NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.030 keer bekeken

Zo maak jij van jouw one night stand een succes (Vrouwen editie)

1 maart 2018,

geschreven door

Het idee van een one night stand is natuurlijk prachtig. Een wilde nacht beleven met een wildvreemde om deze vervolgens nooit meer te zien. In de praktijk gaat het vaak ietsje anders. Denk aan legendarische katers, teleurstelling en chlamydia. Wil jij een succes maken van jouw one night stand? Dan heb je vast iets aan deze tips.

Voorbereiding

Een one night stand is júíst zo leuk omdat het spontaan is en niet gepland, toch? Ja, daar heb je ergens wel een punt. Maar wanneer je eerst drie pizzadozen van je bed moet gooien voor je aan je vrijpartij kan gaan beginnen, dan is dat niet ideaal. Of wanneer je zwoel je broek naar beneden trekt om tot de ontdekking te komen dat je die ene onderbroek met gaten toch niet had weggegooid. Of erger nog, dat je jouw period panties aanhebt. Zorg er voor dat je voor een avond stappen je huis opruimt én mooi ondergoed draagt. Draag iets waar jij je onweerstaanbaar in voelt. Vergeet ook je persoonlijke hygiëne niet!

Verwachtingen

Het gevaarlijke aan verwachtingen is dat de realiteit hier zelden aan voldoet. Heb je een beeld in je hoofd van hoe jouw one night stand gaat verlopen? Probeer dat beeld dan zo snel mogelijk los te laten. In werkelijkheid gaat het altijd anders. Door zo min mogelijk verwachtingen te hebben, kun je ook niet teleurgesteld worden. Laat het idee los dat je de perfecte man of vrouw gaat tegenkomen vanavond, ga niet op zoek naar romantiek.

Doe het rustig aan

Ja, dance like no one is watching. Nee, zuipen als een tempelier. Doe rustig aan met de alcohol, of andere middelen 😉 . Om de leukste persoon van de avond te strikken voor een one night stand heb je een clear mind nodig. Daarnaast, dronken is niet sexy.

Houd de touwtjes in handen

You’re in control. Heb je het niet naar je zin? Dan ga je weg. Vind je het ongemakkelijk dat je verovering niet naar huis gaat na de daad? Verzoek hem/haar dan vriendelijk om jouw huis te verlaten. Doe niks tegen je zin. Geef daarnaast ook duidelijk aan wat jij graag wil. Het doel van een one night stand is dat JIJ het naar je zin hebt. Wil je gebeft worden? Wacht dan niet tot je verovering het initiatief neemt, maak duidelijk wat jij wil.

Doe het veilig

Een soa hebben is niet leuk. Voorkom soa’s of ongewenste zwangerschappen door altijd een condoom te gebruiken tijdens een one night stand. Ook wanneer je aan de pil bent en hij/zij zegt ‘schoon’ te zijn. Zorg ook altijd voor je eigen bescherming, zodat je van niemand afhankelijk bent. Better safe than sorry!

Wees kinky

Deze leuke dame of heer zie je (als het goed is) nooit weer. De perfecte kans dus om te experimenteren! Probeer dingen uit, gooi je remmen los en geniet van elk moment. Het is zonde om ‘saaie’ seks te hebben tijdens een one night stand. Maak er iets prachtigs van!

Blijf niet slapen

Of zorg er voor dat hij/zij niet blijft slapen. Zo voorkom je ongemakkelijke situaties aan het ontbijt. Het is makkelijker (en leuker!) om afscheid te nemen tijdens de after sex glow. Zorg ervoor dat er geen tijd is voor de situatie om ongemakkelijk te worden. Wees hier eerlijk over, als het kan. Maar als het nodig is kun je áltijd het smoesje gebruiken dat je de volgende dag vroeg op moet vanwege werk/familie/verplichtingen.

Koester de herinnering

Zoek na de one night stand geen contact met je medeplichtige. Ik herhaal, zoek geen contact! Koester in plaats daarvan de herinnering die je hebt aan deze spannende avond. Deze herinnering wil je niet verpesten door ongemakkelijke gesprekken, een geflopte date of erger nog; afwijzing. Denk terug aan deze nacht, met een vette glimlach op je gezicht.


Wat is volgens jou de ultieme tip om een succesvolle one night stand te hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

19.783 keer bekeken

Geschreven door

Seks in het openbaar. You love it or you hate it. Sommige mensen kicken om op seks in openbare ruimten omdat het extra spanning meebrengt omdat jullie betrapt kúnnen worden. Denk aan een donker bioscoopzaaltje, een pashokje of lekker in de buitenluc…
19.783 keer bekeken