Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.988 keer bekeken

Sad Single? Zo word jij een Happy Single!

10 november 2022,

geschreven door

Krijg jij een ongelukkig gevoel bij single zijn? Dat is helemaal niet nodig! Er zijn ontzettend veel voordelen als je vrijgezel bent, ongeacht je leeftijd. Misschien heb je een kleine oppepper nodig om in te zien hoe fijn het is om single te zijn. Na het lezen van dit artikel voel jij je sowieso een happy single!

Voordelen van vrijgezel zijn:

#1 Je kan doen wat je wil

Natuurlijk kan je als je in een gezonde relatie zit, ook alles doen wat je wil. Maar als single is het net even makkelijker. Bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden zonder op je telefoon te kijken of je lover heeft geappt. Een stage in het buitenland, een wereldreis… Of wat dacht je van je woning precies inrichten zoals jij dat wilt. Als vrijgezel kan je lekker egoïstisch zijn en dat is ook wel lekker hoor.

” Als vrijgezel kan je lekker egoïstisch zijn.”

#2 Weinig seks, veel seks of nog meer seks

Geen zin in seks? Geen probleem. Heel veel zin in seks? Geen probleem! Als je een partner hebt zullen jullie qua seks een beetje op een lijn moeten zitten. Wil je partner vaker dan jij? Dan kan dat misschien soms voor irritaties en druk bij jou zorgen. Wil je partner minder vaak? Dan kom jij niet genoeg aan je trekken. Als je vrijgezel bent kan je gewoon op zoek gaan naar een bootycall, zodat jij wanneer jij wil even lekker van bil kan! Het seksleven van een single is vaak veel spannender dan dat van mensen in een relatie.

#3 Je kan focussen op zelfliefde

Het kan uiteraard ook zo zijn dat je helemaal geen zin hebt om te daten om welke reden dan ook. Dan is single zijn een hele fijne periode om aan jezelf te werken en te focussen op wie jij echt bent. Zelfliefde is de belangrijkste vorm van liefde die er is, dus dit is het moment om nog meer van jezelf te houden. Als jij niet hoeft te focussen op een partner, kan jij je ook niet schuldig voelen als je zo veel tijd in jezelf steekt (al hoor je in een gezonde relatie natuurlijk ook alle tijd voor zelfliefde te hebben).

#4 Je kan daten met verschillende mensen

Als single kan je van alle smaakjes proeven. Je hoeft het niet bij één iemand te houden, maar je kan -als je wil- met meerdere mensen daten. Misschien heb je wel een FWB voor hele hete avondjes, een date met wie je leuke actieve dingen kan ondernemen en een date voor romantische avondjes. Jij hebt de perfecte partner misschien nog niet gevonden, maar drie partners die samen een perfecte partner vormen is ook niet verkeerd toch?! Misschien zelfs wel beter.

voordelen

Tips om een happy single te worden

#1 Besteed veel tijd met vrienden

Mensen zijn sociale wezens. Er zijn natuurlijk mensen die heel goed en graag alleen zijn, maar uiteindelijk hebben we allemaal sociale contacten nodig. Als je geen partner hebt kan je je eenzaam voelen, maar goede vrienden kunnen die leegte heel goed opvullen. Na een lange werkdag even uitrazen kan net zo goed bij een vriend als bij een partner. Maar ook gezellig een wijntje drinken of films kijken kan perfect met je vrienden. Als je geen partner hebt, betekent het niet dat je vaak alleen hoeft te zijn. Als je wil, kan je die dingen gewoon met je vrienden doen.

#2 Knuffel met jezelf

Allemaal leuk en aardig, die sociale contacten met vrienden, maar what about het fysieke gedeelte? Ben jij single, maar heb jij geen friends with benefits of bootycalls? Geen zin in daten of wil het op dat gebied gewoon niet zo lukken? Dan heb je waarschijnlijk wel behoefte aan fysiek contact. Nou, goed nieuws: onze lichamen zijn op dit vlak best makkelijk voor de gek te houden. Je kan bijvoorbeeld knuffelen met jezelf of een huisdier. Neem een professionele massage en geniet van de aanraking op je huid of knuffel je familie of vrienden wat meer.

“Waarschijnlijk heb jij wel behoefte aan fysiek contact.”

Zodra wij anderen aanraken schiet het stofje oxytocine (ook wel het knuffelhormoon) omhoog. En dat gebeurt eigenlijk bij elke vorm van (gewenste) aanraking. Dus ook als je iemand een hand geeft of als je je hond stevig knuffelt! Het nemen van danslessen waar je met partner danst, is ook zeker aan te raden! Bij salsa, bachata of stijldansen raken jij en je danspartner elkaar de hele tijd aan.

#3 Ga niet op zoek naar een partner

Als je ontzettend hard op zoek gaat naar een partner, dan ga je hem of haar waarschijnlijk niet vinden. Veel dingen in het leven komen op je pad als je niet op zoek bent. Dus zoek niet, maar sta er wel voor open. Daarnaast zal je jezelf niet gelukkig maken als gaat zoeken, want dan draait je leven om het vinden van dat wat je niet hebt. Het is veel beter en fijner om te focussen op wat je wél hebt.

“Veel dingen in het leven komen op je pad als je niet op zoek bent.”

#4 Accepteer dat je single bent

Dus, als jij de tips opvolgt om nog meer van jezelf te houden én beseft hoe fijn het is om single te zijn, zal je heerlijk in het leven staan. Je merkt dat je geen behoefte meer hebt om per se een partner te vinden en dan kunnen er twee dingen gebeuren. Eén: het kan zijn dat je heel bewust alleen blijft, omdat dit je goed bevalt. Óf twee: omdat je juist uitstraalt dat je in je eentje gelukkig en compleet bent, zal je een partner aantrekken. Beide gevallen, helemaal chill!

Ben jij een happy single? Wat vind jij het grootste voordeel? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Time flies! We zitten alweer in de voorlaa…
8.032 keer bekeken