Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

67.294 keer bekeken

De beste standjes om tijdens je vakantie uit te proberen

28 juli 2019,

geschreven door

In de afgelopen jaren schreven wij verschillende artikelen over spannende standjes. De beste standjes uit ál deze artikelen zetten we hier voor je op een rijtje. Wij zijn benieuwd of jij deze standjes al aan je repertoire hebt toegevoegd. Één ding is zeker, met deze standjes vergeet jij jouw vakantie nooit weer!

1. Spread Eagle

spread eagle

Hoe het moet

Dit seksstandje heeft veel weg van de traditionele missionaris, maar de bekken van je partner liggen bij dit standje iets hoger dan normaal. Zij tilt haar benen omhoog, terwijl hij zijn lichaam stevig tegen haar heupen aandrukt. Dit biedt hem de mogelijkheid om diep te penetreren.

Waarom het geschikt is voor vakantie

Het is natuurlijk geen geslaagde vakantie zonder dat zij is klaargekomen. Met dit standje heb je niet alleen een intense verbinding met elkaar, maar de kans op een hoogtepunt is ook nog eens erg groot!

2. Missionaris

missionaris

Hoe het moet

Maak het missionaris standje ietsjes spannender door een seksspeeltje erbij te betrekken. Een vibrerende cockring is een uitstekende keuze en geeft jullie allebei een extra boost, maar je kunt bijvoorbeeld ook een mini vibrator gebruiken om de clitoris tijdens het missionaris standje te stimuleren.

Waarom het geschikt is voor vakantie

Als jullie een keer een seksspeeltje willen proberen, is de vakantie natuurlijk het perfecte moment om jullie seksleven nieuwe impulsen te geven. Een penisring of een mini vibrator is een relatief goedkope manier om te kijken of een seksspeeltje iets voor jullie is.

3. Reverse Missionaris

reverse missionaris

Hoe het moet

De man ligt bij dit standje op zijn rug terwijl de vrouw er bovenop duikt. De vrouw is tijdens dit standje in controle en kan zelf het ritme en het niveau van penetratie bepalen door voor- of achterover te leunen. Door wat meer achterover te leunen ontstaat er voor haar ook ruimte om de clitoris te stimuleren.

Waarom het geschikt is voor vakantie

Je bent op vakantie, dus je moet loslaten! Plus als je het nog een verlaten strand willen doen, dan zorgt dit standje ervoor dat er geen zand in de punani komt. Winning! 😉

4. Doggystyle

doggy

Hoe het moet

Zij gaat op haar handen en knieën en de man neemt daarachter plaats. Hij heeft bij dit standje beide handen vrij om met haar clitoris en anus te spelen. Hiervoor kunnen de vingers gebruikt worden, maar een mini-vibrator kan net zo goed! De vrouw kan eventueel ook een buttplug dragen, die de man dan vlak voor een orgasme naar buiten kan trekken om zo het hoogtepunt te versterken.

Waarom het geschikt is voor vakantie

Waarschijnlijk is doggystyle – net als bij veel andere koppels – een verplicht nummertje tijdens het rampetampen. Maar op vakantie doen we de dingen net even wat anders! Maak het doggystyle standje leuker en speciaal door er een seksspeeltje bij te gebruiken. De eerstvolgende keer wanneer jullie hem weer thuis doen, zal je jezelf weer eventjes op je vakantieadres wanen 😉

5. Staande doggy

doggy staand

Hoe het moet

Zorgvuldig en langzaam, vooral als jullie het niet gewend zijn om staand seks te hebben. Zij zet haar voeten op heupbreedte uit elkaar en leunt naar voren toe. De man vervolgens neemt achter haar plaats. Als je bang bent dat je voorover valt tijdens de penetratie, kan het helpen om dicht bij een muur te gaan staan en deze ter ondersteuning te gebruiken.

Waarom het geschikt is voor vakantie

Vakantie seks moet intiem, leuk en intens zijn! Een staand seksstandje past daar perfect bij! Als het standje de eerste keer niet direct perfect gaat, heb je nog genoeg tijd om hem nog eens te proberen!

Wat is jouw favoriete seksstandje op vakantie? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Ik mis de lepeltje lepeltje ochtendsex. Je hebt tijdens de vakantie tijd genoeg voor, geen reden om op te staan ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.781 keer bekeken

Geschreven door

Natuurlijk laat je haar elke dag merken dat je gek op haar bent, maar op Valentijnsdag mag je daar best nog een schepje bovenop doen! Maar wat willen vrouwen nou eigenlijk voor Valentijnsdag? Het is soms al lastig genoeg om te achterhalen wat ze übe…
2.781 keer bekeken