door NaughtyNick

De 5 beste standjes om samen te masturberen!

13 april 2020 door NaughtyNick

Samen masturberen kan in het begin misschien een beetje onwennig zijn en vreemd aanvoelen, maar het is echt iets wat je prima samen kunt doen! Door samen te masturberen voelen jullie je nog comfortabeler bij elkaar, wat weer positieve gevolgen kan hebben voor jullie relatie. Neem de volgende standjes dus goed in je op en oefen er samen op los😉

#1 Sekstandje ‘Naast elkaar’

naast elkaarAls je nog nooit voor je partner hebt gemasturbeerd en je er een beetje raar over voelt, is dat volkomen normaal. Het vereist een bepaald comfortniveau om iets voor iemand anders te doen wat je normaal gesproken altijd in je eentje doet. Dit standje helpt je hier gelukkig een beetje bij. Bij dit standje kan je zelf kiezen of je oogcontact maakt of dat jij je focust op wat de ander aan het doen is. Het is een comfortabel standje en minder direct dan bijvoorbeeld recht tegenover elkaar zitten. Leg eventueel een been over dat van je partner om dit standje nog even iets intiemer te maken.

“Bij dit standje kan je zelf kiezen of je oogcontact maakt of dat jij je focust op wat de ander aan het doen is.”

#2 Sekstandje ‘Oogcontact’

oogcontactDit standje is een stuk directer dan de vorige, maar niet minder opwindend! Een van de meest kwetsbare dingen die je samen kunt doen, is elkaar recht aankijken terwijl je met jezelf bezig bent. Stimuleer jezelf zoals je in je eentje zou doen en houd je vooral niet in. Jezelf zo openstellen voor je partner (letterlijk en figuurlijk) doet wonderen voor jullie relatie en vertrouwensband. Daarnaast is het super opwindend om elkaar zo gepassioneerd bezig te zien.

#3 Sekstandje ‘De luchtgitaar’

luchtgitaarBij dit standje is het net alsof je luchtgitaar aan het spelen bent! Jullie gaan tegenover elkaar staan en pakken beiden elkaars hand vast. Met de hand van je partner beweeg je vervolgens richting je eigen geslacht en leidt je hem of haar de weg. Alsof je het zelf doet, maar dan met de hand van je partner!

“Met de hand van je partner beweeg je vervolgens richting je eigen geslacht en leidt je hem of haar de weg.”

#4 Sekstandje ‘Het zitje’

het zitjeNeem plaats op je partner zijn schoot. Klim een beetje omhoog en ga op het midden van zijn schoot zitten,  zodat je het been van je partner niet verplettert 😉 Je kunt met je rug tegen je partner zijn borst leunen om het stadje zo comfortabel mogelijk te maken.  Maak het standje nog iets heter door af en toe ook met het geslachtsdeel van je partner te spelen. De man heeft ook de mogelijkheid om zijn partner in de nek te kussen en eventueel enkele lieve woordjes in te fluisteren 😉

Tip! Maak het standje nog iets heter door af en toe ook met het geslachtsdeel van je partner te spelen!

#5 Seksstandje ‘Saddle up!’

saddle upNeem plaats op de bovenbenen van je partner. Als je partner dit niet comfortabel vindt, kan je een kussentje onder je billen leggen. Het masturberen kan inmiddels beginnen! Jullie hebben beide een hand over, zodat jullie elkaar ook af en toe kunnen aanraken.  Het uitzicht en oogcontact maakt de ‘Saddle Up’ een heerlijk en intiem standje!

Masturbeer jij weleens samen met je partner? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

6 reacties op De 5 beste standjes om samen te masturberen!

 • Wij doen wel aan samen masturberen. Ik ben lange tijd ziek geweest en heb er een handicap aan over gehouden. Voor die tijd deden we niet veel aan sex, iets wat ik wel wilde, maar wat voor haar niet belangrijk was. Het libido van de man piekt op zijn 30ste ofzo, en dat van de vrouw rond 45, heb ik ooit gehoord. Nu heb ik dat bewijs. Zij staat nu pas open voor experimenten. Het zal wel raar klinken voor anderen, maar aftrekken in elkaars bijzijn deden we niet. Zichzelf vingeren deed zij niet, ook niet als ze alleen was. Nu trekt zij mij af en kom ik op haar borsten klaar, ze vingert zichzelf geregeld, ook voor mijn ogen.

  • Bedankt voor het delen van jouw ervaring, Beftijger!
   Mooi om te lezen hoe jullie het samen masturberen hebben ontdekt en er samen ook van genieten 🙂

 • Klinkt misschien heel raar maar ik masturbeer het liefst samen met mijn schoonzusje. We hebben al jaren een speciale relatie en doen graag, samen, gekke dingen.

 • Voor ons is samen masturberen heel normaal, al jaren. Als ik als man al een beetje begin met het stimuleren van mij zelf, duurt het niet lang voordat zij haar kleine vibje uit het nachtkastje pakt.
  Terwijl zij er mee bezig is, duw ik, op mijn zij liggend de mijne tegen haar poesje, zij wrijft die dan door het natte gleufje terwijl de zij met haar vib haar klitje bediend. Meestal komt zij eerst klaar ( altijd schokkend en kreunend, als een jonge meid ) en kijkt dan daarna naar mijn rukken, liggend op mijn rug terwijl zij mijn ballen vaak daarbij kietelt. Dat is ook heerlijk klaarkomen, ook ik kom schokkend klaar.
  De verhouding is ongeveer 1 op 3. Ik ruk ook solo naast haar, ook al jaren heel normaal. Stiekem is al jaren niet meer van toepassing, masturberen is ons ding samen, onder het motto, het kost niets en is altijd lekker. Ongeveer als, voor niets komt de zon op.

 • Wij masturberen regelmatig samen , heerlijk om de ander bezig te zien en te zien klaarkomen , dit geeft vertrouwen en super genot met zijn twee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid