Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

26.190 keer bekeken

Couple Christmas Countdown – 12 spannende opdrachten tot aan kerst!

13 december 2021,

geschreven door

De kerstliedjes zijn alweer een tijdje te horen op de radio, de kerstboom is opgetuigd en de plannen voor het kerstdiner zijn gemaakt. Of je nu van kerst houdt of niet, een spannende countdown is natuurlijk altijd leuk! Wij slepen je door de komende twaalf dagen heen en schotelen je iedere dag een leuk standje of een spannend idee voor om samen met je partner uit te proberen. Ready? Let’s go!

Spelregels

Voor elke opdracht die jij kunt afvinken, kun je punten verdienen. Ga samen met je partner aan de slag en tel op een spannende manier af naar kerst. Laat je ons naderhand weten hoeveel punten je hebt behaald?

Het totaal aantal te behalen punten is: 22

Verder met waar je bent gebleven? Navigeer naar de juiste dag!

Dag 1 – Seksstandje de Italiaanse Kroonluchter

We trappen af met een ingewikkeld standje dat gelijk een goede work-out is: de Italiaanse kroonluchter. Hierbij gaat de vrouw bovenop de man zitten, met haar voeten naast zijn heupen en haar handen achter zich, naast zijn borst. De vrouw steunt dus op haar handen en voeten. Dit vraagt veel spierkracht, maar verbrandt ook een hoop calorieën! Goede reden dus om voor de kerstdagen nog even dit seksstandje te oefenen 😉

Verdien: 3 punten

Dag 2 – Rollenspel

Een rollenspel is altijd een goed idee! Je stapt hierbij voor even in een wereld waar alles mogelijk is en waar je al je seksuele fantasieën en wensen in vervulling kunt laten gaan. Verras je partner bijvoorbeeld door rollenspel lingerie aan te trekken. Hiermee kruip je eenvoudig in de rol van een sexy dienstmeisje, strenge politieagent of een verleidelijk schoolmeisje. 

Verdien: 1,5 punt

Dag 3 – Erotisch spel

Tijdens deze koude dagen kun je wel wat warmte en opwinding gebruiken, toch? Spice things up door het spelen van een seks spelletje. Geloof ons, hier krijg je het vanzelf warm van 😉 Daarnaast leer je door het spelen van een erotisch spel je partner op een compleet andere manier kennen! Mocht je nou niks in huis hebben, don’t worry. Hier vind je verschillende opties om een erotisch spel te spelen, waarvan sommige met voorwerpen die je al in huis hebt.

Verdien: 1,5 punten

Dag 4 – Put a Ring on it!

Nee, nee, niet zo’n ring (fjieuw!). We hebben het hier natuurlijk over een vibrerende cockring. Als man ervaar je met een cockring een hardere en langdurige erectie. Met een vibrerende cockring genieten jij en je partner daarnaast ook van stimulerende vibraties. En wist je dat je het met een cockring ook nog eens langer kan volhouden in bed? 

Verdien: 2 punten

Dag 5 – Seksstandje de Lotus

De feestdagen staan in het teken van de connectie met je geliefde. Daar is het intieme seksstandje De Lotus uitermate geschikt voor! Als man ga je voor dit standje in de kleermakerszit zitten. Je partner neemt vervolgens plaats op je schoot met haar gezicht naar je toe. Zij klemt de benen om je middel en jij beweegt vervolgens naar voren en naar achteren. Deze houding maakt het ook mogelijk om diep te penetreren.

Verdien: 1,5 punten

Dag 6 – 50 tinten kerst

Je seksleven een boost geven met een opwindend rollenspel of de aanschaf van een nieuwe sextoy is altijd leuk, maar soms ben je gewoon op zoek naar iets meer spanning. Misschien gaan er bij het horen van de term ‘BDSM’ allerlei alarmbellen rinkelen in jouw hoofd, maar wist je dat zelfs het dragen van handboeien al onderdeel is van BDSM? Je hoeft dus echt niet meteen aan de slag met zwepen en kettingen. Alleen al het gebruik van een blinddoek of pluche handboeien kan enorm veel extra opwinding en genot brengen tussen de lakens. Probeer het eens en ontdek of het wat voor jou is.

