meer te richten op je clitoris.
  2. Maak figuurtjes. Doet de straal niet zoveel voor je als je ‘m stilhoudt? Maak dan de bewegingen die je met je vingers maakt als je masturbeert. Bijvoorbeeld in cirkels, diagonaal of op-en-neer.
  3. Sla geen erogene zones over. Net als je vingers kan de straal je op veel meer plekken verwennen dan de clitoris. Experimenteer met erogene zones zoals je hals, tepels of misschien zelfs je hoofdhuid!

Pas wel op! Gebruik geen douchegel bij je intieme zones. Dit kan de PH-waarde verstoren en allerlei nare schimmels en infecties veroorzaken.

Meer van Womanizer

Is de douchekop niet helemaal je ding? Heel begrijpelijk! Gelukkig heeft dit merk nog veel meer producten die aan jouw behoeften kunnen voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij hun luchtdrukvibrators of rabbit vibrators.

Ga jij de Womanizer Wave shower head kopen voor al jouw natte avonturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

27.855 keer bekeken

Geschreven door

Dankzij de Fifty Shades reeks zijn veel mensen bekend geworden met het fenomeen BDSM. Iemand vastbinden, blinddoeken of slaan met een zweep: het zijn allemaal vormen van kinky seks. BDSM is enorm breed en bestaat uit verschillende rollen, genres en s…
27.855 keer bekeken