door NaughtyNick

Welke producten gebruikt een BDSM’er? – ervaren gebruikers

10 januari 2018 door NaughtyNick

BDSM-beoefenaars kunnen vele verschillende producten gebruiken voor diverse rollenspellen, genres en doeleinden. Niet alle producten zijn geschikt voor iedere BDSM-er. In deze blog bespreek ik producten die misschien te heftig zijn voor de beginnende gebruiker, maar wel geschikt zijn voor de meer ervaren beoefenaar. Check hier!

Totale controle

Ball gag

Een ball gag is een fetisj accessoire dat de mond vult of openhoudt, door middel van een bal, bitje of klemmen. Een veel voorkomende variant is de ball gag met een riempje, die achter het hoofd vastgemaakt kan worden. Dit speeltje belemmert de submissive om te praten: een perfecte manier om controle over de sub te krijgen. Tevens begint de sub na een tijdje gebruik te kwijlen, omdat men met een ball gag in de mond moeite krijgt met slikken. Dit versterkt het onderdanige en vernederende element.

Hogtie

De naam ‘hogtie’ komt oorspronkelijk van de positie waarbij iemand op de buik ligt, met de handen en voeten aan elkaar, op de rug vastgemaakt. In de BDSM-wereld is een hogtie dan ook een speeltje waarbij de onderdanige op deze manier kan worden vastgebonden. In deze houding kan de sub niet weg. De onderdanige kan hooguit wat rollende bewegingen maken. De bewegingsvrijheid wordt dus behoorlijk beperkt en dat geeft de Dom alle controle over de sub. Een hogtie set kan ook worden gebruikt bij een zittende of rugliggende positie. In dat geval heeft de sub wat meer bewegingsvrijheid.

Spreidstangen

In een SM-spel kan het wel eens voorkomen dat de onderdanige zijn benen of armen bij elkaar houdt of weg probeert te lopen van de pijn. Met een spreidstangen kan de Dom de sub dwingen om een bepaalde positie aan te nemen waarbij de armen of benen gespreid worden. De stang houdt deze positie dan in stand. Een spreidstang wordt vaak gecombineerd met boeien of bondage touw, om op die manier de gewenste positie te krijgen en te behouden.

Maskers

Naast oogmaskers, komt men in de BDSM-wereld ook vaak bondage hoods en dierenmaskers tegen. Bondage hoods zijn maskers die het hele hoofd bedekken. Met een masker op ben je in principe ‘onherkenbaar’: de identiteit wordt ontnomen. Dat kan voor veel mensen een ontspannend gevoel geven. Er zijn maskers waarbij alleen de ogen nog te zien zijn, maar ook maskers met enkel een opening voor de mond. Veel maskers hebben overigens een halsgedeelte waar kettingen of touwen aan vastgemaakt kunnen worden.

Chastity

Chastity, ook wel kuisheid, wordt gezien als een vorm van seksuele onthouding. De sub mag in dit geval geen orgasme of erectie hebben. Om dit te realiseren zijn enkele producten geschikt om te gebruiken.

Kuisheidsgordel

Een kuisheidsgordel wordt ook wel een chastity belt genoemd. Het is een kledingstuk dat speciaal ontworpen is om geslachtsgemeenschap of masturbatie te voorkomen. De meeste gordels zijn van leer gemaakt en zijn voorzien van een slotje. Zo kan de gordel niet worden losgemaakt. Het is vooral erg populair binnen een BDSM-rollenspel, waarbij de Dominant een gordel kan gebruiken om zijn of haar onderdanige te plagen of te begrenzen. De seksuele verlangens kunnen toenemen bij de sub, maar de Dom bepaalt wanneer daar iets mee gedaan wordt.

Peniskooi

Vergelijkbaar met een kuisheidsgordel, is de peniskooi, ook wel cockcage genoemd. Dit is een omhulsel dat de penis volledig, of voor het grootste gedeelte, omsluit. De man kan dan niet langer bij zijn geslacht, waardoor gemeenschap of masturberen onmogelijk is. De meeste kooien worden tegenwoordig vastgemaakt  met een hangslot, waarbij de Dom de sleutel kan bewaren. Ook zijn er transparante penis sleeves, modellen met een anale plug en modellen met een penisplug.

Ball stretcher

De Ball strecher wordt gebruikt om de balzak op te rekken. In sommige gevallen kan zelfs de balzak permanent langer worden gemaakt. De stretcher wordt vlak onder de penis, om de basis van de balzak geschoven. Het speeltje is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Sommige zullen door hun grootte en lengte de balzak oprekken, terwijl anderen wat zwaarder wegen en hetzelfde effect bereiken dankzij het gewicht. Het dragen van een stretcher kan een onderdanig en kwetsbaar gevoel opwekken, maar kan tevens als zeer pijnlijk worden ervaren.

Pijn en Plezier

Dilator

 

Een Dilator is een langwerpige pin van chirurgisch staal, die gebruikt kan worden om de plasbuis mee te penetreren. Dit wordt ook wel sounding genoemd. Het wordt voornamelijk door mannen gebruikt. Het gevoel van een opgerekte en geprikkelde urinebuis kan namelijk als prettig worden ervaren. Binnen de BDSM wordt het vaak gebruikt om te zorgen voor pijnprikkels en controle over de blaas en erectie.

Pinwheel

Dit speeltje is bij uitstek bedoeld om jezelf of een onderdanige partner te prikkelen en te pijnigen. Het is een tandwiel met een langwerpig hadvat, waarbij op het wiel scherpe punten zijn geplaatst. Deze scherpe punten drukken op de huid en laten, afhankelijk van de druk, een spoor achter op de huid. Veel Meesters en Meesteressen beschouwen zo’n gemaakt spoor als een kenmerk. Er zijn verschillende modellen, afhankelijk van het doel. Pinwheels met scherpe punten zijn vooral bedoeld voor het pijnigen. Voor lichte prikkelingen kan beter gekozen worden voor een model met minder scherpe punten, die ver uit elkaar staan.

Electro play

 

Electro play is een bijzondere vorm van stimulatie. Bij electro play worden de intieme zones geprikkeld door middel van stroom. Door de stroom worden de zenuwuiteinden enorm geprikkeld en dit resulteert in een schok die voelbaar is door het hele lijf. De stroomstootjes kunnen door middel van verschillende speeltjes worden gegeven. Deze speeltjes, zoals een dilator, vibrator, buttplug of pads, worden ook wel elektrodes genoemd.

 

 

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid