door NaughtyNick

De beste tips voor seks in het vliegtuig!

13 juli 2021 door NaughtyNick

Hoogtepunten op grote hoogte. Toetreden tot ‘The Mile High Club’, de club waar je bij hoort wanneer je seks in het vliegtuig hebt gehad, is iets wat veel koppels op hun bucketlist hebben staan. Wanneer je niet betrapt wil worden en ook nog een beetje van jullie vrijpartij wil genieten, is het handig om jezelf van een beetje voor te bereiden. De volgende tips kunnen helpen bij jouw seks in het vliegtuig avontuur!

1. Timing is alles!

Als je halverwege de vlucht van bil wilt, is timing het allerbelangrijkste! Als je tegelijkertijd opstaat, zal iedereen weten wat jullie van plan zijn. Het valt het minste op als je ongeveer drie tot zes minuten nadat je partner is vertrokken het toilet opzoekt. Op die manier geef je aan andere passagiers door dat je misschien ook gewoon het toilet moet gebruiken. Je wilt ook weer niet te lang wachten, aangezien degene die het eerst naar het toilet is vertrokken dan wel erg lang wegblijft.

“Je wilt ook weer niet te lang wachten, aangezien degene die het eerst naar het toilet is vertrokken dan wel erg lang wegblijft.”

2. Doe gewoon normaal

Ga niet te geheimzinnig doen! Op het moment dat je begint te fluisteren en giechelen, terwijl de stewardessen in de buurt zijn, maakt het overduidelijk dat jullie iets van plan zijn. Zorg voor een plan waarin je aan je partner aangeeft dat hij of zij jou over vijf minuten op het toilet moeten ontmoeten. Spreek desnoods samen een veiligheidswoord af!

Let op! Misschien lijkt een handjob of clitmassage onder een dekentje een goed idee, maar doe dit niet! Iedereen weet wat jullie aan het doen zijn en de bewegingen zijn duidelijk te zien.

3. Kies goede kleding uit

Je meest comfortabele jeans of meest sexy kokerrok klinkt misschien als een goed idee. Je kont ziet er goed in uit en je probeert natuurlijk een beetje sexy te zijn voor de Mile High Club. Het probleem is dat ze niet echt functioneel zijn. Kies voor een lange rok met een kruisloze panty of stretchy joggingbroek. Je wilt in staat zijn om je kleding gemakkelijk aan en uit te trekken. Vergeet niet dat het vliegtuigtoilet best krap kan zijn.

4. Denk om het geluid

De muren van het toilet in het vliegtuig zijn flinterdun. Wees daarom een beetje op je hoede! Nu is niet de tijd om te kreunen en te gillen. Houd het zo stil mogelijk.

5. Ga voor makkelijke standjes!


Wat je ook doet, probeer niet op de wastafel te gaan zitten. Sluit in plaats daarvan de toiletbril en laat de man als eerste plaats nemen. De vrouw (of andere man) kan vervolgens op zijn schoot plaatsnemen. Een andere goede positie is het staande doggystyle standje. Probeer standjes te vermijden die teveel ruimte innemen!

“Probeer standjes te vermijden die teveel ruimte innemen!”

6. Voor als je betrapt wordt

Als je betrapt wordt, moet je er klaar voor zijn. Stop onmiddellijk met jullie vrijpartij en ga over op een ander, veel minder leuk rollenspel: kotsen. Doe net alsof jij of je partner overgeeft. Maak veel kotsende geluiden en de stewardess die komt kijken zal maken dat ze wegkomt! 😉

“Stop onmiddellijk met jullie vrijpartij en ga over op een ander, veel minder leuk rollenspel: kotsen.”

Behoor jij al tot The Mile High Club? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid