door SassySue

Verbeter je seksleven met deze sensationele tips!

17 december 2017 door SassySue

Hoe geweldig je seksleven ook is, soms ben je toe aan iets nieuws. Een nieuw standje, nieuw speeltje of misschien zelfs een nieuwe partner. Maar wat dacht je van nieuwe sensaties? Het gebruiken van warmte, tintelingen en andere sensaties voegt echt iets toe aan je seksleven. Wij zetten verschillende sensaties op een rijtje, waar jij naar hartelust mee kan gaan experimenteren.

Sensatie 1: Heet, heter, heetst

Hoewel jouw seksleven vast al heet is, kan het nog veel heter. Letterlijk. Misschien ken je het fenomeen wax play al. Dit is het spelen met heet kaarsvet. Deze wax kun je bijvoorbeeld op de rug van je partner druppelen, wat voor heerlijke sensaties zal zorgen. Denk wel aan je veiligheid! Gebruik geen ‘gewone’ kaarsen. Het smeltpunt van deze kaarsen ligt vaak namelijk vrij hoog, waardoor je hier lelijke brandwonden aan over kan houden. Kies liever voor kaarsen die hier speciaal voor gemaakt zijn, deze hebben een laag smeltpunt en zijn hierdoor veilig om te gebruiken.

seksleven verbeteren

Vind je het spelen met vuur en kaarsvet wat te extreem? Geen probleem, er zijn ook andere manieren om warmte te gebruiken in je seksleven. Dit wordt ook wel temperature play genoemd. Zet bijvoorbeeld eens een lekkere kop thee, voor je met elkaar aan de slag gaat. Neem een slok hete thee, voor je jouw partner oraal bevredigt. Je partner zal niet weten wat hem/haar overkomt! Vergeet ook niet om tussendoor opnieuw een slok hete thee te nemen. Voor het beste effect slik je de thee niet meteen door, maar beweeg je deze even door je mond.

Vind je het leuk om samen met je partner een speeltje (of meerdere, natuurlijk ;-)) te gebruiken? Dan is het misschien iets voor jou om met een metalen of glazen sex toy aan de slag te gaan. Metaal en glas zijn materialen die hitte (en kou!) goed geleiden en vasthouden. Zet een teiltje met heet, niet kokend, water klaar en leg je toy(s) hier voor een paar minuten in voordat je ze gebruikt. Tussendoor kun je jouw speeltje natuurlijk ook weer in het teiltje leggen, hij zal na een tijdje namelijk wat afkoelen.

Sensatie 2: Teasende Tintelingen

Wist je dat glijmiddel jouw seksleven een flinke oppepper kan geven? Veel mensen denken dat je alleen glijmiddel nodig hebt wanneer de vrouw zelf niet vochtig genoeg wordt. Of wanneer je met speeltjes aan de slag gaat. Onzin, glijmiddel past in elk seksleven. Zo zijn er verschillende tintelende glijmiddelen verkrijgbaar, die jouw seksleven zomaar tot een nieuw niveau zouden kunnen tillen!

beter seksleven

Misschien ken je het nog van vroeger, knettersuiker! Dit snoepgoed begint te knetteren zodra het nat wordt. Super leuk voor kinderen, maar minstens net zo leuk voor volwassenen. Neem een beetje knettersuiker voor je jouw partner kust, of oraal bevredigt. Dat is een verrassing die jouw partner vast niet snel zal vergeten! Houdt er wel rekening mee dat suikers in de vagina voor ongewenste infecties kunnen zorgen.

Eerder noemden we al de tintelende glijmiddelen. Veel van deze smeersels zijn een beetje minty. Net als tandpasta. Ja, inderdaad. Met een klein beetje tandpasta bereik je een erg intens tintelend effect, down there. Dit is niet zonder risico’s, tandpasta is er niet voor gemaakt om op andere plekken te gebruiken dan in je mond. Onze collega’s van NBR plaza hebben hier uitgebreid onderzoek naar gedaan. Mocht je het gebruiken van tandpasta wat heftig vinden, dan kun je bijvoorbeeld je tanden poetsen vlak voor je jouw partner een oraal plezier doet.

beter seksleven

Sensatie 3: Ijskoud genieten

Het is tijd om je vriezer te plunderen! De kans is namelijk redelijk groot dat je al allerlei tools in huis hebt om jouw seksleven een boost te geven. Wat dacht je namelijk van ijs? Ijsblokjes, of bijvoorbeeld bevroren fruit, zijn erg geschikt om te gebruiken in de slaapkamer. Plaag je partner met de koude sensaties, door een ijsblokje in je mond te nemen en langs het lichaam van je partner te strijken. Zorg er wel altijd voor dat je ijs eerst nat maakt. Ijs wat droog is kan namelijk aan je lichaam blijven plakken. Geloof ons, dat wil je niet.

Een andere manier om kou te gebruiken, is door een ventilator te gebruiken of een raam open te zetten. Zeker wanneer je warm en bezweet bent, kan dit voor verrassend fijne sensaties zorgen. Een kleine ingreep met groots effect!

Weet je nog die glazen en metalen speeltjes waar we het eerder over hadden? Deze kun je natuurlijk ook erg goed koud gebruiken! In plaats van een teiltje met heet water, zet je een teiltje met ijswater klaar. Of beiden, zodat je kan afwisselen tussen deze twee extremen. Mocht je met je lover naar een hotel gaan, vraag dan van te voren of ze een ijsemmer in je kamer zetten. Het personeel zal denken dat je een fles prosecco meeneemt, maar jij gebruikt die ijsemmer voor heel iets anders 😉

temperature play

Sensatie 4: Spice it up!

Ben jij avontuurlijk aangelegd? Dan is spelen met pittige etenswaren misschien net iets voor jou. Dit is een milde vorm van pain play. Een klein beetje pijn kan er namelijk voor zorgen dat je andere sensaties nog heftiger gaat ervaren en dat je nog meer opgewonden raakt. Dat klinkt goed, toch? Pak het wel zorgvuldig aan. Het is verstandig om het gevoel eerst uit te proberen op minder gevoelige plekjes, zoals je arm. Houdt er ook rekening mee dat het scherpe gevoel lang kan aanhouden en dat voedingsmiddelen op basis van olie lastig te verwijderen zijn. Tot slot raden we het af om pittige etenswaren te gebruiken op de genitaliën.

Ben je dol op gember? Dan kan figging een interessante wending geven aan jouw seksleven. Bij figging maak je namelijk gebruik van een gemberwortel. Deze kun je in de anus of vagina inbrengen. Dit zorgt voor een intens, branderig gevoel. Na 20 minuten tot een half uur is het gevoel weer weg. Niet geschikt voor beginners 😉

Welk van deze dingen zou jij wel eens willen proberen, of heb jij al eens geprobeerd? Wij horen graag van je in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid