Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

19.447 keer bekeken

De beste tips om te masturberen onder de douche (vrouwen editie)

15 september 2020,

geschreven door

Onder de douche creëer je echt een ontspannen momentje voor jezelf. Misschien heb je wel kinderen, een partner of familieleden die de hele dag om je heen lopen, maar in de badkamer ben je even helemaal alleen. Dit is waarschijnlijk ook een van de redenen dat veel vrouwen graag masturberen onder de douche. Hier kan jij ongestoord genieten en tot een spetterend hoogtepunt komen.

Masturberen kan je leren

Veel vrouwen zijn vreselijk enthousiast over masturberen onder de douche, maar sommigen vinden het helemaal niks. Soms gaan vrouwen iets te fanatiek aan de slag met de douchekop waardoor het masturberen helemaal niet prettig aanvoelt of ze weten niet welke opties er allemaal mogelijk zijn. Wij hebben de beste tips voor jou op een rijtje gezet zodat ook jij het beste uit jouw ultieme ontspanmoment kan halen.

1. Comfort is key

Laten we even eerlijk zijn, hoe vaak masturbeer jij staand? Zelden toch? Dus waarom zou je onder de douche dan blijven staan. Ga er daarom lekker voor zitten. Zo kan je veel beter ontspannen. Daarnaast hoef je niet direct af te gaan op je vagina. Verwen jezelf lekker door je hele lichaam te masseren met je favoriete douchegel of scrub en geef hierbij extra aandacht aan je andere erogene zones zoals je nek, je borsten en je billen.

“Verwen jezelf door je hele lichaam te masseren met je favoriete douchegel.”

2. Experimenteer

Zet niet zomaar de straal recht op je clitoris. Kijk wat voor jou lekker voelt. Begin terwijl je de straal ver van je af houdt, wil je meer stimulatie? Breng de straal dan dichter naar je clitoris toe. Omdat de douchekop meerder kleine straaltjes heeft kun je heel gericht een straal op je meest gevoelige plekje richten terwijl het gebied daar omheen ook gestimuleerd wordt.

3. Temperature play

Probeer eens af te wisselen met de temperatuur. De een houdt van een warme straal terwijl de ander veel meer voelt als de straal wat koeler is. Je kan ook gedurende het masturberen afwisselen met de temperatuur. Let natuurlijk wel op met te heet water want de vagina huid is dun en gevoelig!

4. Figuurtjes maken

Voor sommige vrouwen is het lastig om een hoogtepunt te bereiken van alleen de douchestraal op clitoris. Maar waarschijnlijk is dit omdat zij de straal dan op één plek houden. Probeer dan met de douchestraal de beweging te maken die je normaalgesproken met je vingers maakt. Dus op en neer, heen en weer of kleine cirkels. Op deze manier krijg je een veel heftigere stimulatie.

“Maak met de douchestraal dezelfde beweging die je normaal met je vingers maakt tijdens het masturberen.”

5. Combo deal

Is alleen de douchestraal echt niet genoeg? Dan kan je natuurlijk ook je hand(en) erbij gebruiken. Als je een klein beetje lenig bent kan je de douchekop vastklemmen tussen je voeten zodat je twee handen vrij hebt. Breng bijvoorbeeld je vinger(s) vaginaal of anaal in en gebruik je andere hand om je borsten te strelen. Je kan natuurlijk ook je vingers gebruiken om je clitoris te stimuleren terwijl de douchestraal je vaginaopening stimuleert.

6. All the way up

Hoger, nog iets hoger, ja nog een beetje hoger… Waarom zou je alleen je vagina verwennen met de douchekop? De straal voelt ook erg lekker op je tepels, in je hals, en als je er van houdt kan het ook heel erotisch voelen als je je voetzolen plaagt met de straal terwijl je je andere hand gebruikt om te masturberen.

En dit moet je vooral níet doen

Douchegel! Hoe lekker het ook ruikt en hoe glad het ook voelt, gebruik geen douchegel bij je intieme zones. Deze verstoren je natuurlijke PH waarde en dit kan zorgen voor irritaties en zelfs schimmels. Hou het dus lekker bij water.

Wat vind jij van masturberen onder de douche? Heb jij misschien nog andere tips? Deel ze met ons in de reacties!

2 reacties

  1. Houd je slipje aan of doe je bikinibroekje aan en zet dan een hardere straal (jet) op je gevoelige plekje. Waanzinnig lekker en geil. Zeker als elke straal te gevoelig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Soa’s als chlamydia, gonorroe en genitale wratten zijn alom bekend en komen in toenemende mate voor in Nederland. Ook zullen de meeste mensen weet hebben van hiv, syfilis, genitale herpes en hepatitis. Minder bekend zijn de parasitaire soa’s schurft …
2.581 keer bekeken
2.788 keer bekeken

Geschreven door

De wereld van sextoys is oneindig, net als de mogelijkheden op het gebied van seks. Daar waar je soms even een stevige knuffel nodig hebt, geldt dat ook voor een stevige stimulatie down there. Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij zetten de b…
2.788 keer bekeken