Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.516 keer bekeken

Discreet genieten? Dit zijn de 6 beste vibrerende slipjes!

17 februari 2021,

geschreven door

Met een vibrerende slip geniet je discreet van meest heerlijke stimulerende vibraties. De slips zijn voorzien van een compacte en ergonomisch gevormde vibrator die comfortabel gedragen kan worden. Vaak bevat het meegeleverde ondergoed een opbergvakje, waardoor het speeltje goed op zijn plek blijft zitten en niet kan gaan schuiven. Draag de vibrator slip bijvoorbeeld tijdens een wandeling, een bezoek aan de supermarkt of gewoon comfortabel vanuit je eigen bed of bank. In dit artikel delen we de 6 leukste vibrator slips met je!

Vibrerende slips – wat je moet weten

De meeste vibrerende slipjes zijn verkrijgbaar in een onze-size-fits-all maat. De meeste vrouwen zullen dit uitstekend kunnen dragen. Twijfel je echter over de maat? In de productspecificaties van elk product kan je precies zien hoe de maat valt.

“Het kan enorm opwindend zijn om de controle uit handen te geven.”

Een vibrerende slip is ook een uitstekend seksspeeltje voor koppels. Met de vibrator slips wordt namelijk ook altijd een afstandsbediening meegeleverd. Verras je partner bijvoorbeeld tijdens een etentje, door hem of haar onaangekondigd de afstandsbediening te overhandigen. Het kan enorm opwindend zijn om de controle uit handen te geven, helemaal in het openbaar. Niks moet natuurlijk. Je kunt er ook voor kiezen om het speeltje solo of tijdens het voorspel te gebruiken.

1. Fifty Shades Freed Slip Vibrator

Deze vibrator slip van Fifty Shades Freed is perfect voor partners die meer willen ontdekken. De vibrator in het slipje voelt zijdezacht aan, waardoor je hem ook uitstekend als clitoris vibrator kunt gebruiken tijdens het masturberen. Met de draadloze afstandsbediening kan je maar liefst 20 verschillende standen oproepen. De afstandsbediening zelf heeft een bereik van 8 meter, waardoor je partner zelfs aan de aan de andere kant van het huis nog met je kan meespelen. De prachtige zwarte slip is voorzien van satijnen bandjes die je zelf kunt strikken. De slip heeft een open design aan de achterkant waardoor het wel heel verleidelijk wordt voor je partner om mee te spelen!

2. Sway Vibes No. 3 Vibratorslip

De Sway No .3 is speciaal gevormd om precies in de meegeleverde kanten string te passen. Samen met de fluisterstille motor zorgt dit ervoor dat je het speeltje discreet kunt dragen, waar je ook maar naartoe gaat. Het flexibele siliconen materiaal zorgt er daarnaast voor dat het speeltje goed meebeweegt met het lichaam. De vibrator beschikt over 10 heerlijke vibratiestanden, die je eenvoudig met behulp van de draadloze afstandsbediening kunt bedienen. Wanneer je de toy liever los wilt gebruiken, kan je de vibratiestanden ook met het knopje op de vibrator zelf bedienen.

“De fluisterstille motor zorgt ervoor dat je het speeltje discreet kunt dragen.”

3. Panthra Tania vibrerende string

Ben jij ook helemaal weg van dierlijke printen? De Panthra Tania voldoet met zijn prachtige panterprint aan de laatste trends en wensen van de moderne vrouw. De vibrator wordt met een bijpassende string geleverd. Deze heeft aan de binnenzijde een handig opbergvakje zodat het speeltje goed op zijn plek blijft zitten. De afstandsbediening, eveneens uitgerust met een pantermotief, heeft een bereik van maar liefst 12 meter. Daarnaast wordt de Tania geleverd met een hippe heup/schoudertas, waar je het speeltje na gebruik weer discreet in kunt opbergen.

4. OhMiBod Bluemotion Nex 1

De OhMiBod Bluemotion is een draagbare vibrator die je met behulp van een app op je mobieltje kunt bedienen. Verbind via bluetooth de toy aan je telefoon en gebruik samen de OhMiBod app om met elkaar in verbinding te komen. Doordat jullie gebruik maken van een internetverbinding kan het speeltje waar dan ook ter wereld worden aangestuurd. Eventuele afstand tussen jullie beiden maakt dan niet meer uit. Dit maakt het een zeer interessant speeltje voor koppels in een langeafstandsrelatie.

“Doordat jullie gebruik maken van een internetverbinding kan het speeltje waar dan ook ter wereld worden aangestuurd.”

5. Pantyrebel collectie

Ben jij heel specifiek in welk soort ondergoed je draagt? Met de collectie van het merk Pantyrebel heb je de keuze uit vier stijvolle items: een tanga slip, string, boyshort en slip. Elk soort ondergoed is uitgerust met dezelfde clitoris vibrator. Dit speeltje is ergonmisch gevormd en gemaakt van zacht en soepel materiaal, waardoor je altijd van een optimale pasvorm verzekerd bent. De 12 verschillende vibratiestanden variëren van subtiel tot krachtig en geven jou of je partner voldoende mogelijkheden om mee te experimenteren!

“Dankzij de magnetische clip blijft de Moxie goed op zijn plaats zitten en past hij bij elke maat en type ondergoed”

6. We Vibe Moxie

Ook de We Vibe Moxie kan wereldwijd met behulp van een app worden aangestuurd. De vibrator voelt glad en zacht aan en is voorzien van meerdere stimulerende ribbels, die voor een aangename stimulatie van de clitoris zorgen. Je kunt de Moxie ook uitstekend tijdens het zwemmen of douchen dragen, want hij is volledig waterproof. Dankzij de magnetische clip blijft de Moxie goed op zijn plaats zitten en combineer je hem met elke maat en type ondergoed. Om die reden wordt met deze vibrator ook geen slip meegeleverd.

Durf jij het aan om in het openbaar een vibrerende slip te dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Cuckqueaning. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! cuckqueaning: zelfst.naamw. (v…
3.953 keer bekeken