Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Bye bye hangover! Zeg vaarwel tegen bad memories, bad boys en crazy exes. Het is tijd om af te sluiten…

1 januari 2022,

geschreven door

Aaah… Het nieuwe jaar. Dat magische moment waarop iedereen klaar is om een nieuwe start te maken. We reflecteren op het afgelopen jaar en maken beloftes met onszelf om het dit jaar (nog) beter te doen. Een goede manier om vooruit te kijken en te groeien is door het verleden achter je te laten. En wij leggen je uit hoe én waarom.

De kater van het leven

Op 1 januari hebben veel van ons een kater van het feestje met de jaarwisseling. Maar dit artikel gaat over de kater van het leven: de nare gevoelens van herinneringen. In het moment was het leuk, maar man, wat heb je achteraf spijt. Heb je een avondje te veel gedronken? Ja, dan voel je je de volgende dag zo ziek als een hond en het enige wat je kan doen is het accepteren, want die 15 glazen bier kan je niet meer terugnemen. En zo is het met alles uit het verleden. Je kan er niks meer aan veranderen. En dat is oké.

“In het moment was het leuk, maar man, wat heb je achteraf spijt.”

Zeg vaarwel tegen nare herinneringen

Het verleden is gebeurd, je kan er niks meer aan veranderen. Het enige wat je eraan kan doen is het accepteren en achter je laten. Het afgelopen jaar vol coronamaatregelen, afgelaste evenementen en je persoonlijke tegenslagen was vast niet makkelijk. Maar vast blijven houden aan vervelende herinneringen kost veel energie en is eigenlijk niet nodig. Wij weten wel dat dit soort dingen véél makkelijker gezegd dan gedaan zijn, dus wees zeker niet te streng voor jezelf. Denk jij dat je meer tijd nodig hebt en dat je dat nu nog even niet kan loslaten? Dan hoef je dat natuurlijk niet te doen. Wij geven je slechts wat tips.

“Vast blijven houden aan vervelende herinneringen kost veel energie en is eigenlijk niet nodig.”

verleden loslaten

Exen, studies, verkeerde keuzes, slecht gedrag… Daaag!

Herinneringen die we lastig achter ons kunnen laten zijn bijvoorbeeld exen, studies die we niet hebben afgemaakt of ons gedrag van vroeger. Hier kan je over blijven peinzen en keer op keer windt het je weer op. In je hoofd bedenk je wat je eigenlijk had moeten doen of zeggen in dat moment en je baalt dat je toen niet hebt gehandeld zoals je nu zou doen. Laat. Het. Los. Vooral wanneer deze herinneringen gepaard gaan met nare emoties.

Een paar tips op een rijtje

  • In alles zit een les. Focus je op de positieve dingen die eruit zijn gekomen.
  • Op dat moment was het volgens jou wél een goede beslissing. Heb respect en waardering voor de oude jij die de keuze toen bewust heeft gemaakt.
  • Boze gevoelens over een ex? Wrok en haatgevoelens naar anderen hebben een heel grote negatieve impact op jouw eigen gevoelens. Probeer daarom geen wrok te koesteren, en hoe moeilijk het ook is, probeer iedereen te vergeven.

Focus op de future

Het verleden is gebeurd, je heden is nu en de toekomst is prachtig! Jij bepaalt namelijk grotendeels hoe jouw toekomst eruit gaat zien. Neem de lessen uit het verleden mee en zorg dat je niet nog een keer de fouten maakt waar je nu zo van baalt.

“Het verleden is gebeurd, je heden is nu en de toekomst is prachtig!”

Welke herinnering begraaf jij na het lezen van dit artikel héél diep in de grond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

23.375 keer bekeken

Geschreven door

De wereld van de sextoys staat niet stil. Elk jaar weer mogen we ons verheugen op nieuwe speeltjes die ons nog beter kunnen verwennen. Ook voor 2017 staan er een heleboel innovatieve, opwindende en ground breaking sex toys op het menu. De lijst nieuw…
23.375 keer bekeken