Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.469 keer bekeken

Hoe maak je van je one night stand een succes? (mannen editie)

1 oktober 2017,

geschreven door

Heb je ooit en dame mee naar huis genomen voor ‘een avondje’, maar wou ze daarna verder daten? Of nog erger, ze bleef de hele ochtend hangen en weigerde weg te gaan? Wanneer dit je bekend voorkomt weet je dat seks zonder verplichtingen kan voor heel wat ongemakkelijke situaties zorgen. Om die reden hebben we een aantal tips verzameld om van je eerst volgende one night stand een succes te maken!

Mindset

Om je one night stands succesvol te laten zijn, is het belangrijk dat je over de juiste mindset beschikt. Maak je niet druk over wat andere mensen wel niet van jouw nachtelijke escapades zullen denken, of wat de norm is. Je moet er volledig achter een dergelijk avontuur staan om het een succes te laten worden. Doe het daarom ook niet wanneer je eigenlijk op zoek bent naar een vaste relatie. De kans dat je teleurgesteld achter blijft na een leuke nacht is dan groot.

Kies zorgvuldig

Ben je in je eigen stad op pad, probeer dan van te voren te achterhalen of je potentiële seksbuddy geen connecties met vrienden of andere bekenden heeft. Mocht je avontuurtje om één of andere reden toch geen succes worden, komen alle details in ieder geval niet bij je vrienden terecht.

Als jij en je potentiële scharrel enorm veel raakvlakken met elkaar hebben, is het misschien beter om je af te vragen of dit wel echt onenightstand materiaal is. Misschien ben je net de partner van je leven tegengekomen!

Rustig aan met de drankjes

Dat overmatig alcohol gebruik en presteren niet altijd even goed samengaan, hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen. Probeer het aantal drankjes daarom een beetje te beperken om eventuele bedblunders te voorkomen.

Wanneer ze duidelijk teveel heeft gedronken kun je haar beter een aspirine en een watertje aanbieden. Dit is een stuk respectvoller naar haar toe en je kunt jezelf de volgende dag ook nog in de spiegel aankijken. Scheelt weer!

Geen ontbijt

Zonder alcohol in je lichaam is de realiteit soms moeilijk te verteren. Om die reden is het wel fijn als je de crime scene vroegtijdig kunt verlaten. Om je een hoop gênante momenten te besparen kan je daarom het beste bij haar thuis afspreken. Hoef je niet met een kater tegen haar make-uploze gezicht aan te kijken, of te vragen wat ook alweer haar naam was. Voorkom je ongemakkelijke gesprekken en neem voor het ontbijt nog de benen!

Om toch nog een beetje als een gentlemen herinnerd te worden, geef je haar – wanneer ze zich voor de laatste keer omdraait – nog snel even een kus op de wang en vertel je haar dat je het fijn vond. Mocht je haar nog een keer tegenkomen dan scheelt dat weer een klap in je gezicht 😉

Zorg voor bescherming

Deze spreekt voor zich: doe het veilig! Anders loop je het risico dat je walk of shame niet naar huis, maar naar de SOA poli moet vervolgen. Of ze staat negen maand later ineens voor je deur, met de vraag of je de alimentatie kunt overmaken. Better safe than sorry, toch?

Wees duidelijk

Wees duidelijk over je intenties voordat jullie samen het bed delen. Het laatste wat je wil is een verwarde vrouw achterlaten. Haar net na de seks vertellen dat het een eenmalig iets betreft is een beetje lullig, niet doen dus. Wanneer jullie beide dezelfde intentie hebben en eventuele onzekerheden uit de weg zijn geruimd, zal de seks een stuk beter zijn!

Niet verliefd worden

Ga niet overdreven romantisch doen met kaarsjes of rozenblaadjes op het bed. Je wilt niet dat die eenmalige scharrel verliefd wordt en jou straks gaat lopen stalken. Ook zelf verliefd worden is gevaarlijk, wanneer zij het echt maar bij één keertje wil houden. Wees je van te voren bewust dat het hier om een eenmalig avontuur gaat en stel je daar ook op in!

Experimenteer

Het voordeel van een one night stand is dat je elkaar waarschijnlijk nooit weer ziet. Daardoor kan je, met wederzijdse toestemming uiteraard, naar hartenlust experimenteren. Geniet van het moment!

Geen bekende

Ben je in de plaatselijke kroeg op zoek naar je one night stand, houd er dan rekening mee dat de kans groot is dat je deze persoon vaker gaat zien. Het kan het behoorlijk ongemakkelijk zijn wanneer je weer eens op een feestje bent en zij ook aanwezig is. Houd hier rekening mee en check eventueel haar Facebook als je achter haar naam bent gekomen!

Heb je nog een andere gouden tip voor ons? Deel hem in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Lastig om iemand te vinden als het niet spontaan is…meeste dating sites zijn nep, voor fuckbuddies of fwb. Als man wordt je eigenlijk uitgebuit door de commercie. Nog tips om gelijkgestemde dames te ontmoeten zonder fakers?

  2. Ik neem wel eens een chick mee en dan blijft ze wel slapen, maar zorg er altijd voor dat ik zogenaamd de dag erna ergens heen moet. Familie ofzo.. Meestal app ik der dan daarna wel dat het leuk was en laat het dan beetje verwateren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.115 keer bekeken

Geschreven door

EasyToys is terug met de leukste speeltuin die er is: de slaapkamer! Je bent nooit te oud om te spelen en wij willen de komende tijd laten zien dat je nog véél meer kunt in de slaapkamer dan je denkt. We zijn klaar met alle haat en het…
1.115 keer bekeken
7.092 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij weleens van een subspace gehoord? Dit is een mentale staat die je kan bereiken met een BDSM-spel. Dat klinkt best bijzonder, toch? Het is in ieder geval een enorm intense ervaring. Ben jij benieuwd hoe dit voelt en hoe je dit zelf kan ervaren…
7.092 keer bekeken