NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

22.809 keer bekeken

5 stille standjes voor dunne wandjes!

9 juni 2019,

geschreven door

Heb je regelmatig ruzie met de buren omdat jij en je partner teveel lawaai maken in de slaapkamer? Vervelend. Met de volgende ‘stille’ standjes houd jij je buren voortaan weer te vriend 😉 

1. Lepeltje-lepeltje

lepel wand

Hoe:

Jullie gaan beide op jullie zij liggen, met jullie gezicht in dezelfde richting. Het kan wat lastig zijn om naar binnen te gaan bij dit standje. Probeer daarom je been wat omhoog te bewegen, richting je borst en gebruik je hand om je partner naar binnen te begeleiden.

Waarom:

In dit standje bewegen is het alleen mogelijk om zachtjes tegen elkaar aan te bewegen. Harde en diepe penetratie is niet mogelijk. De kans op veel geluid is gering!

Variaties:

Je kunt spelen met de positie van je benen om het niveau van strakheid te veranderen.

“In dit standje bewegen is het alleen mogelijk om zachtjes tegen elkaar aan te bewegen. Harde en diepe penetratie is niet mogelijk.”

2. 69

standje 69

Hoe:

Laat een partner op zijn of haar rug liggen. De andere partner stapt bovenop en buigt zich naar de tegenovergestelde richting, zodat de voeten van Partner A bij het hoofd van Partner B staan. Jullie beiden voeren orale seks op elkaar uit.

Waarom:

Waarom moet seks altijd met penetratie gepaard gaan? Orale seks is veel stiller en minstens zo intiem!

Variaties:

Je kunt experimenteren met welke partner onder ligt en welke partner bovenop gaat. Je kunt ook proberen om op je zij te liggen, wat comfortabeler kan zijn. Als geven en ontvangen op hetzelfde moment te veel voor je is, kun je altijd om de beurt elkaar oraal bevredigen.

3. Lotus

lotus

Hoe:

Laat je partner met gekruiste benen zitten (of zo dicht bij kleermakerszit als ze kunnen). Jij laat jezelf op zijn of haar schoot zakken en brengt de penis of dildo naar binnen.

Waarom:

In deze positie zitten jullie heel dicht met je lichaam op elkaar, waardoor je minder op- en neer beweegt. Het kan een klein beetje geluid opleveren, maar de buren of kinderen zullen het niet horen!

Variaties:

Dit is een uitstekend standje om een vibrerende penisring bij te gebruiken. Het lichaam bevindt zich tijdens dit standje in de perfecte positie om de clitoris optimaal te stimuleren.

“Dit is een uitstekend standje om een vibrerende penisring bij te gebruiken. Het lichaam bevindt zich tijdens dit standje in de perfecte positie om de clitoris optimaal te stimuleren.”

4. Naast elkaar

naast elkaar

Hoe:

Je gaat allebei op je zij liggen, maar nu tegenover elkaar met jullie gezichten naar elkaar toe. Net als bij het lepeltje kan het in het begin wat lastig zijn om naar binnen te gaan in deze positie. Til daarom je been een beetje op. Wikkel je been vervolgens om de heup van je partner en gebruik het als hefboom om je lichaam dichterbij te trekken.

Waarom:

Deze positie lijkt op lepelen, maar creëert een andere hoek. Je kunt elkaar in de ogen kijken terwijl jullie tegen elkaar oprijden, dus het is een uitstekend alternatief op missionaris.

Variaties:

Je kunt met de hoek van je bovenbeen spelen. Probeer hem eens rechtuit te strekken of je been naar je borst te klemmen.

5. Doggystyle

Hoe:

Ga op je handen en knieën zitten. De andere partner gaat ook op zijn knieën en neemt achter jou plaats.

Waarom:

Dit is een manier om aan dat krakende bed te ontsnappen. Doggystyle kan je namelijk ook uitstekend op de vloer doen. De meeste standjes zijn niet zo geschikt voor de vloer omdat dit te hard en niet comfortabel aanvoelt. Doggystyle kan comfortabel worden gemaakt door je sprei of enkele kussens neer te gooien om je knieën te beschermen. Dit is ook een fantastische optie voor anaal.

Variaties:

Laat jezelf op je ellebogen zakken om de hoek van penetratie te veranderen.

Heb jij weleens problemen met de buren gehad omdat je teveel lawaai maakte? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.676 keer bekeken

Geschreven door

Man of vrouw, we zijn het er allemaal over eens: er is weinig zo sexy als een lekker strak kontje! Maar wist je dat je billen trainen ook allerlei seksuele gezondheidsvoordelen heeft?…
1.676 keer bekeken