Verdien: 2,5 punten

Dag 7 – Zalige dagen met chocolade

Chocolade staat bekend als afrodisiacum, een middel dat jouw zin in seks stimuleert en verlangen, opwinding en seksuele bevrediging verhoogt. Chocolade en seks zijn dus een geweldige combinatie! Maak daarom eens een sexy kunstwerk op jouw partners lichaam met chocolade body paint (om het vervolgens uiteraard sensueel van zijn of haar lichaam te likken). Of geef een sexy massage met eetbare chocolade massagecrème.

Verdien: 1,5 punten

Dag 8 – Trek je meest sexy lingerie aan

Niemand kan er standaard elke dag uitzien als sprookjesprins(es), maar pak deze feestdagen eens uit en verras je partner met een sexy lingeriesetje! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een niets verhullende body of een kort mini-jurkje. Succes gegarandeerd! Er is trouwens ook genoeg lingerie voor mannen verkrijgbaar, dus ook mannen kunnen hun partner verrassen door een sexy outfit aan te trekken.

Verdien: 1 punt

  • Geen producten gevonden

Dag 9 – Experimenteer met dubbele stimulatie

Of je hier nu al eerder mee hebt geëxperimenteerd of niet, dubbele stimulatie is geweldig om te ervaren! Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Stimuleer bijvoorbeeld tegelijkertijd twee gevoelige plekjes bij je partner voor overweldigend genot, of gebruik hiervoor een toy, zoals een vibrator of een dubbele dildo. Ook kun je kiezen voor dubbele penetratie door middel van een voorbinddilo. Als je nog een stapje verder wil gaan, dan kun je zelfs een trio overwegen!

Verdien: 2 punten

Dag 10 – Masturbeer eens samen

Masturberen is supergezond en ook geweldig voor het gezamenlijke seksleven. Masturbeer daarom eens samen! Ga tegenover of naast elkaar zitten of liggen en raak jezelf op dezelfde manier aan zoals je het altijd doet als je alleen bent. Het is even wennen, maar dankzij het geweldige uitzicht op je partner ben je het ongemak snel kwijt. Samen masturberen is ook een fantastische manier om even heerlijk te relaxen en om te ontsnappen aan de drukke decembermaand.

Verdien: 2 punten

Dag 11 – Body to body massage

 Een body to body massage is een erotische massage waarbij je je hele lichaam gebruikt. Bij deze massage glijden jullie lichamen op een intieme manier over elkaar heen. Er zijn geen vaste regels, dus je kunt je lekker uitleven met elkaar. Het enige wat je voor deze massage nodig hebt is een laklaken om je beddengoed te beschermen en veel glijmiddel.

Verdien: 1,5 punten

Dag 12 – Seksstandje de Krakeling

We eindigen de Christmas Countdown met een heerlijk standje: de Krakeling! Bij dit standje kan de man diep penetreren, terwijl haar G-spot ook alle aandacht krijgt. Het idee is simpel; de vrouw gaat op haar zij liggen en de man schuift over haar onderste been heen. Haar andere been klemt hij om zijn lichaam heen. Op deze manier lijkt het alsof jullie in elkaar verweven zijn. Net als een krakeling! Dat het maar een zoete laatste dag mag worden… 😉

Verdien: 2 punten

Christmas Countdown – Aftellen met meerdere toys

Naast het uitvoeren van deze spannende opdrachten kun je het nog spannender maken met één van onze erotische cadeaupakketten. Deze erotische sets bezitten boordevol verschillende speeltjes en uitdagingen. Genoeg om samen een hele avond mee te vullen!

Naar welke dag kijk jij nu al het meeste uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.804 keer bekeken

Geschreven door

Iedere vrijdag besteden wij aandacht aan de meest uiteenlopende fetisjen, want voor alles bestaat wel een bijzondere seksuele voorkeur. Deze week behandelen we gerontofilie: een seksuele voorkeur, van een relatief jong persoon, voor seks met mensen o…
1.804 keer bekeken