Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.559 keer bekeken

Back to college! Deze toy is jouw perfecte study buddy

1 september 2022,

geschreven door

De periode van fun and games in de zomerzon is voorbij en de tijd om met je neus in de boeken te zitten is weer begonnen. Maar no worries. Met jouw perfecte study buddy ga jij van je studie een daverend succes maken!

De beste study buddy sextoys

De juiste study buddy sleept je door de moeilijke periodes heen en zorgt ervoor dat je tussen al dat studeren door ook een beetje kunt ontspannen. Wij hebben alvast de beste study buddy toys voor je op een rij gezet. Met deze speeltjes wordt dit studiejaar een jaar met alleen maar hoogtepunten!

Voor vrouwen

FemmeGasm Tapp 2

Moet je een deadline halen en heb je weinig tijd voor ontspanning? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een spetterend hoogtepunt bereiken, zodat je daarna weer helemaal zen aan de slag kan. Om dat voor elkaar te krijgen is een luchtdrukvibrator je beste optie. En laat die nou over het algemeen vrij prijzig zijn… Maar niet getreurd, de FemmeGasm Tapp 2 wordt jouw nieuwe beste vriend. Deze toy is niet alleen heel betaalbaar, maar is naast een luchtdrukspeeltje ook een ‘gewone’ vibrator. Hij is namelijk aan twee kanten te gebruiken. Twee toys in één dus!

Panty Rebel Vibrerende String

Mocht je het nu zo druk hebben dat je helemaal geen tijd hebt voor een verwenpauze, dan heb je een toy nodig die je wel genot brengt, maar je studiesessie niet onderbreekt. De Panty Rebel vibrerende string is in dat geval jouw perfect study buddy. Je draagt hem in je slip en hoeft hem dus niet vast te houden. Hij is ergonomisch gevormd en voelt daardoor comfortabel aan. De vibrator kun je eenvoudig bedienen met de stijlvolle afstandsbediening, die overigens een zeer discreet design heeft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iemand hem ziet als je hem op je bureau laat slingeren. Hou je meer van interne stimulatie? Dan kun je ook kiezen voor een vibrerend eitje.

EasyToys Mini Wand Vibrator

Met deze wand vibrator kun jij je hele lichaam masseren. Hij is ideaal om die gespannen nek- en schouderspieren goed los te maken na een intense studiesessie. Daarna kun je lekker door met het masseren van je erogene zones. De vibrator heeft een handzaam formaat, voelt heel zacht aan en is eenvoudig te bedienen. Hij heeft maar liefst 18 vibratiestanden, dus of je nu houdt van een zachte, rustige massage of van krachtige stimulatie, deze toy is perfect voor jou.

Lily Vibrator

Ah, de Lily vibrator… Niet alleen één van onze favorieten, maar ook die van vele studenten! Deze vibrator is namelijk niet alleen heel betaalbaar, toegankelijk en gewoon heel schattig, maar is ook nog eens gemaakt van zijdezacht siliconen en voorzien van heel veel vibratiestanden. Lily is handig voor een korte pauze tijdens het studeren, maar is ook perfect ook voor lange verwensessies, zowel met als zonder partner.

Niet alleen één van onze favorieten, maar ook die van vele studenten.

Voor mannen

Tenga Pocket Stroker

Tenga Pocket Strokers zijn zeer betaalbaar en makkelijk te gebruiken. Je perfecte buddy tijdens het masturberen! De kleine zakjes zijn eenvoudig te verstoppen indien nodig en ook heel makkelijk mee te nemen in je zak of tas. De dunne, flexible sleeves voelen zacht aan en glijden soepel over je penis. De binnenkant is voorzien van een stimulerende textuur. Deze strokers zijn voor eenmalig gebruik en worden geleverd met een zakje glijmiddel. Zo heb je meteen alles wat je nodig hebt bij de hand. Er zijn 6 verschillende Pocket Strokers, elk met een andere structuur aan de binnenkant.

Boners Masturbatiecrème

Een beetje extra hulp tijdens het masturberen kan nooit kwaad, toch? Je moet tenslotte nog wel genoeg energie over hebben voor je studie. De Boners Masturbatiecrème is een heerlijk zachte crème die soepel over je huid glijdt. Zo voorkom je een schurend gevoel en kun je je volledig focussen op het gevoel in plaats van de techniek. Een bevredigend hoogtepunt ligt altijd binnen handbereik 😉 Kun je je daarna weer goed concentreren op het behalen van je studiepunten.

Een bevredigend hoogtepunt ligt altijd binnen handbereik!

Teazers Orale Masturbator

Als je liever je handen vrij hebt tijdens het studeren, maar wel wil genieten van intense stimulatie, dan is de Teazers Orale Masturbator de beste optie voor jou! Deze automatische masturbator doet al het werk voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is de vibraties aanzetten en hem in positie brengen, klem hem bijvoorbeeld tussen je benen terwijl je zit. Is het trouwens een koude dag en ben je wel toe aan een opwarmertje? Ook dat is geen probleem voor deze masturbator. Hij is namelijk voorzien van een verwarmingsfunctie die de binnenkant opwarmt en zo zorgt voor nog meer stimulatie.

Buttplug Met Trekring

Als je een liefhebber bent van anale stimulatie, dan is een buttplug een hele fijne toy om te gebruiken tijdens het studeren. Je kunt hem namelijk dragen terwijl je je focust op je studie. Tegelijkertijd zorgt de buttplug voor een fijn gevoel en verhoogt het je opwinding tijdens je studiesessie. Deze buttplug is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er altijd een goed formaat voor jou is. Mocht je toch meer stimulatie willen, dan kun je ook gaan voor een vibrerende buttplug.

Wat is jouw favoriete study buddy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

50.835 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn genoeg seksspeeltjes voor soloplezier op de markt. En ook heterostellen komen vandaag de dag niets te kort. Maar hoe zit het dan eigenlijk met lesbian toys? Hoewel er wel degelijk leuke sextoys bestaan die ook voor lesbische vrouwen geschikt …
50.835 keer bekeken