Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.023 keer bekeken

Een kijkje in de toekomst: dit worden de leukste sextoys in 2019!

1 januari 2019,

geschreven door

Bij EasyToys kunnen we een klein beetje de toekomst voorspellen. We kunnen je nu alvast een kleine sneak peak geven van seksspeeltje die eraan zitten te komen in het nieuwe jaar. Ben jij benieuwd welke seksspeeltjes je in 2019 kunt verwachten en wat er wellicht straks in jouw nachtkastje komt te liggen? Lees dan snel verder!

Satisfyer Luxury – een extra vleugje glamour

  • nieuw en elegant ontwerp
  • touch-free stimulatie
  • zacht siliconen
  • 100% orgasme garantie

Satisfyer, het merk achter de revolutionaire luchtdruk vibrators, komt het komende jaar weer met een aantal nieuwe speeltjes op de markt! De nieuwe Satisfyer Luxury lijn combineert de kwaliteit die je van het merk gewend bent met elegantie en pure luxe.

De nieuwe Satisfyer Luxury lijn omvat 3 nieuwe vibrators: de Satisfyer Luxury Haute Couture, Satisfyer Luxury Prêt-à porter en de Satisfyer Luxury High Fashion.

De vibrators uit de Luxury-lijn beschikken over 11 vibratiestanden om je touch-free naar nieuwe hoogtepunten te sturen. Dankzij de ergonomische vorm ligt elke vibrator daarnaast heerlijk in de hand. De speeltjes zijn werkelijk een lust voor het oog dankzij de toevoeging van elementen als goud, leer, geborsteld aluminium en metaal. Houd jij van luxe? Dan kan je volgend jaar eigenlijk niet om deze nieuwe serie heen!

satisfyer_luxury

Wanneer verkrijgbaar: halverwege januari/begin februari
Verwachte prijs: Satisfyer Luxury Haute Couture, Satisfyer Luxury Prêt-à porter (€99,95), Satisfyer Luxury High Fashion (€119,95)

Isabella Sinclair – luxe BDSM-accessoires

Isabella Sinclaire is al sinds 1993 een bekende naam binnen de fetish-gemeenschap en mag daarom gerust een echt fetisj-icoon genoemd worden. Isabelle heeft een ongeëvenaarde kennis van alle soorten activiteiten binnen BDSM en een diep begrip voor iedereen die zich hiermee bezighoudt.

Wist je dat…Isabella Sinclaire, misschien wel de bekendste Dominatrix ter wereld, al meer dan 25 jaar Meesteres is?

De Isabella Sinclaire Mistress Signature-collectie bevat verschillende BDSM-accessoires en speeltjes, persoonlijk door Isabella Sinclaire geselecteerd. Elk artikel uit de Signature-collectie weerspiegelt Isabella haar stijl en klasse.

  • Geen producten gevonden

Zo vind je in de collectie verschillende leren BDSM-accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Denk aan leren boeien, halsbanden, een ballstretcher met een riempje (waarmee je dus uitgelaten kan worden) en hangboeien. Daarnaast bevat de collectie ook een aantal siliconen seksspeeltjes. Voorbeelden zijn een e-stim wandvibrator met een aantal spannende opzetstukken en een vibrerende buttplug met afstandsbediening. Deze speeltjes lenen zich perfect voor een spel tussen Dominant en onderdanige. Ben jij op zoek naar stijvolle BDSM-accessoires waarmee je een hele tijd vooruit kunt? Dan ben je bij Isabelle Sinclair aan het juiste adres!

isabella sinclair

Wanneer verkrijgbaar: Net uit!
Verwachte prijs: Verschillende prijzen. Bekijk de collectie.

Satisfyer Men Heat Vibration – hier krijg je het als man warm van!

  • waterdicht (IPX7)
  • 70 vibratieprogramma’s
  • met opwarmfunctie
  • huidvriendelijke siliconen
  • oplaadbaar inclusief USB-oplaadkabel

De seksspeeltjes voor mannen maken een stormachtige ontwikkeling door. Waar je voorheen moest kiezen tussen een lelijke opblaaspop of een anaal dildo, zijn er tegenwoordig gelukkig een hoop innovatieve en leuke seksspeeltjes voor mannen verkrijgbaar. Zo ook de Satisfyer Men Heat Vibration. Het speeltje maakt gebruik van een innovatieve warmtefunctie die jouw solo-sessie aangenaam realistisch maakt. De temperatuur kan je aanpassen tot 40 graden Celsius. Het warme gevoel is vergelijkbaar met dat van orale- en vaginale seks. Met je ogen dicht zal je bijna vergeten dat je met een seksspeeltje bezig bent.

Het mannelijke ontwerp in elegant zwart maakt de masturbator tot een stijlvolle speelkameraad voor elke moderne man. Het mannenspeeltje ligt perfect in de hand en is daardoor makkelijk te bedienen. Zelfs als het helemaal uit de hand loopt 😉 Met de meegeleverde USB-kabel heb je het speeltje daarnaast zo weer opgeladen. Een ding is zeker: met de Satisfyer Men Heat Vibration zit jij er warmpjes bij!

Satisfyer MEN heat

Wanneer verkrijgbaar: halverwege januari
Verwachte prijs: €59,95

Doxy3 wand massager – voor massages en andere ‘pleziertjes’!

  • verwisselbare kop
  • verschillende opzetstukken verkrijgbaar
  • snoer van 3 meter
  • LED knoppen
  • geweldig voor koppels en solo-gebruik

Doxy is sinds 2013 een gevestigde naam als het aankomt op krachtige wand massagers. In de vorm van de Doxy 3 hebben ze nu een kleinere en stillere versie van hun veel geprezen wand vibrator uitgebracht. Yesss!! Hoewel we de Doxy 3 al eventjes in ons assortiment hebben, is deze topper vanaf volgend jaar ook in candy red en disco black verkrijgbaar. Houd het assortiment in de gaten!

Wat kan je met de Doxy?

Met een wand vibrator kan je meerdere kanten op. Zo kan je het speeltje gebruiken als krachtige vibrator, maar bijvoorbeeld ook als massagestaaf voor een heerlijk ontspannende massage. Door de sterke trillingen schudden vastzittende spieren met het grootste gemak weer los

De flexibele siliconen kop van Doxy beweegt eenvoudig mee met de contouren van het lichaam. Ondanks dat de Doxy 3 kleiner is dan zijn voorgangers, heeft hij hetzelfde vermogen als zijn grote broers. Doordat hij wat kleiner van formaat is, is het een stuk makkelijker om echt gericht te stimuleren. Voor ‘laatkomers’ is het verder ideaal dat het speeltje minder zwaar is dan zijn voorgangers. Met zijn 330 gram is het makkelijk om het speeltje een flinke poos vast te houden.  Daarnaast maakt hij ook nog eens minder geluid dan je gewend bent! Daar zullen de buren blij mee zijn 😉

Wanneer verkrijgbaar: Nu!
Verwachte prijs: €139,95

Welk seksspeeltje ligt er in 2019 in jouw nachtkastje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.557 keer bekeken

Geschreven door

Heb je genoten van Vijftig Tinten Grijs? Boeken met uitgebreid beschreven seksscènes zijn bij vrouwen een enorm succes. We zitten massaal op de bank te genieten van een zinderend liefdesverhaal, weliswaar met rode oortjes. Op zoek naar een nieuwe er…
10.557 keer bekeken